reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Gaga, ale kto nie da ci pisać - Majka czy mąż  >:D  ;D
Moje dziecię również nie śpi. Ten typ tak już ma. Idzie spać późno i lubi pospać. Cały tatuś  ::)
Żużaczku, skąd w tobie tyle twórczej energii? Podziwiam.

reklama
Wszystkiego co najlepsze i dużo uśmiechu,szczęścia na codzień dla świetujących dzisiaj  :)
 Gaga,też Cię nie widziałam,a filmu husiu niestety nie mogłam ściagnąć.Nie wiem dlaczego...
 słowiczku,ale ja wcale nie mam za złe,że o naszych świętach zapominacie :) Jak znajdę moment,to się tam dopiszę do kalendarza.
 Spokojny ten poniedziałek.Pogoda pozwoliła nam łaskawie na spacerek po pieluszki do rossmanna(sprawdzają sie świetnie i do tego takie tanie :) ).Nie kupuję na razie herbatek odchudzających.Postaram sie sama zrzucić te okropne kg.Bo jak mi już mąż mówi,że za duzo jem,to jest coś nie halo.Według mnie nie wyglądam aż tak źle,ale widocznie jeszcze mi czegoś brakuje :(
 Ale za to postanowił mi w końcu sprawić nowy telefon,bo mój stary to ledwo dyszał. ;D ;D
żużaczku,zazdroszczę Ci tylu zajęć.Ja ostatnio nie umiem zagospodarować sobie czasu.No i leńiuszek też ze mnie.
 Dobra,ja już lecę do łózia.Na seksy dziś nie ma szans,zresztą po tym co dziś nagadał,to niech mnie pocałuje w ...  :p

evelinka uważaj bo pocałuje, my oglądnęliśmy szymona, mąż poszedł z psem i... >:D
wkleję wam filmik jak go przytnę, na razie nie mam czasu, ale wkleję na pewno :)

dobra idę szybciutko sie prysznicować :)
do jutra

uz nadrobiłam zaległości i piszeposta drugi raz cos mamy nie tak z elektryka i kilka razy dziennie wcina prad i przed chwila znowu wkurza mnie to >:D :mad:mała sie kreci i długo nie posiedze

Serdecznie dziekujemy za życzonka dla mezusia

no i oczywiscie MOC ŻYCZEN DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW

Moj maz dzisiaj na nocy w pracy więc sie nie pourodzinujemy

Żużaczku trzymamy kciuki i podziwiam cie

a co do aerobiku to namawia mnie chrzesna małej juz mozna powiedziec od lat kiedys nie był mi potrzebny a teraz nie bardzo jest jak ale moze sie skusze ale boje sie zakwasów

koncze zanim znowu mi zerzre prad

Musze kupic kuchenke na mieszkanie które wynajmujemy i moze jak mi sie uda znajde cos niedrogiego i na allegro no jak mi pozwoli Amelka bo sie kreci i prad o ile sie nie wyłączy

No to Gaga z mężem >:D

Mój men śpi. Poszedł wczoraj o 18 do pracy, wrócił dzisiaj o 7 a o 8.30 już wstał. Ale skończył ten cholerny projekt. co prawda pierwszy etap ale ma 3 dni urlopu. A w piątek ma grilla u swojego szefa i pyta się czy chcę iść. Ja bym nawet chętnie poszla i nagadała facetowi, no nie wiem czy będę  w stanie wykrzesać  z siebie optymizm w towarzystwie ludzi z Darka pracy :p.

A pogoda ostatnio paskudna. Strasznie wieje i co jakiś czas pada. Czasami nie wiadomo wychodzić nie wychodzić. Dla mnie nie musi być gorąco ale te 20 stopni mogłoby być.

Zapomiałam o Majewskim  :mad:

Cały czas zapominałam napisać no i w końcu piszę. W Bomi jest promocja na zupki hippa. Te duże sloiczki są po 4,2. To prawie 1 zł mniej niż zwykle więc jak ktoś ma w pobliżu i "używa" to polecam.

reklama
Moc buziaczków dla Domiceli, córci Bibi oraz męża Margarity

Mojego mężowatego napadło dzisiaj na naprawianie kosiarki - dorwał jakąś używaną i siedzi w garażu i naprawia. Mały już śpi a on warczy tą kosiarką - jak ja wyjdę do niego i warkne to odrazu wróci do domu :mad:.

Gaga gratulacje występów w telawizji - ty zamiast pracy w szkole powinnaś szukać pracy w telewizji ;D

Żużaczku nadal trzymamy kciuki i podziwiam z zapał i uzdolnienia. Ty masz zacięcie!!

A co do odchudzania to miałam wielkie plany w związku z przyjazdem teściowej - chciałam z mężem jeździć na basen ze trzy razy w tygodniu - a tu nici, teściowa mówi, że ona boi się sama z małym zostawać bo jak on zacznie płakać, to ona nie będzie wiedziała co ma zrobić! :mad: ::).

Do góry