reklama
justyna
Fanka BB :)
hej sie melduje !! od niedzieli siedze u taty i nie umiem nadrobic bo siostra ciągle mnie woła :
dzis zrobiłam sobie balejaż duzo jasnych pasemek i ciemnych brązowych ! fajnie az nie mogę sie przyzwyczaić !
Liwia taplałą sie w baseniku i cała hepi a tata mój sie śmieje ze chyba bardziej mi zależało na tym basenie niz dziecku bo jak głupia siedziałam cały dzien i pluskałąm sie z Liwia a jak posżła spać to z siosrtrą stare krowy siedzuiałyśmy ;D
zdrówka chorowitkom !!!
dzis zrobiłam sobie balejaż duzo jasnych pasemek i ciemnych brązowych ! fajnie az nie mogę sie przyzwyczaić !
Liwia taplałą sie w baseniku i cała hepi a tata mój sie śmieje ze chyba bardziej mi zależało na tym basenie niz dziecku bo jak głupia siedziałam cały dzien i pluskałąm sie z Liwia a jak posżła spać to z siosrtrą stare krowy siedzuiałyśmy ;D
zdrówka chorowitkom !!!
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam wieczorową porą. Dziecię już śpi wykąpane. Za oknem krąży burza i pada ostro. Chce która burzę i deszcz? Wysyłam łączem.
A Ania dzisiaj sobie pospała do 10:55. Ta to ma spanie. Całą noc przespała na brzuszku w łóżeczku - pierwszy raz przybrała taką pozycję. Chyba jej było gorąco. Oczywiście cała rozkopana. No i nie budziła się na cycka. Kwęknęła tylko ze 2 razy i spała dalej.
Byliśmy dzisiaj z nią na spacerze tak niedaleko między jednym i drugim deszczem. Psy szczekały a Ania tak fajnie naśladowała to szczekanie. Poza tym bardzo lubi samochody i jak jakiś przejeżdża lub mijamy jakiś to się tak ogląda za nimi...
Żużaczku - jak sprawdzają się te pampki Let's go? A Bogucha to mądry facet.
Justyna też bym się potuplała w baseniku, muszę starego namówić ;D ;D ;D.
Lecę ciuch małej do komody schować i trzeba by kompa wyłączyć, bo burza znowu blisko.
Kolorowych snów
A Ania dzisiaj sobie pospała do 10:55. Ta to ma spanie. Całą noc przespała na brzuszku w łóżeczku - pierwszy raz przybrała taką pozycję. Chyba jej było gorąco. Oczywiście cała rozkopana. No i nie budziła się na cycka. Kwęknęła tylko ze 2 razy i spała dalej.
Byliśmy dzisiaj z nią na spacerze tak niedaleko między jednym i drugim deszczem. Psy szczekały a Ania tak fajnie naśladowała to szczekanie. Poza tym bardzo lubi samochody i jak jakiś przejeżdża lub mijamy jakiś to się tak ogląda za nimi...
Żużaczku - jak sprawdzają się te pampki Let's go? A Bogucha to mądry facet.
Justyna też bym się potuplała w baseniku, muszę starego namówić ;D ;D ;D.
Lecę ciuch małej do komody schować i trzeba by kompa wyłączyć, bo burza znowu blisko.
Kolorowych snów
nenar
Fan(ka)
A u nas nieciekawie. Marta ma anginę, infekcję dróg moczowych i rozwolnienie. Robiłam jej wyniki OB 76! Ma 6 zastrzyków, gentamycynę, jestem załamana
A moi wyjątkowo poszli spać o 21
Moje dziecko je parówki! Wcale nie zamierzałam mu dawać w tym wieku, ale przyuważył, że Michał je i tak się darł, że dałam mu kawałek. Jak spróbował, to był jeszcze większy wrzask! Zjadł dwie. To było wczoraj. Dziś takl marudził koło lodówki, póki nie dostał. Po jednej znowu wrzask - zjadł dwie i było OK. I na razie nic mu nie jest...
Żużaczku Twój Bogucha to ma teksty... Zapisujesz??
Domicela uwielbiam sernik na zimno i moje chłopy też Zostaw kawałek...
A Maras w połowie jak Łukaszek - tzn. schodzi nogami w dół (zanim zakumał, to kilka razy zjechal głową w dół). Wchodzić ostatnio próbowal i tak śmiesznie zadzierał nogę, ale za krótkie maMargarita i Amelka pisze:A pokrótce co u nas Amelka juz coraz czesciej sie puszcza i sama chodzi juz nózie i kolanka ma troszke w siniaczkach ale cieszy sie i idzie dalej po upadku i osiagniecie mega ostatnich dni to sama wchodzi na łózko którys dzieciaczek tez juz wchodzi??
Moje dziecko je parówki! Wcale nie zamierzałam mu dawać w tym wieku, ale przyuważył, że Michał je i tak się darł, że dałam mu kawałek. Jak spróbował, to był jeszcze większy wrzask! Zjadł dwie. To było wczoraj. Dziś takl marudził koło lodówki, póki nie dostał. Po jednej znowu wrzask - zjadł dwie i było OK. I na razie nic mu nie jest...
Żużaczku Twój Bogucha to ma teksty... Zapisujesz??
Domicela uwielbiam sernik na zimno i moje chłopy też Zostaw kawałek...
A czytałaś książki Musierowiczowej? Jak Ida gadała ciągle do Józinka? I się dziwiła, że ma dziecko niemowę, a potem się okazało, że po prostu nie dopuszczała go do głosu...arabella pisze:Mała ma 2,5 roku. Zna kupę wierszyków i piosenek. Mówi całymi zdaniami. Opowiada historie sprzed pół roku (prawziwe!). Ma takie słownictwo, że trudno mi było uwierzyć. Sama się ubiera, sama je. Normalnie szok. Jeszcze nie spotkałam takiego rozwiniętego szkraba. Ale to pewnie zasługa mamusi, bo mówi do Małej bez przerwy.
ale tak naprawdę rozmawianie z dzieckiem ma na nie świetny wpływ. Mój Michaś był w tym wieku bardzo wygadany (choc nie znał wierszyków i piosenek, tu ta mała jest lepsza).
O, Justyna, zastanawiałam się wczoraj, gdzie jesteś (kajś się straciła? - tak powinnam powiedzieć po śląsku???)
Żużaczku, ja kupowałam Lets Go dla Michała i dla wiercipięta były rewelacyjne, a jak zaczęliśmy go sadzać na nocnik, to już nie kupowaliśmy innych, bo tylko te mógł sam zdjąc.
Nenar biedaczko trzymaj się! I zdrówka dla Twojej Martusi, a wytrwałości dla Ciebie.
Dziewczyny, skąd Wy macie te burze? Szczecin one jakoś omijają...
Dobra, wracam do pracy.
nenar
Fan(ka)
Goga u mnie tż nie pada, a Szczecin blisko Czaplinka :
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Ufffff, młody zasnął i ja chyba też zaraz pójdę...
Poznań też omija a przydałoby się troszkę deszczu...
Dziwne, byłam w marcu z młodym na szczepieniu i baba kazała przyjść jak młody będzie mieć 11 miesięcy. Chyba, ze to niedawno musieli postanowić...
mi też, mi też... ;D ;D
nenar, trzymaj się z tymi chorowitkami. Dużo zdrówka chorowitkom...
Goga pisze:Dziewczyny, skąd Wy macie te burze? Szczecin one jakoś omijają...
Poznań też omija a przydałoby się troszkę deszczu...
malaYoo pisze:Tej blizny po szczepieniu już nie sprawdzają i nie szczepią ponownie, jeśli jest za mała. Znieśli to jakoś z początkiem tego roku.
Dziwne, byłam w marcu z młodym na szczepieniu i baba kazała przyjść jak młody będzie mieć 11 miesięcy. Chyba, ze to niedawno musieli postanowić...
Goga pisze:Domicela uwielbiam sernik na zimno i moje chłopy też Zostaw kawałek...
mi też, mi też... ;D ;D
nenar, trzymaj się z tymi chorowitkami. Dużo zdrówka chorowitkom...