reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a nasze wczorajsze osiagniecie tzn. Hani to rozcieta warga :p juz slow brakuje
marta to ladnie ci to odchudzanie wychodzi
mailen i co z wozkiem? Bo ja juz glupia jestem kompletnie, moze kupie taki jak ma Marta Hania tez rzadko spi na spacerze a w pozycji polzezacje to tez nie jest zle.

reklama
Cześć!!!
Ja jak zwykle nie mogę pisać na weekend i jak zwykle mam zaległości.
Atol, no to super, widzę, że Haneczka dorównuje Łukaszkowi. Mój młody rozwalił sobie wczoraj powiekę, tuż nad łukiem brwiowym. Pół centymetra i byłoby po oku. Brrrr, wolałabym takimi osiągnięciami się nie chwalić.

A czym mogę się pochwalić to, to, że Łukasz coraz częściej wstaje bez poddtrzymywania, łapie równowagę i na stojąco robi papa lub kosi kosi. I naczej nie chce, musi stać !!!

Gagi też nie widziałam, a szkoda...w tym czasie zawsze bierzemy się za kąpiel dzieciaczków...
Marta, gratulacje dla Aluni. Oby tak dalej. Mój czasami tylko zaśnie sam...
evelinka, dopisz się do naszego kalendarza, a napewno nie będziemy zapominać o Waszych świętach...

Domicela, dużo słoneczka, uśmiechu, miłości i spełnienia wszystkich marzeń z okazji imienin od słowiczków ( a tak poza tym, może w końcu byśmy się spotkały???????)
A dla małej Julii, bibi przekaż buziaczki.
Margarita, życzenia dla męża.

Marta jak Ty tego dokonałaś???? ::) co to za dietka, ja jeszcze karmie wiec nie bardzo mogę sie dietkowac, pocieszam sie tylko ze jak pojde do pracy, zalatanie, stres (jak to w kazdej pracy z klientem i kasa) i mam nadzieje ze schudne, ale tez boje sie tego za jak przestane karmic a bede jadła tak jak jem to cienko bedzie ze mna...tzn grubo ;D a jak na razie to siedzenie w domu mi nie sprzyja :mad:a na aerobik tez juz stracilam zapał :p
Atol wlasnie przed chwila dzownilam do tego Arti ale zajete bede jeszcze probowala i wszystkiego sie dowiem i dam znac oczywiscie bo jakos ta cena tego wozka mnie przekonuje, no i waga w porownaniu z tamtym...

wkleję wam bo nagraliśmy na aparat ;) ale musze mieć chwilkę
marta a jaką dietke stosujesz ??? u mnie po samych ćwiczeniach nic a nic się nie ruszyło, a waga pokazała więcej niż przed ćwiczeniami i szlag mnie trafia !!!!!!!!!!!
ide kimać z młodą

Tysiace buziaczków dla świętujących dzis dla Domiceli, córci Bibi oraz męża Margarity :-* :-* :-*

dla solenizantów najlepszego

Majka jednak spać nie będzie
marta a ta komunia na 85 osób, nie wyobrażam sobie jak to może wyglądać normalnie, u nas na weselu było coś koło 70

ja to komunię Majci to wyobrażam sobie tak jak chrzciny, czyli tak koło 16-18 osób, nie mam zamiaru nikogo dodatkowo zapraszać, no ale może mi przejdzie

WItam znowu po przerwie :):):)

Kurde wiecie co zobaczył że znam hasło i zmienił je a ja znowu nowe znam ale mu nie powiem :):) Mam nadzieje ze teraz nie zmieni :):)

Życzenia dla solenizantów !!!!!!!!!!!!

Pozdrwienia dla wszystkich BUZIAKI

Nie wiem co pisać bo mam tyle rzeczy na głowie że nie wiem jak się z tym uporać i w ogóle !!!

reklama
Halcia matko, on ci nie pozwala z kompa korzystać, to nie jest normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!
podziwiam cię że z nim wytrzymujesz, ale sory że to piszę, ale czy ty nia marnujesz sobie zycia przy nim ???

Do góry