reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga widziałaś tego linka? http://www.chemia-uslugi.d6.pl/

Jestem tak zmęczona że zasypiam na siedząco. Już pobudka zaliczona. Jezu niech ta temperatura spadnie w końcu.

My też mamy fotelik roamera i jest super. Ale mojemu dziecku przeszkada takie uwięzienie. Ostatnio w Częstochowie odpiełam Marysię z pasów i odwróciłam sie na max 30 sek. Dziecko złapałam jak spadała z fotelika a raczej jak schodziła z niego :p.

Joanna - lodów nie próbowałam za to przywiozłam sobie chleb :laugh:. A pyszne lody jadłam na Kaziemierzu w Krakowie - na wagę do wafelka. :laugh:

Dobranoc dziewczyny

reklama
dobry wieczór, nocny marek się melduje...
my dziś trochę na dworze, bo skoro świt poszliśmy na spacer, a potem do lekarki na osłuchanie. Chyba nie pisałam, że MAras znowu na antybiotyku. Miał zapalenie oskrzeli na granicy płuc. Ale bez gorączki, cały czas wesoły, tylko charczał strasznie. I już OK, czego wszystkim chorowitkom też życzymy. A nóżki Marka po spacerku pięknie opalone.
Foteliki... jeden Maxi Cosi, drugi Roemer - podobna klasa, podobna cena, oba dobre.
Bibi, gratulacje dla kuzynki i dziecinki. A moja sąsiadka była dziś na trójwymiarowym USG i już wie na 100% że będzie miała trzeciego syna. Mąż jej mówi, że będzie Benedykt, a najstarszy synek płacze, że on nie chce Benedykta :D

hej!!
Tomus raczkuje!!! powolutku ale zaczyna
Mój szkarab dostał na gardełko antybiotyk pani doktor zaleciła Lakcid i nystatynę (strasznie to paskudne) czy jest do kupienia w aptece coś zamiast nystatyny co będzie smaczniejsze?
Zdrówka chorowitkom!!!
Pozdrawiamy

anecik nystatyna to na plesniawki? Bo wiem, że jest takie smarowanie z nystatyną

Czytam jak wasze maluszki w basenikach się chlapia, nogi opalaja i jaki żar macie i chyba kolejny raz ciesze się, ze mieszkam na podlasiu. U nas ciepło w granicach normy, jak na razie nie duszno. Witon jeszcze w sweterku wczoraj jeździł i długich spodenkach. dzis chyba już bez sweterka pojedziemy.

Mąż wrócil wczotaj dopiero po 22, ale garaz już 'wypasiony". Ciacho pysznościowe.
Dlugi weckend nam się poszedł (...) bo na 17go musza miec wszystkie projekty skończone, więc tylko BC będzie miał wolne a piątek i sobotę do pracy. No ale wywozimy Boguche do Suprasla a sami do Bielska jedziemy. Jak pogoda dopisze, to będziemy siedziec z Witkiem cały czas w ogrodzie i do Dalki pobawić się chodzic.
Normalniezakręcona jestm na punkcie tego czworolapa....

Wreszcie znalazłam trochę czasu  ::)
Marzenaalicja, 90 euro za fotelik to moim zdaniem cena średnia. Nowe Maxi Cosi Priori zaczynają się raczej od 600 zł. A widziałam i takie za 1400 zł  ::) My chcemy kupić fotelik w cenie ok. 300 zł. Słyszałam wiele dobrych opini o foteliku firmy Ramatti. Co wy na to?
My też korzystamy z pięknej pogody. Kostiumy kąpielowe na wakacje zakupione  ;D Zuzi wychodzi trzeci ząbek. Bez żadnych sensacji. Niezła z niej gaduła i wiercipięta. No i umie się ze mną kłócić  ::)

małaYoo my tez bysmy chcilei fotelik w tych granicach i chyba nawet mój Marcin tej wlasnie firmy ogladal o ktorej piszesz Ramatti czy cos ;)
a ja lecze sobie gardełko lodem bo taki upał za oknem a mnie gadło boli...przekichane.... ::)

Żużaczku chyba na grzybicę któa może się pojawić przy łykaniu antybiotyku.
Pamiętam że Atol ma coś z farmacją wspólnego....
Jak poprawić apetyt maluszka??
Mój tomek nie bardzo chce ostatnio jeść zupki itp....a od cyca to by nie odchodził...

witam my już po spacerku, dzis ciepło ale wiaterek wieje, co tam ;D
agata dzięki za link, może taką stronkę sobie założę, tylko ja za korki to więcej biorę ;D a jest szansa że w przyszłym roku będą korki więc nie będzie tak źle :) zaczyna nam się z pracą układać,

anecik dużo zdrówka dla Tomeczka, no i dla Marysi i Martusi

zuzaczku ja zawsze miałam świra na punkcie psów, a szczeniaczki to już zakręt totalny :)

reklama
Do góry