reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Bibi tak jak Gaga mówi zasadź mu kopa ;D

dzis popracowałyśmy sobie 5 godz w zakładzie, mała urzedowała z dziadkami i nie przpuściła rzadnemu klientowi ;D najbardziej podoba jej sie na ladzie siedzieć ;D potem jak kupsztala uwaliła to az przebrało i mężuś miał przywiezc spodnie i body z domu ( zawsze mam na zmiane w torbie ale oczywscie jak raz nie miałam to było potrzebne 8) ) i co ta sierota przywiozła ??? - spódnice sztruksową ::) ::) ::) widocznie mozna spodnie ze spodnicą pomylić ;D no i biedne dziecko siedziało w kocu aż sie spodnie wysuszą suszarką ;D

Cześć kochaniutkie.
Ja właśnie z kawusią zasiadłam. Jestem nieprzytomna.
Mąż ma ciężki dzień w pracy. Ma ważne spotkanie z dostawcą. I do tego spotkania zależy czy jego firma popłynie czy mąż osiągnie sukces negocjatorski. Siedzę jak na szpilkach i się denerwuję...
Dzieci dzisiaj wyjątkowo marudne i płaczliwe...

Gaga
, Jak ja jestem chora to właśnie też mam największe ataki kaszlu jak się położę. Nawet zrezygnowałam już z poduchy z pierzem i wszsytko antyalergiczne kupiłam. Jedynie co mi pomaga to popijanie syropku prawoślazowego, tabletki do ssania lub mentosy. Przechlapane...

słowiczku ja to samo, wszystko antyalergiczne, no i oczywiście zestaw Hallsów na noc i syropek prawoślazowy też do tego tussipectzeby ten kaszel taki suchy nie był :)
ide przewijac kupiszona

Hej dziewczynki!
Witam z rana, chyba dzis zawijam rękawy i biorę się za pisanie pracy :mad: ale najpierw musze się z Wami kaffki napic ;)
A co do spania to Olek spi dwa razy po 2 godz(to taki najlepszy przypadek). Wstaje ok.7.30-8.30 ale nie zaleznie od tego juz ok.10.30 pada z powrotem :) a pozniej jeszcze ok.15 do 17 no a pozniej to juz na noc ok.21-22 ::)

Mailen twój Olo to w zasadzie tak jak Majeczka :)
wiecie co martwię się ząbkami małej bo jej rzywo rosną, tak troszkę na skos, to się wyrówna ???

gaga pisze:
wiecie co martwię się ząbkami małej bo jej rzywo rosną, tak troszkę na skos, to się wyrówna ???

Gaga, a to dolne jedynki??
Bo jak tak to ja miałam z Gabą to samo.
Rosły jej tak troszkę do środka, pod skosem.
W tej chwili ma troszkę wykrzywione. Nam lekarz mówił, (bo zwróciłam na to mu uwagę,) że nie ma co się przejmować. Dopiero ze stałymi trzeba coś robić.

Łukaszkowi też tak zaczynają wyrastać...

reklama
Witam z kawką :laugh:

Gaga u nas też dolne jedynki tak troszeczkę na skos rosną. Ale na takie ząbki nawet jak będą w komplecie to aparatu nikt nie założy bo przecież wypadną.

Słowiczku - trzymam kciuki za pracowe spotkanie męża.

U Darka ciężki dzień jeszcze dzisiaj i jutro. Pewnie do domu na noc nie wróci. A później chce wziąć 3 dni wolnego, tylko prosiłam go żeby to nie była sobota, niedziela i poniedziałek >:D

Za to ja dzisiaj zaczynam kurs prawa jazdy. Darek mi głowę suszy od kąd pamiętam a ja się po prostu boję jeździć. I jak chcę gdzieś pojechać to Darek mówi to weź samochód i jedź :mad: Na razie tylko teoria przez 4 tygodnie, egzamin wewnętrzny i jazdy. Będę uprzedzać kiedy będę jeździć ;D

Do góry