reklama
słowiczek
mama pisklaczków
och wy niewierne..... ;D ;D
Mój to chyba dobrze zrobił, wywiózł mnie daleko od rodzinnej miejscowości i ma spokój... :laugh: :laugh:
Mój to chyba dobrze zrobił, wywiózł mnie daleko od rodzinnej miejscowości i ma spokój... :laugh: :laugh:
gaga
uzależniona
ale wiecie co mój i tak jest baaaaaaardzo wyrozumiały, w okresie narzeczeństwa zdarzało mi się umawiać z moimi byłymi sam na sam w kanjpce, tylko dlatego że my się po prostu teraz przyjaźnimi ale niewielu facetów jest to w stanie zrozumieć, oj dobrego mam męża ufa mi a ja jemu
justyna
Fanka BB :)
;D ;D to ja mam takiego samego i męzuś tak jak Twój Krzysiek tyle ze kilka razy z nim sie spotkałam i by mi mąż chyba ......jak by sie dowiedział >gaga pisze:justyna od gg to ja mam innego ;D o niego mój Krzysiek jest straaaaaaaaasznie zazdrosny, bo on startował do mnie jak już byliśmy zaręczeni, i wogóle po ślubie no i jak ja byłam w ciąży też ;D
Mailen obowiązkowo kasowanko na gg ;D ;D ;D
słowiczek
mama pisklaczków
dobra, uciekam narazie, młody już rządzi w łóżeczku...
gaga
uzależniona
no mój troszkę jęczał ale spoko i za to go kocham
a ja mam na szczęście swój koputer i nic kasowac nie musze
a Majka nie chce spać, zżera skarpetki namiętnie, i wyyyyyyyyyyje zaraz jak się wkurzę to ja zapakuję w wózek i wywiozę na ten wiatr, może kimnie
a ja mam na szczęście swój koputer i nic kasowac nie musze
a Majka nie chce spać, zżera skarpetki namiętnie, i wyyyyyyyyyyje zaraz jak się wkurzę to ja zapakuję w wózek i wywiozę na ten wiatr, może kimnie
reklama
Haloo haloo
serdeczne życzonka dla Mailen
W czoraj tyle chciałam wam napisać ale oczywiście net wstretny zastrajkował i zapomniałam wiec będe pisac chaotycznie tylko sie nie złoście!
Fajnie że poruszyłyście temat katarku bo u nas już jest od 2 tyg i tak sie zastanawiałam czy do lekarza sie nie wybrać,Ale jakoś mi cieżko sie zebrać .A doczytałam iż twierdzicie że to od zabków.Wiec ja tez sie na to pisze .mam nadzieje że to naprawdę od zeboli.
Co do miłości zprzed małżeńskich to chyba jest tak że ma sie do nich sentymenta .Bo cóż nam szkodzi powkurzac mezowatych >
Ty Gaga to masz naprawde wyrozumiałego tego Krzysia -szkoda ze wszystkie takie nie są. :
Mój Kris to by chyba jojczył,i zazdrosnik ale twarda z niego sztuka i nie okazuje tego.
serdeczne życzonka dla Mailen
W czoraj tyle chciałam wam napisać ale oczywiście net wstretny zastrajkował i zapomniałam wiec będe pisac chaotycznie tylko sie nie złoście!
Fajnie że poruszyłyście temat katarku bo u nas już jest od 2 tyg i tak sie zastanawiałam czy do lekarza sie nie wybrać,Ale jakoś mi cieżko sie zebrać .A doczytałam iż twierdzicie że to od zabków.Wiec ja tez sie na to pisze .mam nadzieje że to naprawdę od zeboli.
Co do miłości zprzed małżeńskich to chyba jest tak że ma sie do nich sentymenta .Bo cóż nam szkodzi powkurzac mezowatych >
Ty Gaga to masz naprawde wyrozumiałego tego Krzysia -szkoda ze wszystkie takie nie są. :
Mój Kris to by chyba jojczył,i zazdrosnik ale twarda z niego sztuka i nie okazuje tego.