reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

MałaYoo to Ty też kibol??
Ja tam lubię....

Margarita słyszałam o tym aspiratorze ale tak jakoś nigdy nie pamietam aby go kupić i wypróbować...

A mąż właśnie wpadł na pomysł aby kiedyś tam zrobić sobie szalony weekend. Polecieć sobie do jakiejś stolicy europejskiej.
Spodobał mi się pomysł i zgodziłam się, ale już w czerwcu, na naszą rocznicę ślubu. Padło na Londyn.
Jak na dniach zabukujemy bilety to lot z Berlina na dwie osoby w obie strony będzie kosztować około 500zł.
Jeszcze tylko muszę zamytać mamy, czy przygarnie dzieciaczki na dwa dni.... i już nie mogę się doczekać. Tymbardziej, że "podróży poślubnej" nie mieliśmy, bo nie było nas na to stać. W tej chwili co prawda oszczędzamy na wcześniejsze spłacenie kredytu mieszkaniowego, ale co tam, raz się żyje...

Uciekam Łukasia nakarmić i resztę meczu oglądnąć...

reklama
miskowekwiatki9nz.gif
Dużo szczęścia i wszystkiego naj dla Wiktorka i Kubusia. .
  Mailen,na ostatniej komuni na jakiej byłam tacy normalni(nie chrzestni) dawali średnio 200-300 zł i jakiś drobiazg.
Domi dziś w ciągu dnia przespał jakoś pół godzinki.I cały czas jak nie na rączki to trzeba było go podnosić.Ale jakoś nie jestem zmęczona.Chyba się powoli uodparniam.Nawet wstawanie wcześnie rano(czyli dla mnie po 6-tej) nie stanowi już dla mnie większego problemu,choć zawsze lubiłam z rana poleniuchować :)
 Posiedzę i wyszukam w necie jakiś przepis na dobre ciasto,bo mi się mężuś skarżył,że dawno nic nie piekłam.Pewnie znowu wyjdzie zakalec i tyle :)

Ja ostatnio, to dwa lata temu w zakopanym, a teraz to już wogóle. Ale mężuś, jakiś milutki ostatnio, wspomniałam mu kiedyś, że z chęcią zrobiłabym sobie tipsy, niestety od małego mam nawyk obgryzania, i wyobraźcie sobie przyszedł dzisiaj i mi mówi, że mnie umówił na zrobienie tipsów:) Byłam w szoku. Nie wiem tylko czy uda mi się zostawić z kimś dziewczynki, ale może się ktoś skusi:)

A co do aspiratora frida, to ja też polecam. Moje dziewcznki jak wyciągam gruszkę to od razu krzyk, a na to nie reagują źle.

Malayoo, miotła super pomysł.

Finiak, a swoją drogą, to teściowa ma tupet.

No właśnie co z tą Gagą ??? ??? ??? Widziałam ją rano na gg, ale do nas nie zaglądała, a opisy ma smutne, teraz naprzykład "chlip, chlip".
Gaga, wracaj do nas!!!!!!!!!!!!!!

WITAM KOCHANE KOBIETKI I KOCHANE DZIECIACZKI :):):)
ZYCZENIA BARDZO SPOŹNIONE I TERAŹNIEJSZE :):):)

Napewno się zastanawiłyście czemu mnie tak długo nie było a bo miałam problemy z mężem i nadal je mam - blokuje mi komputer i nie mam jak pisac a u moich rodziców neta nie ma :(:(, pozatym wróciłam już do pracy od kwietnia i tez zbytnio nie mam czasu :(:( na nic :( Dobrze ze chociaż z Zuzią sie troszke pobawie :):) a tak w ogóle to mi was brakuje :(:(

A u mojej Zuzi dużo nowości 31 marca znalazłam pierwsze ząbki a teraz ma już ich 3 i 3 wychodzą, mówi baba, mama, tata, papa, dada a największa beczka to to że robi wszystkim "ojoj", no i stara się już chodzić z pomocą to jej wychodzi całkim całkiem i sama jak przy łóżku i meblach zasuwa :):) Normalnie dużo bym wam jeszcze opisała ale nie wiem co i w ogóle od czego zacząć. Nie wiem kiedy się teraz pokaże bo nadal mam kompa zablokowanego (świnia!!!).

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I DO USŁYSZENIA :):):):) BUZIAKIIIIIIIIIIIIIII
a to moja ZUZINKA :):)

Halcia - super że się odezwałaś, a męża masz strasznego :mad:. Praca, dziecko i drugie, duże dziecko :p. No ale teraz będziesz chociaż troszkę niezależna finansowo. Powodzenia kochana :-* Zdjęcia Zuzy w suwaczku śliczne :laugh:

Finiak - no rzeczywiście teściowa trochę przesadziła :p

Słowiczku - oby wyjazd zaplanowany doszedł do skutku. Ja marzę o Londynie od wielu lat ale teraz kiedy bilety są tanie to jakoś nie udaje nam się wyjechać. Z Darkiem nie można nic zaplanować, uroplu nie weźmie 2 miesiące wcześniej więc te najtańsze bilety odpadają. U nas wyjazd to tylko z Marysią nie odważyłabym się jej zostawić na noc więc też nie każdy hotel wchodzi w rachubę. A za te 5 stów to nie znajdziecie biletu z Poznania ???

A i mamy 2 ząbka. Ale cały czas coś się tam dzieje.

reklama
Halcia,to czym żeś podpadła mężowi,że takie rygory trzyma ??? A w ogóle,to super Twoja mała stoi,Dominkowi się jeszcze pupcia chwieje :)
 Idę już spać,bo nie mam co robić.Jesli chodzi o ciasto to stanęło na isaurze.Jeszcze nie robiłam... :p
 Dobrej i spokojnej nocki,szczególnie dla tych ząbkujących i zakatarzonych  ;)

Do góry