reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No i super, że jesteście zadowoleni.

Moje Maluchy poszły spać, a ja zamiast sprzatac, albo coś robić to tu siedzę i patrzę czy ktoś coś napisał. Jakoś nie mam dzisiaj natchnienia na nic. Myślami jestem gdzie indziej.

reklama
A ja zamiast sprzątać po tygodniowej nieobecności to siedzę na balkonie i oglądałąm pokazy lotnicze nad Maltą. 8)
I przy okazji zapoznałam nowych sąsiadów , dopiero się rozpakowują , ale fajni wydają się sympatyczni na pierwszy rzut oka.Zobaczymy.
A jak się młoda obudzi to jedziemy do teściów na obiad oczywiście po włosku frutti di mare.

Marta no jak na razie jestesmy zadowoleni bo podobaly nam sie one jak ogladalismy w necie no a ze spotkalismy na zywca to wzielismy zobaczymy jak bedzie w użytkowaniu, mam nadzieje ze bedziemy równie zadowoleni i ze podrozowanie teraz w żyrafie bedzie sama przyjemnoscia ;) ;D :p

U nas z podróżowaniem to róznie bywa, ale w nosidełkach było już strasznie. Alicja krzyczała aż się czasami zachodziła. Teraz jest zdecydowanie lepiej, ale jak jej czasami coś na humor nie podejdzie to i tak krzyczy. Ale ogólnie lepiej jest napewno. Samo to, że ja już jej udźwignąc nie mogłam w tym nosidełku.

Domicela, nie rób nam tu smaka:)

Ale tu dzisiaj pustki.

Ciekawe jak tam Gaga po zakupach??

Żużaczku, a Ty gdzie jestes?? Jak tam Wituś??

Nenar, z Martą już lepiej??

Idę przejrzeć zawartość mojej szafy. Ciekawe czy znajdę ze 3 rzeczy które są na mnie dobre:(

Jestem juz w domu...w białymstoku, jakos tu mniej sie stresuje. Wrócilismy z bielska . Co własne smieci to własne. Wczoraj stałam u teciowej na balkonie i podpatrywałam jeza... fukał az sie nioooosło. Fajne sa jeze. Lubię jeże. mają mądre oczka i kochane pyszczki.
I chyba dla tych jezy warto będzie zamieszkac z tesciową za płotem.... a co ja sie martwię? jeże ja przeplosza w razie co.
katar Witonia mniejszy...chyba. Dalej nie widomo od czego
Piesek całkowicie zaprzyjaxnony.
Czy jeszcze oprócz mnie ktos karmi cycą?? ja na razie nie mam w planach odstawiania.Bo i po co? i tak siedze w domu.

Żużaczku, ja cały czas karmię. Co prawda w dzień to tylko 2-3 razy (na zaśnięcie) ale za to w nocy to Małe wysysa co się da. I stąd chyba brak apetytu w ciągu dnia. Misiula zjada Danonka, 1/3 słoiczka owoców i czasami 2-3 łyżeczki kaszki. Pić nie chce!

Wszystkie juz macie nowe foteliki? My ciągle jeździmy w "kołysce". Mała spokojnie się jeszcze mieści, a czytałam gdzieś, że te foteliki są najbezpieczniejsze.

Była dzisiaj u mnie koleżanka, bo mąż oczywiście na wyjazdach i jutro wróci. Dzieci pochlapały się w baseniku (kazałam kupić mężowi drugi, bo ten duży przebiity!), pokulały po trawniku, pobawiły w piaskownicy. Bardzo miło było.

noooooo o zakupach to zarz będzie na zamkniętym, cały dzień z mężusiem miło było :) tylko na koniec jak wróciliśmy (zakupy od 12 do 20 ;D ) to okazało się że mała spałą mojej mamie od 12-14 i potem nie więc zaraz szybko do wanienki i to był błą bo ryk wrzask i teraz śpi i chlipie przez sen, taka była śpiąca :(

Mailen fotelik super, my od znajomych dostaniemy :) zresztą mało jeździmy więc szkoda kasy na nowy

zuzaczki witamy p onieobecności

reklama
Do góry