reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
marzenaalicja :) ciesze się że zdjęcia się podobają :)
ja właśnie wybierała teraz zdjęcia żeby mojej babci wydrukować i wybierz tu człowieku jakies zdjęcia jak my z każdego miesiąca mamy 200-300 zdjęć !!!!!!!!! i z 20 filmików ;D dysk aż pęka w szwach i chyba trzeba będzie kupić kolejny ::)

Tak to jest z cyfówkami.Nie ma to jak zdjęcia w albumie...
Dzisiaj byłam z małym na zakupach.Wybrał sobie w sklepie piłeczkę i zadowolony ją ściskał całą drogę do domu.Ciekawa jestem,kiedy mu się znudzi.Przynajmniej ma swoją i nie powinien już psu zabierać :) A w rossmannie naściągał sobie dezodorantów do wózka i w ostatniej chwili zauważyłam,nim sięgnął po te szklane...Ludzie na mnie patrzyli,jakbym wogóle na dziecko uwagi nie zwracała.a odwróciłam się dosłownie na moment...Jak dziki rzucał się tez przy czapce.Ostatnio ubierałam mu tą niezakrywającą uszka,a dzisiaj,jako że chłodniej,to chciałam tą "z uszkami" i pokazał mały rogi...
Ale tak sobie myślę,co ja bym bez tego psotnika robiła? :) :)

załapałam się na gofra????? mniammmm
w naszych stronach też mniej wiecej na wesela daje się 300-400zł od pary, w lokalu płaci się ok.110zł za osobę, więc chociaz tak żeby im sie zwróciło i żeby coś z tego mieli ;) ja w tym weselu chyba nie mam żadnego wesela, tzn mojego taty chrześnica wychodzi za mąż ale to dalsza rodzina a poza tym jak pójdą rodzice...a muszą bo chrzestny wiec nie ma opcji, no to my już raczej nie pojdziemy chyba ze na ślub i na obiad z małym a potem do domku, ale to chyba szkoda zachodu bo trzeba sie ubrac i wyszykować i mimo ze na chwile to prezent czy kase wypada dać wiec chyba sobie odpuścimy
a wczoraj gadałam ze znajomą ktorą ma 10 wesel w tym roku takich bliskich osób na których musi byc ::) nieżle co ;D

kurczę fajna ta promocja pampersów może bede przejezdzac koło Reala bo mąż mnie chce wyciągnąć z domu, chce jechac do Warszawy żeby byla jakas odmiana, oferyje lody w Łazienkach albo w Wilanowie ::) tak jak za dawnych dobrych czasów ;) moze i faktycznie cos takiego by nam sie przydało, a przy okazji jakies zakupki?? ;D tak stwierdził we wczorajszej rozmowie ze te wszystki moje doły i myśluny to przez to ze mamy dla siebie za mało czasu i że przydałoby nam sie jakies wyjscie czy wyjzad tak jak to było kiedys....może i jest w tym sporo racji...szkoda tylko że ten wyjazd miałby być do teściowej ::) wolałabym żebyśmy w koncu pobyli trochę sami....tu moi rodzice tam teściowa ehhhh

Ja się witam po południu.

Nie było mnie z rana, bo byłam z mężem za zakupach. Trochę się oderwałam, ale to za mało niestety bo nie kupiłam nic sobie tylko Maluchom ( mleko, bodziaki, pampersy, itp.).

Mailen, mi też się wydaje, że i Wam i nam właśnie takie wyjście by się przydało.

A co do promocji pampersów to jest jeszcze w tesco, jumbo paczka za 46,99 i jak się kupi 2 opakowania to zabawka fisher price jest dodatkowo gratis. A te nowe z gumkami z boku są super. Mój mąz ostatnio kupil przez przypadek 4+ rozmiar ( wyślij chłopa na zakupy) ale okazało się, że są niewiele większe od 4, a właśnie mają te gumeczki i od tamtej pory kupujemy te 4+.

My w niedziele mamy jechać na jeziorko i co wszytsko pięknie, tylko nie mam się w co ubrać:( Nie mam stroju, a jak bym nawet miała to bym się w nim nie pokazała, nie ma jakiejś sukienki czy spódnicy żeby założyć, a do dup.............. to wszytsko.

reklama
A nas jakaś cholera bierze. Rano ja ganiałam do kibelka a teraz Łukasz robi w pampka. Z jedzenia raczej nic, bo nie jadł tego co ja. To co, woda?? Powietrze??Jakiś wirus?? O tej porze roku??
Czekam czy Gabę weźmie...
Mieliśmy jutro jechać do męża siostry do Legnicy, urodziła miesiąc temu i jeszcze małego nie widzieliśmy i chyba nici z tego, chyba, że to jakieś jednodniowe oczyszczenie odganizmu...

Ja dziś sie wysiliłam z obiadem.
Zamówiłam pizze.

Mi też się marzy jakiś wyjazd, bez dzieci, sami. Mieliśmy lecieć na rocznice do Londynu. A tu dupa, nikt nie chciał zostać z dziećmi...

Gaga świetne zdjęcia w podpisie. BOMBA ta Majuchna.

Do góry