reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen wszystkiego najlepszego z okazji Twego Święta.Całuski :D
Co do raczkowania, to moja Oliwcia podobnie jak Oluś. Rączki podparte , ale dupcia najlepiej na leżąco.
Zaglądam do Was na chwileńkę. Na bieżąco jestem z czytaniem, ale jak mam odpisać to już ktoś mi tu wchodzi i przeszkadza (ciągle piszę z pracy).
gaga ja też Cię wypatrywałam w tv, ale Cię nie uwidziełam ;D
Na rzaie jestem na etapie stresowania się przed komunią i z każdym dniem boję się co raz bardziej. żużaczku jak ja Wam zazdroszczę.

śliczny piese , ale mnie przeraża wizja pobytu np.na wakacjach z psinką. Wspominałam kiedyś , że miałam jamniczka i bardzo za nim tęsknie. Już go nie ma 9 lat.Smutno :(
Zużaczku gratulacje.

reklama
mailen to całkiem normalne a o swojej wielkiej miłości z liceum myślałam w dniu ślubu :D i myślę też czasami choc mojego męża kocham najbardziej na świecie i nie zmieniłabym go na innego :) ale ten sentyment.............
bibi była moją wielką miłością oczarowana ;D i myslała że to jakis psychopata ;D

Margarita napisałam do moderatora powinien ci udostępnić, jak ci się pojawi pod avatorkiem sierpniowa mama '05 to wtedy sprawdź

Uważaj Mailen, ale ja wiem, że tak jest. Oj wraca się czasmi z sentymentem do niektórych wpomnień. Czuję się wtedy taka młodziutka.I tak jakoś papa mi się śmieje. ;D

Jeśli któraś z Was myśli sobie, że dziciątka idące do komunii to takie słodziutkie i niewinne istotki, to sprowadzam na ziemię: Mój synek powiedział mi wczoraj, że na spotkaniu przedkomunijnym koledzy się śmiali i, bo jeden pokazywał im na teleonie  GOŁE BABY. Powiedział to z taaaakiemi wielkimi oczami. Myślałam z mężowym ,że wybuchniemy ze śmiechu. No bo co tu komentować ;D

Dobry pomysł z tym przeniesieniem !!!

Majcia - Alf  ;D  ;D  ;D

Marta na uszka ja stosuje kropelki autobaby i one czyszczą uszko ale raz na jakiś czas to stosuje i patyczkiem tez czyszcze ale tez nie za często zeby produkcja sie nie wzmożyła  ;D ale Liwuś tez ma w tych uszkach ze ho ho !!

Słowiczku to niezły numer z tego Twojego charakternego Łukasia  :) Liwica sama sie pobawi albo posiedzi w kojcu w kuchni jak robie obiad czy jak chce sie umyć i nie moge narzekac ale czasem jak ma zły dzien i jest nie do opanowania to mam takie nerwy ze az głupio sie przyznać  :(  Raz jej szczeliłam w dupsko bo juz nie wytrzymałam to popatrzyła na mnie i zaczeła sie śmiać no i wymiękłam  ;D

Mailen ja tez mam kogoś takiego ale ciiiiii !! i czasem miło na gg pogadać  >:D

justyna od gg to ja mam innego ;D o niego mój Krzysiek jest straaaaaaaaasznie zazdrosny, bo on startował do mnie jak już byliśmy zaręczeni, i wogóle po ślubie no i jak ja byłam w ciąży też ;D

reklama
Do góry