reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hello ja sie melduje z Warszawy-na wyjezdzie ;)
korzystajac z okazji ze tu jestesmy planujemy wyskoczyc w miasto kupic Olowi jakis fotelik samochodowy, bo tez sa cyrki w podrózy a ja to skladam na to ze jezdzi jeszcze w nosidelku tylem do kierunku jazdy i mu sie nudzi bo nic nie widzi ;) ale czy to prawda to sie okaze
tak porzegladamy te foteliki i juz zglupialam nie weim co wybrac, Marcin gdzies sie naczytal o Ramatti ze sa dobre i cena przystępna, ale czy juz mozna od razu taki do 36kg?????
dziewczyny z Wawy jaki sklep dla dzieci tani i dobrze zaopatrzony?????

reklama
anecik Majka się odstawiałą stopniowo, ona dużo jadła nowości z wielkim smakiem, ale z butli od dawna kachę jadła i zaczęłam jej dawać raz dziennie mleko i karmić tylko w nocy i to nocne karmienie znowu zastąpiłam butlą, moje mleczko jej poprostu nie wystarczało, ale zero problemów, poprostu przestałąm karmić i już, przez tydzień karmiłam co drugi dzień a potem wogóle, jeszcze mam troszkę mleczka ale nic z tym nie robię

uciekam na zakupy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Chciałam nadrobić ale nie zdążę.

Dzisiaj jedziemy na ślub do Kielc, muszę się jakoś ubrać :p

Życzę miłego dnia i może w końcu uda mi się tu zajżeć na więcej niż 5 minut.

Hej,witajcie...
A ja mam pytanko do dziewczyn z sieci plus,simplus-czy też macie problemy z odbieraniem mmsów,czy tylko u mnie coś nawala?Telefon mam poprawnie skonfigurowany a z serwerem nie hu hu się nie można połączyć.Wysłałam im zapytanie,ale nie wiem,kiedy raczą odpowiedzieć.
Domi właśnie zasnął po wielkich jękach.Nauczył się składać buźkę w podkówkę na zawołanie i co chwila robi takie szopki.Obudzi się to jedzonko i na spacerek a po południu trza brać sie za sprzątanie,bo podłogi już nie widać :) ::)

Hejka!!
A u nas nudy...
Mąż pojechał do pracy..............

Evelinka, Ja poprostu nie jestem zalogowana na tym pulnecie i mms-y dostaję na telefon. Moja siostra ma ten sam problem...A właśnie chciałam się zalogować, nie dość, ze aktywacja płatna to jeszcze takie numery.
A udało mi się filmik ściągnąć wysyłając sobie meila... że też wcześniej nie wpadłam na ten pomysł??
Marzenaalicja, czytałam kiedyś już, że pochodzisz z Legnicy. A bywasz często tam?? Bo my conajmniej raz w miesiącu nieraz jeździliśmy do siostry męża...
Domicela, mój Łukasz jak nie śpi w trakcie jazdy to też szopki odstawia...I to takie, że z koncentracją jest źle...
Agata, udanej zabawy!!!

Hej.

I ja się witam. Dopiero teraz bo byłam na zakupach. I niestety od rana jakiś pechowy dzień. Ale o tym na zamkniętym.

Dziewczynki się już wyspały, teraz się bawią, a mi nie chce się sprzątać:( Ale trzeba, a wieczorem robimy grila z moimi rodzicami i teściami. Chyba się upiję:(

Mailen, ja bym powiedziała, że ten do 36 kg jest za duży. My tez o tym myśleliśmy, ale nie ma sensu. Mój brat ma 3 letnią córeczkę i ona dalej jeżdzi w takim do 18 kg i mieści się bez problemów. I pewnie jak się przesiądzie w większy to już tylko w tą podstawkę. I my też z opinii znajomych wiemy, że oni tak robili.

my po zakupkach tzn jak zwykle zakupy się zakonoczyla na Olku a dla nas nic :( ale i tak sie cieszymy bo kupilismy Olkowi fotelik wiec wazny zakup, o taki:
http://www.ramatti.pl/foteliki_kolory.php?model=Venus&kolor=61&lang=pl
Ramatti kolekcja 2006 żyrafa ;D za 360zł
Marta masz rację przymierzalismy Olka do takiego Chicco do 36 kg i zdecydowanie za duzy, wiec kupilismy ten a potem, tak jak mówisz mam nadzieje ze wystarczy już ta podstawka pod tyłeczek ;)

Super fotelik, my też oglądaliśmy taki sam nawet, ale niestety 720 zł, to zdecydowanie za dużo, jak na nasze kieszenie:(

reklama
fajny ;D nam tez sie podoba cieszymy sie jak dzieci a kosztował jednak dokladnie 369zł ale jak patrzylam w necie to bym taniej nie kupila wiec spoko ;D

Do góry