reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

bibi te Krzyśki takie fajne sa ;) no ale znowu go pochwalę i pewnie mi z czymś wypali :)
ja nie mogę z tym moim dzieckiem, no nie chce spać za pierona, dobrze że chociaż się bawi łądnie na podłodze, oczywiście bałagan zabawkowy że hej ;D już tu lezie ::)
marta a ty dajesz dziewczynki na podłogę ??? na zdjęciach widzę że są na łóżku, ja jak dałam Majkę na podłogę to zaraz ruszyła z kopyta ;D na łóżku miała za miękko po prostu

reklama
A my niestety siedzimy w domu, bo nie dość że wieje, to jeszcze pada caly czas:(

Ja też ma sentyment do mojego eks, a dawno go nie widzialam. Osoatni raz go widziałam, jak się zaręczyliśmy z Piotrkiem i pamiętam, że nie chciał w to uwierzyć. I aż potem jak spotkał mojego barat na dyskotece to pytał się go czy to prawda. Od tamtej pory go nie widzialam niestety. A z chęcią bym się z nim spotkała bo nei wiem co u niego.
A mąż jest strasznie zazdrosny o niego i pewnie jakby się dowiedział, że o nim myślę, i że się chce z nim spotkać to by się działo:)

Co do USG bioderek to widze że nie tylko my nie robiliśmy.
Ja tak jak mailen nie szukam dziury w całym.Jak ktoś szuka to zawsze sie do czegoś przyczepi.Narazie lekarz na kazdej wizycie sprawdza i nic nie zauwazył niepokojącego wiec myśle że jest o.k
Co do tego faceta Gagi "przyjaciela"to nie wiem czemu ale co o nim pisze to ja poprostu sikam ze śmiechu na to wspomnienie jego spojżenia.WYBACZ ale dałam wtedy plame jak ci sie zapytałam czy on jakiś psychopata głupio mi do dziś :p

Fajne i milusie te Krzysie -Misie -Pysie!!!
No własnie Marta spróbuj na podłoge to już napewno nie ogarniesz .Mój to taki wiercioch wszedzie wlezie -już po schodach na góre zapiernicza taki madrala .a ja nie mam żadnych Furtek żeby zamknąc-nie mam pojecia gdzie takie kupić.
No i do tego cycoch mamy przeokropny.
Co do eks to co powiecie na taką historie:
Na tym ślubie co wam pisałam Mlodym udzielał slubu ksiądz który był pierwsza miłością panny młodej(wtedy jeszcze nie był ksiedzem)Fajnie co....?

Mojego ex już dawno nie widziałam ale zawsze mnie korci żeby sie dowiedziec co u niego i wogóle ale ciiii......................... bo ja bede miała od mojego ,który jest 2 w 1 :police:

Maly wstał lece do niego .U nas pogoda listopadowa :( brryyy i nici ze spacerku :(

bibi czad z tym ślubem :)
a nie powinno ci być głupio bo mój eks to taki trochę jest psychopata ;D

gaga ale ja materialistka ;) można tam coś wygrać? co ty tak namietnie grasz?
widze że jak mnie nie było to jakieś nowe wątki powstały -jeszcze dokładnie nie ogarnęłam.
chetnie bym sie z wami spotkała-ale czy dam rade?Już czytam co ustaliłyście

reklama
Do góry