reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

o matko my skończyliśmy malować tzn mój chłop bawił sie w malarza a ja musiałam sprzątac :( i padam na pysk od tego czyszczenia !! troche kolor wyszedł nie taki jak chciałam ale to normalka ;D

Gaga zarąbista jesteś z tą dietą :laugh:

a mój gizdzior walczy z 8 ząbkiem i bidula skiałczy jak nie wiem efekt taki ze mamy intruza w łóżku ;D grzeje mi juz miejsce ale skubana nie da sie wyeksmitować !!

reklama
dla Artura !!

gflg1218081ab8ow.jpg

W pielgrzymce życia Twego
Niech Cie zawsze Pan Bóg broni
A Jezus w Najświętszym Sakramencie
Od wszelkich nieszczęść chroni

Witoń dzis w nocy okrutnie się spocił. Mam nadzije, ze to przełom bedzie, bo dotychczas miał taka wyniszczajaca sucha goraczkę.

Żużaczku, może to akurat oznaka, tego, że już będzie dobrze. Ucaluj Witusia :-* :-* :-*

Nenar, a jak tam Twój Maluszek??

U nas dzisiaj nocka bylo dużo lepsza, chyba ząbki przeszły dalej. Ale za to dzisiaj rano Alicja zaliczyla pierwszy upadek z łóżka, dobrze że na poduszki i nic jej się nie stało. Ale ja za to omal zawału nie dostałam:(

u nas nocka była przesranaaaaaaaaaaaaaaaaa poszliśmy spać o 2 bo oglądaliśmy film, o 3 Majka zrobiłą się głodano zakomunikowała nam to wyciem, pospała do 6 w między czasie dawałam jej smoka, no od 6 coś jej się śniło i jęczałą i skiałczała przez sen do 8.30 !!!!a tak mocno spała że nie mogłam jej dobudzić, więc nie spałąm tylko ja głaskałam i przytulałam, efekt taki że łeb mi pęka, a dziś odwiedziny teściów i rodziców, dobrze że ciacho jest a Krzysiek właśnie odkurzacz dosiadł
zaraz ide walnąć dupsko w wannie

Gaga, czyżbyście oglądali Joe Blacka?? My zaczęliśmy i strasznie mi się spodobał, ale zaczęliśmy przysypiać i poszliśmy spać w końcu.

A mój meżuś dzisiaj, pojechał do szkoły o 9,30, ale przed chwilą dzwonił, że już wraca, więc dzisiaj może będę miała troche lżej.

I dla osób używających pampersy, w tesco jest promocja, że jeżeli się zakupi dwa jumbo paki pampersów, dostaje sie zabawkę fisher price. U nas co prawda nie było wyboru bo byla tylko jedna zabawka ale ogólnie jest 6 zabawek do wyboru.

marta Joe Black :) a potem nie mogłam zasnąć do 2 ale super filmik :)
no a teraz cierpię :) zaraz kaffka i kąpanko, trzeba byc piekną jak teście przyjadą ;D
oj ale głowa mniie boli ojojojoj
a mały bączór oczywiście forma nienaganna

czy wasze dzieci przesypiają już całe noce ??? jak je wogóle karmicie w nocy ???

reklama
Gaga, muszę sobie wypozyczyć i obejrzeć.
A co do nocek, to u nas można powiedzieć, że dziewczyny przesypiają całe. To znaczy kąpiemy je około 19,30 codziennie i potem dostają na kolację 180 ml mleka + 5 miarek kaszki ryzowej owocowej i idą spać, ale nie zaypiają od razu tylko jeszcze szaleja w łóżeczkach, i zasypiają około 20,30. I śpią do rana, bo w teh chwili karmimy je dopiero o 5 - 5,30, i to zazwyczaj na śpiocha bo się zaczynają tylko przebudzać, czasami się obudzą to różnie bywa i śpią jeszcze do 7,30. Czyli nie jest źle, gdyby nie te zęby, przez które budzą się po kilkanaście razy w nocy po smoka:(

Do góry