reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Gaga i dla Ciebie i dla reszty do kawki ciasta wystarczy. A pyszne jest z truskawkami i bitą śmietaną:)

A ja własnie wróciłam od lekarza - mam zapalenie pęcherza, skąd nie wiem:(

rany marta się nam zapaliła, no nie dziwota w taki upał ;D

Majcia własnie na sucho w baseniku wojuje :) jak zje obiadek to siup na balkonik i woda :)

Agata, słyszałam kiedyś, że jak dziecko naje się papieru to tylko sra..., no tego, luźniejsza qpa będzie...a mój też taki mały odkurzacz jest, musze pilnować i patrzeć co bierze do buzi i co mieli...
Gaga, a zaproszenie sup[er, no i reklama kawy prawie taka sama jak ta z telewizji ;D ;D ;D
a w ten link już klikałam...
Marta, przykro mi, :( ale walcz, pewnie antybiotyk masz??

no Majcia wytaplana w baseniku ;D super zadowolona, do tego wszamała żurek u mojej mamy i ryż z truskawkami :)
upał jest nieziemski :)
słowiczku a kaffka na prawdę super, żadnej innej nie pijam :)

Marta mniam poprosze troche

Amelka bawi sie w łózeczku i robi kupiszona a ja mam roboty ze ho ho tesc przywiózł dzis 12 kg truskawek i zrobie kompoty juz mam obrane i umyte jeszcze tylko umys słoiki i wpakowac no i gotowanie chyba zwariuje w domu bo skwar bedzie niezły przy gotowaniu
A okien za bardzo otwierac nie moge bo mi jaskółki wlatuja wczoraj miałam jedna i dzisiaj jak nas nie było wleciała walneła kupke na parapecie w pokoju i poleciała szok a mała jak podlatuja do okna to płacze musimy kupic siatke na okna bedzie odrazu przeciw komarom itp.

A Amelka zapomina od paru dni o trzymaniu sie sama staje a co gorsza to w naj mniej odpowiednim momencie puszcza sie i idzie my sie cieszymy i smiejemy a ona jeszcze bardziej juz jej nie moge zostawic ani na min. samej ide przebrac mała bo smierdzi cos i puszcza sie w łózeczku i zaraz łepek rozwali i robic słoiki :p

Zdrówka dla chorowitków

Goga, przypomniało mi się coś odnośnie Maraskowej qpy.
Podaj małemu jakieś preparaty typu lacidofil czy trilac.
Mój jak zaczyna podejrzanie kupkać zaraz serwuję mu dwa razy dziennie lacidofil i przechodzi.
Pamiętam, że jakiś czas temu Marek brał antybiotyki. Czy po kuracji nadal podajesz te dobre bakterie, bo nam lekarz zawsze zalecał po antybiotykach jakieś jeszcze 10 dni brać.
No, ale mam nadzieję, ze to nic poważnego a lacidofil napewno mu nie zaszkodzi...

A mój robi różne,ale nic mu nie podaję.Zależy co zje i jak reaguje...
Gaga,fajne zaproszenie.Ja chyba nie będę się bawic z zaproszeniami,tym bardziej,ze wszyscy będa pod ręką.Mieliśmy iśc z małym na spacerek,ale burza wisi w powietrzu.Popadać porządnie nie chce,a w domu paść można z duchoty.
A jeśli chodzi o kawę to ja tylko zwykłą,czarną bez cukru i inne mi nie smakują.A tej ricore jeszcze nie próbowałam.Skoro Gaga zachwala,to może warto...
Wy to macie fajnie,możecie sie odwiedzać,a ja z dala od wszystkich.Wśród znajomych mało osób ma małe dzieci,a Ci co mają,to z kolei dogadać się z nimi nie można.
Moje dwa meny śpią :)

reklama
Do góry