reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

no doczytałam, Goga opis kupiszona the best ;D
arabella gratulacje u nas tez iedługo dwa latka :)
zuzaczku, finiak nie dajta się choróbskom maluszków odpędzac daleko
słowiczku GRATULACJE PIERWSZYCH KROCZKóW ah ten Łukaszek zdolniacha
hmmmm co jeszcze ???
Goga kaffka podana sama popijam Ricore - pyyyyyyycha kawusieńka z mleczkiem i troszke cukru mniam
marta ale jedno ciacho jest i na pewno mniamuśne :)

my dziś zakupiłyśmy basenik o taki http://www.allegro.pl/item110949636_basen_dmuchany_z_palma_dla_maluszka_lato_tuz_.html
i nadmuchałam go własnymi płucami ;D ufffffffff stoi i czeka aż Majutelka się obudzi bo bidna po jeździe w taki upała w aucie padłą, dziś już chyba nie pójdziemy na spacer tylko się na balkonie potaplamy ;)

reklama
no tak sama znowu kaffkę piję, a co wy padłyście w ten upał ???
u nas jest 32 stopnie w cieniu !!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam taką pogodę, tylko szoda że muszę w domu siedzieć :( no ale małęj nie wywlokę na taki skwar

a ja sobie wymyśliłam coś takiego na roczek, oczywiście trzeba jeszcze dopracować i wydrukować na kolorowym papierze :)

15fb2.jpg

Hejka!!
Ja właśnie kawusię dopiłam.
Nawet nie chcę sprawdzać ile teraz stopni jest na zewnątrz.ZDYCHAM!!!!
Martuś trzymaj się, napewno wszystko się uda !!!
Dla Szoszonka duuuuuuużo zdrówka!!!
Goga powodzenia i również zdrówka dla Maraska. Może coś zjadł i taką qpę zrobił. Mam nadzieję, że to jednorazowa sprawa...
Gaga, wolałabym aby młody był jeszcze parterowy. Bo jak zacznie ganiać to już wogóle nie będę miała na nic czasu!!!

Ja też kawkę popijam :laugh:

Gratulujacje dla Łukaszka i Misiuni :laugh:

FIniak - duuużo zdrówka dla Szymonka

Dzisiaj idę na zakupy i mam zamiar kupić cukier cynamonowy - do kawki pyyycha mimo, że ja nie słodzę ale ubijam mleczko z takim cukrem i niech wszystkie kawiarnie się chowają ;D
o taki cukier
p0108014om.jpg

Upał nie do zniesienia, koszmar ja nie jestem w stanie funkcjonować w takich temperaturach. Marysia też woli jak jest chłodniej. Ona zawsze śpi odkryta ::)

Kurcze umyłam niedawno podłogę i znowu jest brudno. Przecież co 3 dni myć nie będę - cholera z czego to się bierze. ???

nie padlam, tylko poszlam po obudzonego Marasa i dolewke kawy... Marta, dostane kawalek ciasta do kawusi?
Nie bylismy od rana na dworze bo u nas tylko do 13-14 da sie jako tako wytrzymac w domu, potem trzeba spadac na podworko i szukac cienia... A moze Lublin sam sie napisze ;-) Mam serdecznie dosc przewodnikow - tfu tfu.
Gaga - ladne zaproszenia. Kiedy Ty masz na to czas?
Finiak, zdrowka dla Szoszona. Zuzaczku, jak Witus?
Slowiczku - gratulacje dla Lukaszka - zuch chlopak!
Agata, cukier cynamonowy widzialam tez w torebkach takich jak wanilinowy :-) Ja dodawalam do jablecznika.

Gaga - zaproszenie superowe

Goga - może rzeczywiście jednorazowa sprawa z tą kupką.  ???
A w torebkach cukru cynamonowego nie widziałam, no ale ja piekę od wielkiego dzwonu to i żadko zaglądam na półki z takimi dodatkami do ciast. CUkier kupujemu raz na 2 miesiące bo tylko Darek słodzi.

Czy jak dziecko wcina papier to ma jakieś braki witamin, czy mikroelementów. Bo Marysia bardzo chętnie każdy papier wcina. Dzisiaj zjdła coś z podłogi, gdzie jest czytso ale ona zawsze coś znajdzie. NIe wiem co to było bo jak ją zobaczyłam że coś przeżuwa to było za późno. Liczę, że to nic strasznego. Kawałek gazetki odnalazłam dzisiaj w pieluszce :p Wczoraj o mało nie zjadła muchy - przez kilka dni jakaś mucha zeszła z tego świata akurat na podłogę no i Maria pierwsza ją znalazła.

Biedna Marysia cała głowa spocona, chyba będzie spac w samym pampersie jutro. Po południu jest już chłodniej wiec jest lepiej ale teraz się męczy.

Marta - powodzenia w przygotowywaniu przyjęcia, a ciacho można kupić - ja wiem że to nie domowe ale jak ty sama jesteś z dziewczynkami to daj na luz bo się wykończysz.

Majka właśnie kima w samym pampersie pieluszką nakryta

a zaproszenie złoży się na trzy poprawi i będzie :) a zrobienie tego to 10minut ;D

słowiczku rozumiem, ja też bym wolałą żeby Majcia siedziała :) a wczoraj gadam z koleżanką prze gg patrzę a tu Majutek stoi na środku pokoju, jak to zrobiła ??? normalnie szok chyba sobie wstała, już kiedys raz wstałą ale potem był spokój

a kaffka rocore jest super tam jest sporo cykori pyyyyyyyyyyyyyyycha
14871.jpg

reklama
a kiedyś do chyba kawy jacobs dodawali dwie buteleczki takie malutkie chyba to był cukier ale w płynie o różnym aromacie normalnie bomba do kawusi

Do góry