reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hej Witam po południu ;D
Ja tez chce kupic butki i tez przez internet i sie boje no ale zobaczymy jak bedzie moze beda dobre

Amelka jak chce cos to mówi daj dzisiaj jak pytałam jak córunia przytula mamusie to sie tak słodko przytulała i za kazdym razem jak pytałam tak robiła wiec to chyba nie prztpadek az mi łezka w oku staneła a Krzysiek siedział obok a jak pytałam o tatusia to juz nie chciała a jak cos bierze czego jej mie wolno to mówie nie wolno be to powtarza be ale i tak bierze i jak chceza chwile to juz sama mowi be
jak cos jej sie podoba to mówi cacy itp. tez gada duzo mamy w klatce poł roku starszego chłopczyka i czasem mam wrazenie ze Amelka mowi wiecej bo on jak nie kaze mu sie powtarzac to nie mowi prawie nic i jak juz to bardzo nie wyraznie
no to popisałam własnie wstała

No nie chce zachwalac ale chyba lato sie robi i cieplutko ale u nas troche wiaterek wieje i nie wiadomo jak mała ubrac do słoneczka cieplo a w cieniu chłodno l

lece bo juz psoci
zje cos i na polkotrzeba korzystac póki cieplo

reklama
To i tak masz dobrze,bo ja mam jeszcze do upieczenia ciacho dzisiaj,a mój wraca po 22.00.Zamówiłam butki,postawiłam na rozmiary co cm.Zobaczymy...Duchota u nas straszna,aż maluch marudny ledwo się trzymam...

zuzaczku >:D torcik czekoladowy ;D

a u nas po pięknym słoneczku lunęło, Majka paradowała w krótkim rękawku, straszny był dzis upał

mnie znowu łeb napier..... te skoki ciśnień są okrutne

marta zrowiej szybciutko i wracaj do formy, a jak tam Marta nenar ???

Witam.
Żużaczku narobiłaś smaka tym ciachem (ślina mi ciecze).

Ale dzisiaj gorąco było. Siedziałyśmy na dworze w cieniu, mała w bodziaku z krótkim rękawem i chusteczce na głowie i właściwie tyle miała na sobie. A spociła się i tak. Coś za bardzo nie chciała pić (a tu się lało z człowieka). Wieczorem dopiero mogłyśmy pojeździć na rowerku.
Wczoraj wybraliśmy się na rodzinną przejażdżkę na lody. Mała wcinała kubeczek umoczony w lodzie, ale jej smakowało. Po tym jak ostatnio rzuciła się na loda, teraz pilnowaliśmy bardziej swoje gałki.
Agata w Olsztynie w centrum ;) sprzedają niezłe lody gałkowe.

Hej ,Hej my już powoli dochodzimy do siebie po imprezce.Torciki wszystkim smakowały i kiełbaska z grilka reż.
U nas dziś cały dzionek iście letni,cały dzien na dworze spedzilismy.
Evelinka spoko ja tez nie kształcona wiec nie masz sie co przejmowac.Ja nie poszła na studyja bo na A-WF mnie nie chcieli a ja tylko tam chciałam,niestety ja nie miałam PLECKÓW :p

Mój Bartoszek to straszny cycuś idzie do każdego,ale niech tylko spostrzeże że ja jestem w zasiegu to już do mnie pomyka.Wszystko jest o.k półki mnie nie widzi.

Co do włosków to własnie wczoraj zaywazyłam u mojego szkraba pod gestą czupryną takie zółte łuseczki i nie wiem czy to takie cos jAK CIEMIENIUCHA? ??? Możecie mi coś doradzic jak to wytępić?A tak wogóle to my już prawie nie mamy ciemiączka juz sie zarosło,a jak u waszych dzieciaczków?
Gaga u nas tez teraz porządnie przelało.A tak wogóle to może bede w Krakowie z wycieczką przedszkolną to może bysmy sie gdzies na ryneczku spotkały, jak bede coś bliżej wiedziec to dam ci znać,bo narazie tyko żucili taką propozycje wycieczki.Ale fajnie by było....

Bibi,to raczej właśnie ciemieniuszka.Domi miał ze dwa razy i za każdym razem pomogło przed kąpielą z pół godzinki nasmarować oliwką i wyczesać.A później umyć włoski i powinno zejść :) A ciemiączko malusieńkie,prawie zrośnięte.
Domiś na wieczór zaczął mi stawać w łóżeczku i przesuwać się wzdłuż niego trzymając się rączkami.Ale był zadowolony i taki dumny chodził sobie z głową do góry :D
Margarita,fajnie,że Amelka już tyle mówi.Mój maluch to wydusi z siebie"tata","ja","be","baba" i "nie",a resztę opowiada w swoim języku :) A co do tego kolegi Amelki to dziewczynki ponoć są nieco sprytniejsze i szybciej zaczynają dreptać i mówić.
Z ciastem się nie wyrobiłam... A takiego smaka mi narobiłyście...

Evelinka dzieki za rade.spróbuje tak jak mówisz.A czym wyczesywałas,szczoteczką czy grzebykiem?bo nie chciałabym mu krzywdy zrobić.A on strasznu wiercioch

reklama
Dziewczyny ale dałam ciała nic nie chciałam zakładac a jakoś sie coś popieprzyło :o :o :o ??? Nie mam pojecia co z tym zrobic?czy musze napisac do moderatora?poradzcie bo mi głupio.Miałam kłopoty chwilowe z netem nie dało sie wyslac odpowiedzi a jak poszła to okazało sie że powstał nowy watek.Możecie sie na mnie za to wyżyć :p

Do góry