reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Cześć.
Ale się nakręciłam tym wyjazdem. Mama ma przemyśleć sprawę ale powiedziała, że imprezka fajna. Tylko ja się cholernie boję lecieć...samolotem...i jak ja zostawię dzieciaki...
Agata ja i tam musze jechać w kierunku granicy do Żar, bo tam u mamy bym zostawiła dzieci a później wracać do Poznania....a tak to do przodu-Berlin. Samochód na lotnisku zostawimy... Już obmyślone troszkę mamy...

Łukasz dalej wściekły przez te zęby, nadal katarzy, no ale najgorsze chyba za nami...

Goga, nie tajemnica. Pracuję w dużej firmie transpotrowej, stanowisko mam takie, które umożliwia mi pracę włąśnie w domu. Troszkę papierkowej roboty i głównie komp - internet. Analizuję koszty, rynek, zaopatrzenie, klientów...a potem szukam dziury w oszczędnościach...
Halcia, trzymaj się.
Żużaczku, pamiętam jak Gaba miała pleśniawki to też marudziła, chyba ją to bolało...
nenar, gratulacje dla małego kolejnych ząbków...

Idę zrobić sobie kawkę i muszę wziąć się za moje kąty. W sobotę TEŚCIOWA przyjeżdża w białych rękawiczkach...  ;D ;D ;D

Miłego dnia!

reklama
Ostatnio sledzę przygotowania do spotkania lipcóweczek. Muszę przyznać, że ich entuzjazm i determinacja też mi się udzieliła. Z wielkim zainteresowniem podczytuję ten wątek.
A co Wy o tym sądzicie??
Fajnie byłoby się spotkać??

Witam Panie ;D ;D

Słowiczku, ja też ich podczytuję i też mi się podoba ich pomysł. Pewnie, że fajnie byłoby się spotkać.
A wycieczki do Londynu też Ci zazdroszczę.

Gratulacje nowych ząbków:)

Idę wstawić pranie i po kawkę.

A ja już wyprałam, teraz muszę rozwiesić.
Grudniówki też chcą się spotkać. A my?

Wiecie kiedys na naukach przed małzeńskich jeden braciszek z klasztoru powiedział ze: Teściowa to skarb,który nalezy zakopac jak najgłebiej pod ziemie  ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--------------------------------------------------------------------------------
ja swoja mam nie zła i musze jakos wytrzymywac bo narazie mieszkamy razem tylko czasem za bardzo sie wtraca :(i wszystko chce wiedziec :( :(

moja mała od rana ma 37.2 i chyba ja czysci i nie wiem co robic pogoda u nas super i  nie wiem czy wyjdziemy wy przy takiej temp. wychodzicie?????????????????????
poza tym chyba ja czysci ale z tym poczekam jeszcze bo czasem tak ma i robi wolne kupki  tez nie wiem po czym ?
do wczoraj straszny niejadek wasze szkraby tez tak jedza ?????????
ale sniadanko zjadła najlepiej dzisiaj zobaczymy co bedzie pozniej nie chce zapeszac!
kurde juz sie ucieszyłam ze jej katarek przechodzi i teraz temperatura :mad: :mad:
GRATULUJEMY NOWYCH ZABKÓW!!!
ide rozwiesic pranie mała spi  to cos porobie

kochane żyję, ale muszę się pozbierać i sama ze sobĄ POgodzić, a w zasadzie z moją mega dupą, do tego mnie wzięło i mam gorączkę, czytam sobie was i śledze na bieżąco, ale sorki, nie mam na razie weny i chęci na nic
dzięki za pamięć

Hej dziewczynki!
witam przy kawuni ;D
gaga no wreszcie! jak dobrze Cie słyszen ( a raczej czytac ;) ) kobitko Ty chyba mega dupy nie widzialas???? rozmiar 36 zamiast 34 to jeszcze nie tragedia ;) ;D
halcia no witaj! tak sie wlasnie domyslalysmy ze masz areszt domowy...ehhh nie zazdorszcze co za chłop!!!! ::)
nenar gratulacje perełeczek!!!!
finiak podsunełaś mi pomysl co do prezentu bo juz sie zastanawiamy co kupic naszym mamom na dzien matki no a teraz juz wiem....bo samochodzie ;) :laugh: ;D
słowiczku zazdroszcze wyjazdu...takie oderwaznie od rzeczywistosci chociaz na te dwa dni...super bo i tak dluzej bysmy pewnie bez dzieciaczkow nie wytrzymały ;D :p

U nas tez dzisiejsza noc nie ciekawa :mad:mały czesto sie budził...spi w wózku ostatnio wiec po takiej nocy to mnie rece bolą od lulania :mad: ::)

Marta a co do tipsów to tez mi chodzą po głowie bo tak w pracy z klientem to wypadałoby miec ładne zadbane paznokcie ;) ;D ale na razie umówiłam sie z kosmetyczką ze zobaczymy co sie da zrobić z moich paznokci, ale jak nic dobrego z nich nie wyjdzie to też sie chyba zdecydyje na króciutkie tipsy ;) ::)

Mailen,właśnie mi też chodzi o takie krótkie. Tak to chociaż będę jakoś wyglądać, a teraz to szkoda gadać.

Gaga, odzywaj się. Pewnie większość z nas ma takie problemy jak Ty, dotyczącego swojego wyglądu, więc nie łam się. I nie choruj.

reklama
no wlasnie bo moje teraz to tez tragedia, w ciazy to jeszcze jakos takie, bo bralam witaminki i OK a po porodzie i teraz podczas karmienia to nie ciekawe te moje paznokiety ;)

Do góry