reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

gaga na ten chodzik, to niech ona lepiej aukcji już nie wystawia, bo jej zamkną konto za kolowanie (ze najpierw odwolala a teraz znowu i to prywatną). jak sie boisz, to niech Ci wysle za zaliczeniem pocztowym, najwyżej dopłacisz z 10zł.

te burze to nie moja sprawka
::)

reklama
zuzaczku już wystawiła ;D zakupiłam i jestem baaaaaaaardzo zadowolona, straszliwie mi się ten jeździk podoba, mam nadzieję że jej konta nie zamkną :)
cieszę sie jak dziecko

u nas chłodniej, jak Majulka zje zupke to zmykamy się wietrzyć
nam się przebił wreszcie 4 ząb, męczył Majulkę strasznie, no ale może teraz będzie lepiej :)

Gaga ,to wbrew regulaminowi allegro załatwiac coś poza aukcją :) A tak na marginesie,to ile za ten jeździk dajesz?
justyna,to czekamy na zdjęcia nowej fryzurki :)
Mój maluch właśnie śpi,a po obiadku ruszamy na spacerek całą trójeczką z mężusiem.Wyciągnę go,a co? :) Pogoda w sam raz.
Ja dawałam parówkę juz dawno,ale mu nie smakowała,bo jeszcze nie umiał dobrze gryźć.Teraz znowu spróbuję.
No to się Margarita doczekałaś dostępu.Możesz wklejać,oglądać i czytać do woli ;)

Ja już po spacerku i zakupach. Niby lepiej po deszczu ale tak jakoś jeszcze parno...
Marzenaalicja, możesz już się zalić na naszym zamkniętym...
Marta, ja też podobne ćwiczenia wykonuję w domu na takiej dmuchanej plażowej piłce, ale to raczej w formie zabawy... Młody zadowolony. Muszę mu wzmacniać rączki, choć i tak ma silne, ale żeby nie było różnicy...
Na wzmacnianie rączek jest też dobra "taczka"...

eve pisze:
Gaga ,to wbrew regulaminowi allegro załatwiac coś poza aukcją :) A tak na marginesie,to ile za ten jeździk dajesz?
justyna,to czekamy na zdjęcia nowej fryzurki :)
Mój maluch właśnie śpi,a po obiadku ruszamy na spacerek całą trójeczką z mężusiem.Wyciągnę go,a co? :) Pogoda w sam raz.
Ja dawałam parówkę juz dawno,ale mu nie smakowała,bo jeszcze nie umiał dobrze gryźć.Teraz znowu spróbuję.
No to się Margarita doczekałaś dostępu.Możesz wklejać,oglądać i czytać do woli ;)

;D 156 z przesyłką :) i wierz mi evelinka mnóstwo ludzi tak robi :)

Ale mnie Gaba rozbawiła... ;D ;D
Leżymy na łóżku i rozmawiamy...
Gaba pokazuje nos Łukasza i mówi:
- Łukaszek na mały nos.
Pokazuje na mój nos:
- mama ma duży nos- i zastanawia się chwilkę...
Ja na to:
-Gabrysiu, a jaki Ty masz nos?? Średni??
Gaba myśli, myśli...
- nie mamusiu.
Pytam się:
- a jaki??
a ona na to:
-Fajny mamusiu... ;D ;D ;D

A my już posiedziałyśmy w ogródku 3 godzinki, teraz dziewczyny najedzone poszły spać. Jak wstaną to znowu na kocyk i potem koło 19 kąpnko i spanie. Czego Mamusia nie może się doczekać, bo padam na twarz ostatnio i mam dość wszystkiego.
Zaraz włoże redsika do lodówki, to się schłodzi będzie na wieczór w sam raz.

Właśnie się dowiedziałam, że w następnym tygodniu zostaje sama z Maluchami, bo mężuś jedzie na 3 dniowe szkolenie do Warszawy:( Chyba pojadę do Mamy.

U lekarza nie byliśmy bo coś poprzestawiali i nasza Pani doktor przyjmowała dzisiaj do 13tej.

Moj mąż właśnie przyjechał, przebrał się, najadł i pojechał, ze stwierdzeniem, że nie wie o której wróci:( Normalnie nie mogę.

reklama
My dzisiaj bylismy w lesie i dzieciaczki jadły pierwsze jagódki.Julia miała radości co niemiara a Bartuś pluł dalej niż widział.
Poza tym mnie od 3 dni łepetyna szwankuje-zwalam wine na pogode.Nawet kawa nie pomaga.
Słowiczku słodziuchna odpowiedz :laugh: :laugh:
gaga pisze:
eve pisze:
Gaga ,to wbrew regulaminowi allegro załatwiac coś poza aukcją :)
D 156 z przesyłką :) i wierz mi evelinka mnóstwo ludzi tak robi :)
Tak zgadzam sie z gagą.A z tym blokowaniem konta to chyba nie jest tak tragicznie.Czasem bez powodu blokują.Ja też już miałam blokade bo dane personalne im sie nie zgadzały czy coś a potem odblokowali :p
Marta ty to masz przerąbane.Jeszcze szkraby ci sie rozbiegają.Normalnie podziw dla ciebie.Ja z jednym małym nie wyrabiam ......

Do góry