reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

dzieńdoberek... Maras też marudzi że szok. Kawa mi przez niego wystygła.
Dzieci mojej sąsiadki mają jakąś liszajowice czy liszajca. Wylazly im straszne plamy, biora po 2 antybiotyki. I to podobno zarazliwe :) Maras jest u nich prawie codziennie, a Michu bawil sie z nimi na urodzinach w sobote. I dzisiaj ma juz jakiegos syfa na buzi. Ciekawe co bedzie dalej. Tomek sie zastanawia, co bedzie, jak jemu cos na twarzy wylezie do poniedzialku ;-)

reklama
Margarita i Amelka! po kilku drobnych problemach otrzymałaś status sierpniowej mamy :) miłego serfowania po albumie sierpniowych dzieciaczków :)

pozdrowionka dla wszystkich sierpniówek :)
Magda

Usneło to moje dziecko, no chyba nie do końca.

Upał koszmarny a na dodatek pobudkę miałam już o 6 gdzie dla mnie to noc.
Byłam już na zakupach i pogryzły mnie komary. Cholera jak jest chłodniej pod wieczór to z domu wyjść nie można bo jest ich tyle, gryzą cały dzień a wieczór to tragedia.

Nenar - zdrówka dla Martusi, biedna ona oj biedna.

Goga - oby choroby omiajały was z daleka

Z tą gruźlicą co pisała domicella to prawda. Wójek, który jest pulmonologiem (mam nadzieję że dobrze napisałam) mówił, że przychodzą ludzie w mocno zaawansowanym stanie, lekarze interniści źle rozpoznają chorobę i leczą na nie wiadomo co, nie robi się już tych małoobrazkowych zdjęć rtg płuc i ludzie chorują i rozsiewaja zarazki nawet o tym nie wiedząc. :mad:

Chwilkę poczytam i chyba też się przyłożę. W domu pierdolnik ale co tam

Mam pytanko może ktoś wie czy źle dobrane leki na nadciśniene mogą wywoływać nadmierną potliwość. ?????

A ja też mam pytanie, gdzie podbijać książeczki ubezpieczeniowe? Jestem na wychowawczym i się zastanawiam czy w MOPSIE czy zakładzie pracy?????? A może zus???????

no dziewczyny to teraz ogLąDAJCIe :) super że macie już dostęp

u nas w nocy burza była że hoho ale nadal upał, choć już troszkę lepiej
anecik Majcia ważyłą 8100 na ostatniej wizycie więc teraz pewnie jakieś góra 8300 więc spoko :) a je za dwóch nawet w upały

nenar zdrówka, oj dużo zdrówka

Goga nie dajta się chorobom

agata myśle że takie leki mogą pobudzać, choc pieron wie

moja mała usnęła ufffff ja zaraz kaffka, złą jestem bo chyba nie uda mi się wygrać licytacji buuuuu a tak mi zależało

Witam.

Ja z herbatką i miską truskawek, może ktoś chętny???

Maluchy śpią. U nas burzy nie było, a przydałaby się. Wczoraj ze dwa razy zagrzmiało i na tym koniec. Ale dzisiaj ciut chłodniej. Po południu jedziemy do lekarza z wynikami morfologii i się zważyć, bo ciekawa jestem ile te moje Skarby ważą.

Nenar, zdrówka dla Martusi.

Goga, wygoń to cholerstwo.

Olek jak miał 8,5 miesiąca ważył 8400 ::) upsss ale nie wydaje mi się zeby był grubiutki jest taki w sam raz (chociaz matki zawsze tak sobie mowia nawet jak wychoduja jakiegos potworka :p)
ciekawe ile teraz waży????ale póki co raczej nie wybieramy się do lekarza bo nie ma potrzeby i jak zdrówko będzie dopisywać tak jak do tej pory to pójdziemy dopiero po skończeniu roczku ;D
gaga a co Ty tak licytujesz zawzięcie, zabawki na roczek???? ::) :)

Margarita skoro maszjuz dostep do galryjki to teraz czekamy na fotki Amelki ;D
zdrówka dla wszystkich chorowitków i precz jakies syfy i paskuctwa!!!!

reklama
Witam. A my po burzy i ulewie, że aż ulicą strumień płynął szerokości ulicy. Dzisiaj chłodniej, jest czym odetchnąć. Mała będzie mogła wcześniej wyjść na dworek.
Dzisiaj obudziłam śpiocha o 9:30 na śniadanko. Bo mi się potem z jedzeniem nie wyrabia.
Właśnie stoi przy mnie (ja siedzę na fotelu) i ostrzy zęby o poręcz fotela (słychać takie dźwięki ;D ;D ;D).
Marta uwielbiam truskawy, chętnie się przyłączę :).
Nenar dla córy dużo zdrówka. Te książeczki to chyba w zakładzie pracy się podbija. Najlepiej zadzwoń do firmy i się upewnij.
Goga oby się chłopaki nie zaraziły.

Do góry