reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Goga trzeba było mówić wcześniej bo już całą zjedliśmy ;D ale chętnie bym sie podzieliła
teraz mogę zaproponować winko czerwone półwytrawne :)

my dziś Majutkowi obcięliśmy włsoki, a raczek zgoliliśmy maszynką :) nawet spoko było troszkę się bała ale udało się :) dobrze że maszynka nam chodzi ciuchutko :)

zuzaczku jak tam Witoń ??? uszko ok ???
nenar a jak Marta ???

chorobom mówimy stanowcze NIE

rany ale mi to winko szumi :)

a wy gdzie ???

hej !! chyba raz mam tak mało do poczytania ale zauważyłam ze jak wekend to pustkami tu świeci !!

gaga a co Majuchna sie założyła ze jak nasi przegrają to głowę zgoli ???????

a ja dzis bogracz robiłam !!

faktycznie bałam sie zaległosci po całym dniu....a tu nie ma co czytać ::) nie poznaje :p wszystkie gdzies po wyjeżdzały????
my dzis po chrzcie,ja bylam operatorem kamery ;D a jutro gościna chrzcino-komunijna ;) ::)
gaga Majeczka chyba nie miała zbyt bujnej czupryny....mój Olek to ma grzywe....przydałoby się ja obciąć ale az sie boje co to będzie, jak ten krzykacz się zacznie wywijać...czekamy na fotki Majulki łysiulki ;D

Pisze jeszcze raz. Mój maluszek urządził mi dzisiaj przy wieczornym spaniu histerie a to wszystko przez teściową a raczej przez to, że jej posłuchałam. Dzisiaj była u nas taka duchota, że aż mdliło więc grzecznie pytam teściową czy ubrać małemu do spania body z krótkim rękawkiem a ona na to, że w nocy mały może przecież zmarznąć a jak mu będzie gorąco to się odkryje a ja głupia posłuchałam i zostwiłam małego w śpiochach :mad: :mad:. A mały ryczy i jęczy, jęczy, główka spocona. Nic nie pomaga, ani noszenie, ani kołysanie, bujanie - co mi się wydaje, że przysnął i kładę go do łóżeczka to ryk. Więc się wkurzyłam rozebrałam go z tych śpiochów i utuliłam (bo rozryczał się przez to rozbieranie jeszcze bardziej). Jak maleństwo się uspokoiło to odłorzyłam go do łóżeczka a on tylko popatrzył na mnie tymi swoim oczkami jak węgielki, odwrócił się na boczek i usnął. tak więc dziewuszki: ZAWSZE SŁUCHAJCIE SWOJEGO INSTYNKTU A NIE TEGO CO WAM LUDZIE MÓWIĄ!!!! owszem możecie wysłuchać co mają do powiedzenia ale róbcie tak jak mówi wam wasz INSTYNKT MACIERZYŃSKI!!

Żużaczku jak tam Witoń się czuje??

Nenar a jak tam twoja królewna, lepiej już??

Gaga nie szkoda ci było Majuni?

Ale się rozpisałam. Idę spać. Do jutra, pa! ;)

Ocho, chyba rodzinny weekend z mężami dziś, bo faktycznie pusto...
Justyna, a co to jest bogracz? Chyba też jakaś śląska potrawa...
Finiak - ja też jestem na siebie zła, jak niechcący posłucham którejś babci,a potem się okazuje, że jednak ja miałam rację.
Gaga, ja winko chętnie, zwłaszcza półwytrawne, ale jak jestem sama to się boję, bo mnie po winie taki śpik bierze, że mogłabym chyba spać na siedząco. Ale jak Tomek wróci, to chętnie się z Tobą napiję (a on teraz akurat w Krakowie :-))

reklama
Do góry