reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

hej!
ufff cieżka noc za nami :mad: mały poszedł juz o 20.30 spać (co mu się normalnie nie zdaża) ale pożniej była tragedia, rece mi odpadają od lulania wózka, jak lulałam to było jeszcze jako tako, ale jak przysnęłam i mi ręką opadła to był krzyk i tak pół nocy a po 3 wyglądał na baaardzo wypoczętego aż ostatecznie wstał o 7 co jest dla mnie bledym świtem (szczególnie po takiej nocy) ehhh ledwo żyje wiec serwuje kaffkę zapraszam.
A co do wózka to rpzespałam sie z tym tematem ;) i jeszcze go sobie dziś obejrzę na żywca w sklepie i zamówie, bo na sklepie jest jakis brzydki kolorek a my bysmy chcieli granatowo-niebieski:
http://www.alewozki.pl/product_info...r-003?osCsid=0f22a1a17e431fb7ef3de0e696f62f65
na tej stronie jest sporo jego zdjeć z każdej strony i podoba mi sie, funkcjonalnie chyba też spełnia najważniejsze z nich ::)

reklama
Mamo mamo, cóż ci dam?
tylko jedno serce mam
a w tym sercu róży kwiat
mama, mamo ŻYJ STO LAT!​

2.jpg

a poza tym mam dosc

Witam Laseczki. Dzisiaj nasze święto  :)
Mailen, to jak ty bidulo do pracy się zwleczesz po takiej nocy ?

Zuzka robi nową sztuczkę. Zaciska piątkę i wyciąga palec wskazujący i pokazuje, gdzie chce iść, albo czego chce dotknąć. I raz już nam pogroziła tym paluchem  ::)
W Warszawce pogoda FATALNA. Leje. A ludzie na msze przyszli pod gołym niebem. I wczoraj w telewizji mówili, zeby nie brać parasoli, bo mają ostre zakończenia i pewnie ochrona je zarekwiruje. A to pech z tą pogodą, co? Dziś do pracy na 13.00, a tu ulice pozamykane i objazdy. Ciekawe ile się spóźnię  :p

wszystkiego co najlepsze !!!! przede wszystkim duzo wytrwałości, cierpliwości i uśmiechu !!!!

ja juz rano kwiatka dostałam od mojej córci !!

oj Mailen to nawet w dzień matki Oluś nieodpuści z tym spaniem ;) co za chłop :) współczucia !!!
fajny wózio ale 10 kg to chyba sporo ??!! no i oblukaj jak sie składa tak co na wyjazdy nie bedziesz miała problemu zabrać !!

Ewelinka no ja własnie nie wiem co jest z tym katarem !! bo normalnie bez zmian i cały cza gęsty i przeźroczysty !! nawilżam Euphorbium i solą morską i wybieram te kozice a tu nic cały czas jakieś gluty jej siedzą i to tak głęboko !! Jak ją karmie to zaraz ma nerwa bo nie umieoddychać i to tak !!

o matko demoluje mi ten czort mieszkanie !!! niech juz idzie spać
teraz wywlekła wszystkie pampersy z paczki i segreguje je ale tak komicznie to wygląda !!

a u nas tez pogoda do bani !!

u nas też pogoda okropna, Olek już poszedł spać a po taaakiej nocy to chyba i zaraz ja się z nim położe :(
małaYoo co najśmieszniejsze to jak jeżdziłam na szkolenia i wstawałam raniutko ok.55-6 to on jakby czuł bo wtedy te noce były naprawde w porządku jak się obudził raz w nocy to było wszystko i nad ranem jak juz wstawałam to brałam go do cycka i już a teraz znowu cyrk się zaczyna :mad:mam nadzieje ze zanim pójde do pracy to juz mu się wszystko ustabilizuje, bo jakbym miala isc do pracy po takiej nocy jak dzisiejsza to z pewnoscia nie byłoby ze mnie za wiele pożytku :p i jeszcze ta pogoda dzis tez dobijająca, koniec maja, czarwiec za pasem a tu ehhh szkoda gadac ::)
justynka fakt nie nalezy ten wózio do najlżejszych 10kg jakby nie było, ale z pewnoscia bedzie lżejszy od tego co mam...ach juz nie wiem sama, niby sie na niego napaliłam jak dziecko, przypomina mi się podniecenie gagi co do wózka a teraz ja przeżywam to samo ::) jakbym mogla to juz bym poleciala i go zamowila :p a co do składania to nie jest typowa parasolka wiec tez nie sklada sie tak jak ona, tylko ma system składania jedna ręka czy jakos tak no i na pewno zajmuje wiecej miejsca niz parasolka ale bankowo mniej niz ten który mamy teraz...

a ja normalnie chyba pomogę temu zabkowi sie przebić, bo mnie trzepnie jeszcze trochę z tym spaniem

do tego Majki kupiszony tak zajeżdżaja że masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pogoda do bani, leje, słońce, wiatr, normalnie wszystko na raz

Mailen 10kg to dużo na spacerówkę, nasz ma 8 i powiem ci że tu się liczy każdy kg, ja znoszę Majkę w tym wózku więc niosę 8+Majka +jakieś zakupy no i to każdy kg się czuje, czekam aż Majka zacznie chodzić to będę mogła ja postawić na dole i śmignąć z wóziem

no nieeeeeeeeee najlepsza zabawka zasmarkana chusteczka RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUU ona ten dom rozniesie

przeglądam jakies rankingi i pierdoły na temat spacerówek i widze wlasnie ze 10kg to dużo bo przecietnie to 6-8kg ale w sumie mieszkam w domu jednorodzinnym, nie jeżdze komunikacją miejska wiec raczej nie bede nigdzie dzwigać tego wózka, a innego u nas w sklepach nie widzialam nad ktorym bym sie mogla jeszcze zastanawiac :mad: byl jakis inny tez coneco na pewno lżejszy i taka typowa spacerówka ale oparcie nie rozkładało się do końca :mad:
ale leje buuu chyba ide spac ::) :p

reklama
Mailen zobacz jeszcze baby dreams tam się rozkłądają w niektórych oparcia i są lekkie te wózki
u nas tez traaaaaaaaaaaaaaagedia z pogodą

Do góry