reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Zuzaczku,jak moje dzieci mialy goraczke to owijalam im nozki recznikami moczonymi w zimnej wodzie,a na to kocyk,albo duzy recznik.Trzymalam ich tak przez 5 min. robilam mala przerwe i potarzalam to jeszcze dwa razy.W ten sposob udalo mi sie zawsze zbic temperature w dol.Wiem ze czyta sie to brutalnie,ale ja dostalam ta rade od lekarza.Reczniki trzeba oczywiscie wykrecic.Zycze Twojemu malenstwu szybkiego powrotu do zdrowia,Marzena.

marzenaalicja znam ten sposob - robilam tak nieraz dla Boguchy. Woton jednak okropnie histeryzował przy wysokiej goraczce.

własnie dostałam od hodowcy zdjęcia szczeniaczków.
Amidala to ta najciemniejsza, cała złota. jak wam sie podoba nasz drobiazg?

zmianarozmiarupict04136xm.jpg

zmianarozmiarupict04176xf.jpg

zmianarozmiarupict04186ac.jpg

zuzaczku Amida jest prześliczna, i te oczka takie zamknięte, kochane to piesaczki są

my po odwiedzinkach , tatuś kąpie córusię a ja u was siedzę :) Majutka dostała super zabaweczki, gucia i wiaderko z akcesoriami do piaski, od teściów grzechotki (nie wiem po co :) ) i takie fajne plastikowe zabawki jakby domino, wkleję później fotki, od chrzestnego piramidkę, którą pokochała od razu :) i książeczke z kubusiem którą posmakowałą :) generalnie mi się prezenty bardzo podobaja i małą od razu zaciekawiły

zuzaczku trzym się ramy, będzie dobrze

Witoniowi chyba temp. zaczyna spadac... poci sie okropnie (chyba to dobrze)...duzo tego "chybania". Katar znowu się nasilił i chyba to jednak alergia.... :(

arabella to i nasza Amka tak będzie miala jak ją weźmiemy.

a tu podaje ci fejne forum (jakbys miała jakies pytania co do Aspena)
http://www.goldenretriver.fora.pl/index.php

jestem tam oczywiscie żuzaczkiem i oczywiscie musialam tez zuzaczkowy kawał opowiedzieć ;D ;D
zyczcie Witoniowi dobrej nocy. teraz jak go karmilam to juz nie jest rozpalony. Skore ma troche wilgotna i o wiele chlodniejsza (pewnie góra 37 i parę kresek ma

reklama
melduje sie że żyje...chociaz ledwo po weekendzie w szkole :mad: jedyne co mnie pociesza to to, że jak dobrze pójdzie to był mój ostatni weekend w szkole ;) nie znam jeszcze wyników jednego egzaminu, a reszta do przodu ;) a pierwszy termin oddawania prac jest do 17 czerwca, wiec nie wiem czy sie wyrobie...może jakbys sie dobrze sprężyła został mi jeden rozdział, wstęp i zakończenie...ale asekuracyjnie napisalam podanie z prosba o przedluzenie terminu ::)
a co tam u Was słychac nawet nie mam siły zeby nadrobić, widze tylko że Wituncio cos nam choruje :mad:dużo zdrówka zycze i spokojnej nocki!
gaga a za Ciebie trzymam kciuki!!!! tylko tyle zdołałam rpzeczytac wiec nie wiem co tam poza tym

Do góry