reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Ahhh jak ja lubie 7-meczki ;D
planowalam nasz ślub kościelny za rok na 7 lipca 2007 (07-07-2007) ale chyba nic z tego nie wypali bo zabrakło nam siły, motywacji i organizacji :mad: ::) dobrze jest tak jak jest i za duzo przy tym wszystkim zamieszania ale i tak trzeba sie bedzie kiedys tym zajac bo nie chce drugi raz przezywac tego co przed chrztem Olka :-[

reklama
rany u nas pogoda do bani, mała marudzi, ja marudzę, mąż marudzi, kot jęczy, pies piska matko kochana życ nie umierać !!!!!!!!!!!
no istna tragedia bleeeeeeeeeeee
zuzaczku no chyba już odpoczęłas sobie co ???

no a z zasiłkiem lipa bo jak trzeba donieśc ze skarbówki to się już nie załąpiemy :( no ale licze na tą pracę

a mój cyc już na wykończeniu, małą cyca i za 30min głodna, więc chyba skończy się karmienie, może zostanę przy tych 3 nocno - rannych

Milenko, Joasiu - wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
MalaYoo - buziaczki imieninowe też dla Ciebie i Zuzi.
Bibi - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
I dla Olusia i Zuzi Halcinej sto lat na miesięcznicę

Dziewuszki mam pytanko: ile wasze dzieciaczki śpią w ciągu dnia. Mój Szoszon śpi jeszcze trzy razy dziennie tak po około godzinie.

Majka ja sie obudzi koło 8 to śpi potem między 11-12 różnie od godziny do 2,5 a potem zazwyczaj koło 15 - 16 tak od godzinki do 1,5 a jak pogoda jest bardzo do d... to jeszcze koło 19 kimnie

Michalinka wstaje ok. 6:30 i śpi półtorej godziny o 10 i potem o 15 ok. godziny. To jest wersja optymistyczna.

moja Hania wstaje 6-6:30, spi od 8-8:30 jakas godzinke poltorej, potem czasami kimnie godzinke na spacerze okolo 12 i od 15-15:30 1,5 godziny, czyli tez wychodzi 3 razy.

Szczęścia i radości dla dużych i małych jubilatów i solenizantów :)
Margarita,my właśnie nie wiemy,co kupić teściowej.Zawsze chciałabym coś oryginalnego,a wychodzi na słodyczach,kwiatkach lub innych takich obstukanych rzeczach.A na dzień dziecka chcielibyśmy małemu sprawić krzesełko do karmienia,ale nie wiem czy fundusze nam na to pozwolą.Niby mężusiowi się podwyżka szykuje,ale nic jeszcze nie wiadomo.Takie krzesełko sporo nam by ułatwiło,bo teraz w trakcie naszych posiłków mały przeważnie siedzi z boku na kocu i co chwila trzeba wstawać,żeby go poprawiać,albo coś mu do buźki włożyć.A na rękach przy stole nie wysiedzi a i jeść wtedy trudno...
Na Domisia żadne myjki,piłki i inne nie robią najmniejszego wrażenia.Nic sobie nie robi z "nie wolno" a najbardziej go teraz interesują kwiaty w donicach,co stoją na podłodze,a szczególnie ziemia... ::)
finiak,u mnie ze snem jest tak:wstaje ok.6.00 później 9.00-11.00 sen,a później jak dobrze pójdzie 15.00-17.00.Mniej więcej :)

bibi a ciebie wsysło ??? jakas amba cię zeżarła czy co ???
ja powolutku zdrowieję, ale oczywiście największe ataki kaszlu mam w nocy, a śpimy z małą, więc jest czad ;D

reklama
Do góry