reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen,powodzenia.
A gdzie się chodzicie do dentysty?Jest jakiś specjalny dla dzieci,czy do tego co Wy?Ja czekam na tego ósmego ząbka i też pójdę zobaczyć,czy wszystko ok.
żużaczku,Domi też piszczy z radości,albo jak sam siedzi i się bawi.Jakoż ciężko mi uwierzyć,że dzieci rodzą się z nadpobudliwością.Bardziej bym się skłaniała,że to rodzice popełniają jakiś błąd,a Ty chyba nie masz sobie nic do zarzucenia? :)
Ogląda któraś z Was może program na kanale "Club" jakoś po 7-mej rano?Taki big-brother z nieznośnymi dziećmi w roli głównej.Wiele ciekawych rzeczy na temat wychowania można się nauczyć.

reklama
Arabella mam mieszane uczucia z tym cycoleniem. Z jednej strony chcę jak najdłużej ale z drugiej strony mała mie może być niewolnikiem cycka i ja niewolnikiem małej. Possać lubi sobie często i gęsto a ja nieraz muszę przecież gdzieś wyjść. Poza tym martwię się właśnie kwestią zasypiania przy cycku i budzenia się w nocy na cycka - czy zdołam ją uspokoić w inny sposób niż cycek do buzi? żastanawiam się nad zredukowaniem karmienia i dawania butelki (tak od razu nie mogę przestać karmić przecież - moje cycki tego nie przeżyją) ale Ania jest niechętna butelce, smoczkom czy niekapkom. Ot problem. U nas też jest problem z żółtkiem, nie daję już od jakiegoś czasu, bo potem Ania wymiotuje.
Arabella, trzeba by się wziąć na sposób i obrzydzić cycka, np smarując musztardą. U znajomej pomogło. Gorzej jak mała posmakuje musztardę i ją polubi... :laugh: :laugh: (ale czy z takimi maluchami można już testować musztardowe cycki? hmmm...)

Cześć Kobietki!!!!

Przepraszam, że nie odzywałam się przez kilka dni, ale złapałam mega doła i nie miał ochoty na nic. Trochę do Was zaglądałam, ale nic nie pisałam. Ta moja rodzinka, tzn. teść, teściowa i ukochana :p szwagierka wpędzają mnie w doła z powodu mojego wyglądu ( czyli pozostałości po ciazy) i mam dość. ALe dzisiaj się zawzięłam i ja im jeszcze pokaże, że będę szczupła.

STO LAT DLA ŁUKASZKA!!!! Buziaczki :-* :-* :-* :-* :-*

hej hej !!!!
siedzimy na podwórku Liwia w kojcu a ja sobie czytam bb !! troche u nas wieje ale na szczęście mamy zxadaszenie i jest ok !!

Marta dzieki Tobie doszłam do wniosku ze moi teściowie nie są tacy źli jak sądziłam :) trzymaj sie dzielnie i sie nie daj....a w razie czego zawsze masz siłe wsparcia w postaci nas !!!!

dla Łukaszka sto lat !!!

Mailen powodzenia !! juz kciuki nam drętwieją pomału ;)

A co do dentysty to najlepiej zorientować sie który takie coś robi !! bo z małymi dziećmi to jest wyższa szkoła jazdy ;D

Joanna ja juz zaczełam powoli odstawianie, ale z marnym skutkiem i tak : nad ranem cycek a rano na śniadanko kaszka z butlio ale po wodzie mineralnej ::) z takim dzibkiem bo tylko z tego pije :) i cały dzień zupki, deserki itp rzadko cycek no i po kąpaniu kaszka z butli i cycuś i juz do rana cycek bo na spaniu nie ma szans przemycic butli

Justynka, bardzo mi miło. Aczkolwiek ja mam ich tak dość ze szok. Wczoraj sie popłakałam mojej Mamie w słuchawkę na ulicy, bo poprostu nie wytrymałam:(

reklama
Dla Łukaszka najlepsze życzenia z okazji Jego małego święta. No, ale gdzie jest Łukasz i jego mama?

Do góry