reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Od dawna zastanawiam sie dlaczego u Was po lewej stronie pisze:sierpniowe mamy'05,a u mnie :wdrozona.Na dodatek Wy macie jedna gwiazdke, a ja mam dwie.Co te gwiazdki oznaczaja?Z pewnoscia powinnam to sama zmienic,ale jak sie nie wie co do czego to ciezko.Wiem,sierota ze mnie ;D.Czekam na pomoc :).

reklama
marzenaalicja napis sierpniowa mama dostaniesz jak napiszemy do moderatora żeby ci udostępnił naszą galerię, margarita tez czeka, ale coś moderator się nie spieszy, a co do gwiazdek (chodzi o kwadraciki) to zależy od ilości wysłanych postów my mamy już tyle że nam zniknęły trzy czy cztery i jest jeden :)

U nas też w domu gorąco, aż dziwne, bo tamtego lata jakoś w tych murach chłodem powiewało. Co prawda dom nam osieplają i są na wysokości moich okien, ale to chyba nie od tego????????????????????
Co do festynu, to było zarąbiście. Postaram się wkleić jakieś zdjątka.
Oliwcia po kąpusiu,kąpusiu i niunia sobie od 21, o dziwo, bo oststnio tylko o 23. Mężuś mecz ogląda, a ja do Was zaglądam.
Teraz mężuś jest nianią, bo ma wakacje i moja mama chyba zastrajkowała, bo się rano u nas nie zameldowała. ;D

Wpadłam na moment nadrobić.
U nas jakiś ząbek idzie,ale nie mam pojęcia jaki,bo nie da sobie zajrzeć.To juz 10,tylko raczej gdzieś z tyłu ??? ::) Normalnie mały dopiero co zasnął,a przeważnie do 20:30 już kima do rana.Ciekawe co będzie w nocy,bom sama na placu boju(Mężuś w pracy)...
Pogoda straszna,mogłoby być nieco chłodniej,to całymi dniami by się siedziało z Domisiem na dworze,a tak praktycznie spacer dopiero po 18-tej i to i tak nie ma czym oddychać :mad:
Lecę się wyprysznicować.

Witam z rana na chwile, w nocy spac nie moglam horror! Oczywiscie teraz spac mi sie chce na maxa a tu wychodzic kurteczka trzeba, przed chwila wzielam prysznic a juz zdazylam sie spocic od samgo siedzenia, chyba sie wykoncze ::)
Milego dnia i do wieczora.

hej
Idziemy dziś na odczyt blizny....
u nas też tak gorąco że zdechnąć idzie....
wczoraj miałam konferencję plenarną ... 4,5 godzinną.... i nie zapeszając może zostanę w tej szkole i będe miała pracę....
Oj mój mały demolant "układa" w szafie... uciekam

Hejka!!
Kolejny gorący dzień. I nie zanosi się na deszcz...
Nocka u nas w miarę spokojna ale pobudka już o 5.45.
I taka chodzę trochę śnięta.
Chyba już czas na kawę, dopóki można jeszcze ciepłą wypić... ;D
Miłego dzionka.

reklama
U mnie też gorąc. Ja śnięta po 4 godzinach snu, Maras wypoczęty, po porannym mleku. O, kawa już wystygła jak szykowałam Michała. Dobra, dopijam zimną, biorę Marasa na plecy i jadę do biblioteki, póki na dworze da się wytrzymać.

Do góry