reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Agatko bedzie dobrze i juz niedługo bedziemy mamuski pracujące ;) ja jutro bede chyba cos wreszcie wiedziala ale wcale płakała nie bede jak przyjdzie mi posiedziec ze 2 tyg w domku moze bym ruszyła z pisaniem pracy ::)

Cześć Kobietki.

Wróciłam. Co prawda wczoraj, ale wieczorem i nie miałam siły nic napisać, ale nadrobiłam co pisałyście.

Żużaczku, niestety nie patrzyłam na żadne kwatery. My mamy tam około 80 km więc raczej na nocleg nigdy się nie wybieraliśmy. Przykro mi. Będziemy jechać, może w czerwcu jakoś, to wtedy mogłabym zobaczyć, tylko nie wiem czy już nie będzie za późno.

Buziaczki dla Oliwii :-* :-* :-* :-* :-*

Żużaczku, teksty Boguchy świetne:)

Słowiczku, życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia.

Agata, głowa do góry, będzie dobrze.

Gaga, a Ty to chyba tak jak Ci dziewczyny pisały hipopotama nie widziałaś. Przecież naprawdę super wyglądasz, co widać na każdym zdjęciu.

hej maminki !!!

STO LATEK DLA OLIWKI !!!!!

a ja dzis na troche do robotki poszłam a do Liwciorka moja siostra przyjechała i super razem sie dogadały ;D

kurcze katarek ją zaatakował !! wczoraj na tym basenie woda była normalnie gorąca ze chyba sie spociłam w tej wodzie ! Efekt był taki ze ja byłam wykończona a Liwia marudna i jak wróciłyśmy do domu to spać nie umiała i w nocy co 30 min sie budziła !! normalnie miałam takiego nerwa ze sszok ! dziś gile jej do pasa wiszą !!

Żużaczku Bogucha zarąbiste te teksty !!! ;D super pamiątka !!

ja tez pisze coś w stylu pamiętnika od 3 m-ca ciązy !! co prawda nie codziennie tylko raz na jakis czas !! i pewnie takie teksty tez bede notować !!!!

kurować sie chorowitki !!!!

no i juz płacze !!! :mad:

spi dalej !!!! ufff

kurcze ta woda wczoraj była tak gorąca ze nawet do kąpania takiej nie leje - porąbało ich !!!
mam nadzieje ze skonczy sie tylko na tym katarze !!!

a gdzie nasz hipopotamek wychudzony ????

Goga my tez o Tobie myslimy !!!!

No to ja dołączę mojego Dominka do dzieciaczków zakatarzonych.Miniona noc była tragiczna-rano w uszach słyszłam już tylko płacz...Zatkany nosek nie daje małemu spać i pewnie od razu go główka boli.Normalnie szok.A mój luby od dzisiaj nocki ciągnie,także zostanę sama na polu bitwy :( Byliśmy u lekarza,na zastępstwie była jakaś młoda siksa,co nawet nie wiedziała,jaką dawkę syropu mam podawać(kazała sprawdzić na opakowaniu),maluch ma powiększone migdałki,ale poza tym i katarem nic innego.Mam nadzieję,że nie zamieni się to w nic poważniejszego...Przy okazji zważyła go i ku mojemu zdziwieniu wcale tak dużo nie przybrał(ma nieco ponad 9 kilo).
Wszystkiego najlepszego dla Oliwii
malaYoo,ja też podzielam zasadę "mniej ale razem",chyba z tęsknoty bym oszalała.Wolę się kłócić,ale mieć Krzysia pod ręką... :) Mężuś stara się zresztą o podwójne obywatelstwo,takze może uda nam się kiedys wyemigrować i mieć szansę na lepszy byt.
Goga,a cóż to za wysypka?Co powiedział lekarz?Dużo zdrówka życzę...

Sto lat i sto buziaczków dla Oliwii

Michasia dzisiaj zjadła 60 ml kaszki i 3 razy cyc. I to wszystko.
Na dodatek śpi od 20 i już 6 razy się budziła z krzykiem, a oprócz cyca nic nie jest w stanie jej uspokoić.
Dużo zdrówka dla chorowitków
I dobranoc

Witajcie babeczki !!!
Ja jakos nie moge sie odrobić z czasem :(
Ale obiecuje że postaram sie poprawić i nadrobić zaległosci.
W ostatnie dni nie mam chwili wytchnienia.Plewiłam mój pierwszoroczny skalniaczek a do tegoBartuś strasznie marudny,mieli w tamtym tyg.przyjść do tynków a okazuje sie że przyjda dopiero po tej niedzieli.W sobote weselicho i moje ostatnie zakupki.
Jest już ubraneczko tylko jeszcze butki musze kupić bo mam stare ale jest okazja naciągnąc meżowego >:D >:D :laugh:

Dziś zaliczyłam" pewex" i kupiłam Julii kangurkę a Badiemu koszulke,wszystko Nexta
Taki wypad leczy mnie z doła.A ostatnio właśnie jakaś deprecha mnie nie opuszcza.

Zdrówka dla chorowitków i oczywiście życzonka i całuski dla Oliwci :-* :-* :-* :-* :-*
Agatko trzymam kciuki żeby z praca było o.k

reklama
co to za chorowitki pogoda sie przyczynia czy co ???
my u lekarza nie usłyszałysmy nic zaskakujacego nic jej nie jest a katar to nie wiadomo z kad bo osłuchowo jest ok alergia raczej odpada mamy jakis aerozol "EUPHORUBINUM" zapsikałam dwa razy i nie chce zapeszac chyba jest troszke lepiej
Z cycusiem Amelki  Żużaczku tez ok to niby tylko lekko powiekszonywezeł chłonny no ale bede obserwowac czy sie nie powieksza a piersia nie karmie juz 1,5 m-ca bo mała nie chciała :mad:
ZDRÓWKA DLA OLIWKI
Żużaczku super teksty usmiałam sie i mimo podłego humoru  pocieszyły mnie
ide spac moja laleczka juz spi a mezusia znowu na nocke w domu nie mamy wczoraj i przedwczoraj  w pracy na 3 zmianie a dzis i jutro pomaga szwagrowi i wróci dopiero jutro wieczorem :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
ide sie przytulic do córuni
dobrej nocki

Do góry