reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Marta ja tez stawiam na walkera 03 ;) zobaczymy jak przyjdzie Marcin co powie ;D kurcze tylko troszke ciezkawy ale widac ze solidny wózeczek
domicela faktycznie Julka z Olkim maja sporo wspolnego on tez od niedawna zajarzyl wstawanie w łóżeczku i teraz jak rano ide sie umyc i ubrac to myslalam ze łóżeczko to najbezpieczniejsze miejsce gdzie moge go zostawic a ja wracam a on juz na kolanach przy szczebelkach i gryzie barierke, a jaki dumny z siebie przy tym ;D

reklama
Słowiczku, to mnie pocieszyłaś:( Mam dość Ani która od tej trzydniówki jest taka marudna, że ja wymiękam, a teraz jak jeszcze Alicja zacznie, to ja chyba się wykończę:(

Mam pytanie, czy jest tutaj u nas jakiś Maluszek, który jeszcze nie raczkuje, nie wstaje i nie chodzi?? Bo zaczynam łapać doła jak was czytam:(

Cześć z wieczora.
Ja na psa wołam Aspen. Ciekawe czy się przyjmie. Michasia dziwnie na niego reaguje. Niby chce iść do niego, ale jak już jest w pobliżu to ryczy. Nie wiem czy się go boi czy jest zazdrosna.

A ja sie załapę na 800??
po długim czytaniu wreszcie zaczynam nadrabiać.
Ale sie tu u was dużo działo jak nie mogłam zaglądac HO HO

No i nenar mnie uprzedziła :mad: ale to nic, ja sie nie poddam i na nastepnej okrągłej stronce sie zapisze.
Wiec przechodze do sedna a mianowicie ...co to ja chciałam???

Gratulacje dla Atol nastepnego maleństwa!!!-ciesze sie z tobą bo to wielki skarb-jakoś mam sentyment do brzuchatek ::)

Z halci to niezły haker sie robi przez tego mężowego hi hi

tyle miałam napisać i sie pogubiłam.... :p

Marta nam na uszka pomaga Cerumex i w aptece kosztuje coś ok.8 zeta
Dziekujemy za życzonka i składamy wszystkim zaległe i terażniejsze.
Arabella psiak słodziuchny

Marta nic sie nie martw mój Olek też w tyle za spierpniaczkami ::) to co on wyczynia na podłodze na brzuchu to na pewno nie mozna nazwac raczkowaniem a tylko i wyczącznie pełzaniem, kręceniem się wokół własnej osi i tyłowaniem, ręce są juz gotowe do raczkowania ale z tyłeczkiem troszkę gorzej, rączki operuja juz i są silne, co prawda to tylko pełzanie ale nieźle potrafi sie tym środkiem lokomocji przemieścic ;D a dupkę tak troszke zaczyna podnosić, podciaga kolanka pod brzuszek i ćwiczy kiwanie sie w przód i w tył....baaardzo śmiesznie to wygląda >:D przy tym wydaje takie śmieszne odgłosy (tzn sapanie) i fajna ma minkę...ale świnka ze mnie szukam podtekstu erotycznego ;D ::) :p
A co do wstawania to ostatnio, chyba w zeszły weekend wstał mi pierwszy raz posadzony w łóżeczku sam podciągając się za szczebelki i to by było na tyle jego osiągnięc wiec wiem że w porównaniu do reszty to na szarym końcu, a chciałabym żeby raczkował bo moja siostra cioteczna studiuje pedagogike i mowi że ja uczyli ze dzieci raczkujace lepiej sie rozwijaja sie w przyszlosci inteligentniejsze i zdolniejsze, bo rozwijaja im sie obydwie półkule mózgowe...bo to przeciez nie lada sztuka załapać ze trzeba odpowiednio poruszać rączkami i nóżkami na raz ;) :laugh:
Uciekam spac! Spokojnej nocki papa

reklama
Arabella Aspen fajnie podoba mi się

moja laska usneła ale cos sie wierci i kweka co chwile
maz znowu na nocy w pracy  jutro jak nam sie uda zostawic mała babci to robimy wypad na piwko ( w ramach dodatku do prezentu urodzinowego ) juz nie bylismy nigdzie hohoho kope czasu no zobaczymy czy sie uda  ;D

A dzisiaj dostałam bluzeczke jako spóżniony prezent na dzien matki  najpierw mnie wkurzył że"wszystko" przeciez mam a teraz to  :o
Mailen co do raczkowania to tez gdzies to słyszałam

Do góry