reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Halcia znalazła sie :) zaglądaj tu jak tylko mozesz i nie daj sie Twojemu !! kurde Ty to masz cierpliwość !! Zuzinek śliczny !!!

gratulacje zębola dla Marysi !!!

szukam na alegro taki basen dmuchany ala plac zabaw ze zjeżdzalnią bo chce na dzień dziecka coś takiego kupić i tyle tego jest ze juz sama nie wiem ::)

reklama
Justyna my (w w zasadzie to ja :p) też szukam czegoś dmuchanego do zabawy na działkę. Ale jeszcze zobaczymy.

A w sobotę idę na piknik zorganizowany przez firmę Darka. Zdecydowałam się bo bedę mogła tam postrzelać a wieki już tego nie robiłam ale przede wszystkim Marysia będzie z innymi dziećmi. No i będę musiała być miła dla wszystkich tam obecnych a jakoś ostatnio nie mam na to ochoty skoro Darek tyle pracuje. Nie mogę powiedzieć jest tam wielu bardzo fajnych ludzi a z poprzedniej firmy mamy wspaniałych przyjaciół ale na takich spotkaniach zawsze czuje się że to spotkanie pracowe a nie takie organizowane przez ludzi.

Oooo ósmy ząbek. Gratulujemy bo to już 1/4 całego garnituru :laugh:

idę spać. Zobaczymy czy Marysia się nie obudzi bo były już pobudki z płaczem.

Dobrej nocki

Gaga pokaż się kobieto. Ty kiedyś list gończy za Żużaczkiem pisałaś a teraz sama się ukrywasz. Jak masz jakiś problem to pisz może będziemy mogły pomóc.

wszyscy śpią?
wczoraj padł nam na amen komputer i zmartwychwstać nie chce. Pojechaliśmy dziś do sklepu, znaleźliśmy nowy, a potem poprosiliśmy teściów, żeby wzięli na siebie kredyt ;-) No i mamy nową maszynę...
Słowiczku, dopatrzyłam się, że też pracujesz w domu. A co robisz, jeżeli to nie tajemnica?
Marta, kremowe butki z kwiatkiem śliczne, sama mam na takie chrapkę...
Mailen - trzymam kciuki, żeby "kolezanka" sama zrezygnowała - wiem, jak ciężko się pracuje z kimś takim. U nas przyszedł kiedyś do pracy taki chłopak, który tez wszystko wiedział. Wytrzymałyśmy z nim dwa dni...
Halcia - trzymaj sie kobitko i nie daj się!!

Dzień dobry!
Evelinka, zgadzam się z tobą, że do braku snu i innych "skutków ubocznych" bycia mamą można przywyknąć. Moja mała jak śpi całą noc, to ja i tak wstaję, bo tak się przyzwyczaiłam. A pospać kiedyś też baaardzo lubiłam. A teraz wszystko się pozmieniało przez tego małego słodkiego brzdąca  ::)
A u nas tylko dwa dolne zęby i cisza. Gratulujemy zazębionym  ;D

oj tak... kafka koniecznie.
Sama nie wiem, co jest Witoniowi. Wyniki moczu oki, stanu zapalnego niet.. jak nie spi to bawi się sam slicznie, nie grymasi, apatyt rewelacyjny. A spanie tragedia. Ciagle budzi sie z placzem jakby go cos bolalo, takim zalosnym. Zauwazylam, ze jednak ma odrobinke plesniawek i zaczełam mu smarowac aphtinem. Myslicie, ze pleśniawki moga go tak draznic?

Żużaczku pleśniawki bolą, a jak je? Marta jak miała pleśniawki to nie chciała jeść.
Szymon tak się budził w nocy i płakał jak mu wychodziły zęby. Ostatnie dwie noce też takie były no i ósmy ząbek już się przebił ::)

reklama
Michasia budzi się w nocy od kilku miesięcy, właściwie od początku i jest coraz gorzej. Na dodatek dzisiaj obudziła się już o 5:35 i nie zasnęła. Ja jeszcze udawałam, że śpię, bo po prostu nie miałam siły się podnieść, a ona wyła i mnie kopała.
Słowiczku, zazdroszczę wycieczki! Uwielbiam Londyn. Mnie też się marzy wyjazd do Anglii, do kumpeli, ale nie mam kasy.

Do góry