reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hejka.
My już po wojażach.
Bilans dzisiejszego dnia: Łukasz rozwalił sobie górne dziąsło. Łoj lała się krewka...Parę siniaków więcej, ale to nie nowość. A poza tym próbuje biegać....
Co do policji to ostatnio mieliśmy bardzo nieładną przygodę.
Wracaliśmy znad morza ,mąż miał przekroczone chyba 30km/h i jeszcze skończył manewr wyprzedzania przed skrzyżowaniem i na suszarę nas.
Dostał 11 punktów i 600 zeta mandatu ale obnizyli mu na 300. Pomorska policja jest bardzo sroga....
Także Marta , fajnie, że Wam się udało...

reklama
A my właśnie po weselu.  Byliśmy u rodziny w Poznaniu, a Oliwka i Artur u moich ojców.
Oj, potańcowałam ostro ;D ,Najwięcej z mężusiem, bo najlepiej z nim lubię szaleć.
Rano o 7 wróciliśmy "wesołym autokarem" i do domciu i odypianko do 14, a potem po dzieci i padamy dziś wszyscy jak śledzie.
A od jutra mam urlopik  i po południu pojedziemy do Skorzęcina- tak na kilka dni . :D
Jutro raniutko zrobię sobie pobudkę, by poczytać, co pisałyście. Nie zaglądałam cały tydzień chyba, a to dlatego , że panowie ocieplają nam dom i musiałam im gotować obiady i kolacje, w międzyczasie kawka, a do tego moja praca i to, że Oliwka bała się tych wierceń i musiałam z nią znikać z domu na całe popołudnia. I jak tu nie zwarjować?????????????

Słowiczku, no to rzeczywiście nieciekawie się mandat zapowiadał, dobrze że skończyło się lepiej. Ja się cieszę, że nam się upiekło. A Łukaszka proszę ucałować od moich Dziewczynek w bolące dziąsło :-* :-* :-* :-*

Anda, super że się wybawiliście. A jak Oliwka zniosła Twoją nieobecność???

U nas też dzisiaj zauważyłam wychodzą kolejne zęby, jak narazie bez płaczu. Alicja ma już 4 ( wszytskie jedynki) i własnie jej wychodzą dwójki górne. Mam nadzieję, że bezboleśnie bo ja już nie mogę.

Spadam spać Kochane .

Dobranoc.

ha ja też się załapię,
no łądnie koleżanki z tymi mandacikami ;D

u nas coś jękowato się zapowiada, małą co chwilke pochlipuje wierci się i wogóle, no zobaczymy, może to kelejne zębolki ??? 4 są też same jedynki :)

ja sobie dziś posiedziałąm i nadgoniłą stronke Majeczki ;) a zaraz do mężusia i przytulańsko a co!!!!!!!!!

a co do słodyczy dla maluchów to Majka chyba po mnie woli słone :) raz próbowała lode i był beeeeeeeee a wczoraj jak dorwała ogóra kiszonego słonego ja fiks to oddać nie chciała ;D

zmykam dobrej nocki

hej juz w domku ! ale nie nadązam chwilowo a tu juz jutro czeka na mnie kupa zdj do retuszu a w środe ekipa do remontu przychodzi juz sie boję :p

ja tez jeszcze karmie cycem ale juz nie chce a nie idzie mojej pannie tego wybic z głowy taki cycuśnik z niej ! we wrześniu na wesele siostry jedziemy 60 km i nie wyobrazam sobie co ja z tym gizdem małym zrobie jak w nocy ona sie budzi co 2 godz i nikt jej oprócz mnie nie uspokoi ::) chyba bede bawic sie do 19 :p albo dupną kieszeń na Liwciora se uszyje do kreacji :p

spadam spać !

Goga gorolico jedna czamu na gg nie napisałas ?? ;) ;D

dzieki za gratulacje dla mojego tuptusia ale to nie jest tak Goga ze ona juz sama biega, jest bardzo ostrożna i po pare kroczków a zarzuca ją na boki  ;D ale walczy dzielnie i z dnia na dzien coraz lepiej a jak widzi psa albo ktos trzyma przed nią ręke to leci jak nie wiem Musi poprostu czuc ze ktos ją asekuruje ale za rączke jedną super drepta !

dobra juz spadam tez dobranoc !!

reklama
justyna pisze:
Goga gorolico jedna czamu na gg nie napisałas ?? ;) ;D
Ano hanysko kochana dlatego, że nie wiedziałam czy tam gdzie jesteś masz GG :) Ale pomyślałam o Tobie i dlatego zajrzałam do Ślązaków :)
Marasek też drepcze za jedną rączkę...

Jeszcze siedzenie mi sie zapowiada... Dotrzyma mi ktoraś towarzystwa? piekę rogaliki drożdżowe dla komisji na jutro. Proszę w samo południe trzymać kciuki za mojego mężulka. On już śpi :)

Do góry