reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Rogaliki pycha:)
Kciuki oczywiście będę trzymać i to mocno.

No i dzisiaj minął nam kolejny juz 11 miesiąc i tak jakoś zebrało mnie na wspomnienia, a co będzie na roczek. Chyba będę płakać, tak jak rok temu jak się urodziły i pierwysz raz je zobaczyłam. Za szybko ten czas mija. Dopiero były takie malutkie:
124cj.jpg

A teraz już są takie duże:
133gy1.jpg

Ale ten czas leci.

reklama
Marta, słodziutkie te Twoje laleczki !!!

A ja na zakupy nie poszłam, Łukaszek znowu padł...

Marzenaalicja
, qrka, ja w sierpniu nie jedę do Legnicy, tylko Legnica przyjeżdża do nas na roczek Łukaszka. Szkoda....Może kiedyś się uda...
Wczoraj przejeżdżałam przez miasto Evelinki, przez słynny most tolerancji i okropniaste rondo...

Goga, trzymam kciuki za mężowego.

Słowiczku, słodziutkie:) Czasami mam ich dość, ale i tak kocham je ponad wszystko.

Moje też padły, a mi nic się nie chce robić:(

Mniam mniam jakie pyszne rogaliki, Goga. Trzymam kciuki w samo południe.
Ania śpi po śniadanku (odkłada tłuszczyk :-)) a ja odpoczywam ;D
Marta kochane te Twoje dwa szczęścia!

A mam do Was pytanie. Która brała udział w konkursie nestle?? Ja wysłałam kody na dwa kubeczki z dziubkiem i przyszedł, ale jeden i już mija drugi tydzień, a drugiego nie ma. I chyba do nich napiszę.

Przeczytałam ;D

No i obudziło się moje dziecie, które rano darło się w urzędzie z bliżej nieokreślonego powodu (ale nie z jakiejś konkretnej potrzeby tylko raczej fanaberii :p) Było mi strasznie głupio bo strasznie krzyczała - piszczała i wyleciałam z tamtąd jak z procy.
Mam małego diabełka z kręconymi włoskami i niebieskimi oczkami >:D

Gratulacje dla Liwii :laugh:

Goga daj przepis na te rogale bo mi ślinka do pasa wisi.

U nas zmiana fotelika nie przyniosła poprawy zachowania Marysi w czasie jazdy :p. MImo intensywnego zabawiania jest koszmarnie - jeżeli zabawy się znudzą. Dłuże podróże będą odbywać się nocą bo max czas zabawiania to godzinka- półtorej.

Idę dać obiadek małej a później tu zajżę i poczytam pozostałe wątki a Marysia na spacer z Kasią 8)

reklama
hejka
Mój Łukaszek ma biegunkę. Tylko się tak zastanawiam od czego??
Czy to możliwe, że od smażonego? Bo wczoraj w gościach porwał z talerza kawałeczek kotleta z piersi kurczaka?? I zjadł torszkę rosołku. Czyżby to był objaw alergii na kuraka??
W słoiczkach je kurczaka i nic mu nie jest.
Nic innego nie jadł co by mogło leżeć długo...
Choc w tych upałach o namnożenie bakterii nie trudno, wystarczy zbyt długo butelka po mleku stojąca i nie umyta... Tego też unikam...
Już sama nie wiem po czym to???

Do góry