reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej
ja nie w temacie ale melduje sie ze żyje :p ::) ;D
chociaz juz ledwo w tym tempie dluzej nie pociagne zero wytchnienia :mad:

reklama
Mailen duuuuuuuużo siły, łoj ty to teraz masz zakręcenie niezłe
ja właśnie kaffke chlupnęłam sobie
słowiczku a co z tobą komp padł ???
klinke, reszta kobitek już nas na stałę opuściły chyba, atol wsiąkła ehhhhhhhh te baby

zuzaczku to tak jak ja ;D jak gdzies jesteśmy poza domkiem, to myślę ciekawe co tam nowego na forum ;D
oj ale jestem głodna :( ale twardo czekam na mężusia, koniec z podjadaniem

Ja też jestem już po spacerku i tak jak Gaga czekam na męża z obiadem a tak w ogóle to mi przypomniałaś o rybie po grecku i ją dzisaj właśnie zrobiłam ;D
Hmm może ja też odwiedzę fryzjera?Przydałoby się...
U nas nie ma jeszcze żadnych owadów gryząco - upierdliwych. Na szczęscie...

domicela ja właśnie wczoraj robiłam rybę po grecku i na dziś jeszcze mam ;) a fryzjer nie ma co, humor poprawia ;D

tak sobie patrze na oferty wakacyjne i znalazłam miejscowość w Polce Małe Swornegacie zlałam się normalnie ;D

Gaga, czemu się śmiejesz z Swornychgaci? ;D ;D ;D TO całkiem niedaleko mnie. Kumpela przyjeżdża z Anglii i właśnie tam jadą na tydzień wakacji i my się do nich wybieramy w odwiedziny.
Mailen, dużo siły i wytrwałości!

reklama
arabella własnie tam patrzyłam na wyjazd, w sumie za 7 dni coś około 200zł/os więc całkiem spoko, ale nazwa mnie zabiła, jak się zdecydujemy na wakacje jakieś i pojedziemy do nieswornych gaci to dam ci znać może się spotkamy ;D

Do góry