reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen, bidulo, długo jeszcze te szkolenia?
Gaga, nazwa miejscowości intrygująca  ;) , ale może być całkiem przyjemnie w tych gaciach  ;D
A u mnie na obiad pomidorowa zabielana mlekiem, bo zapomniałam kupić śmietany  ::)
Moje dziecko właśnie robi segregacje w rachunkach do zapłacenia. Chyba rośnie mi mała księgowa  ;)

reklama
a ja od wielu lat prowadze kuchnie light. Zupki lekkie, nie zabielane.

Moja ulubiona nazwa miejscowosci naszego regionu są TRYPUCIE. Zawsze mowię, ze mieszkam w Trupuciach dolnych (a same Trypucie to taka wioseczka, chyba z 5 domków, ja z tego zrobilam Trypucie Dolne i Górne oraz Trypucie City :laugh: :laugh:

u nas z takich lepszych miejscowości to jest Gnojnik ;D i Jurki
a ja właśnie zostałam zawezwana przez moją dyrektor bo coś naknociły w papierach i musiałam im parę rzeczy przepisać i podpisać i własnie tyle co wróciłam ::) dobrze że ona mieszka w bloku obok ;D

coś nam tu cisza nastała przerażająca

hej hej !!!

dzis Liwia wyprowadziła mnie z równowagi rano, myślałam ze piana z gęby mi sie puści tak skiałczała i jesć nie chciała. Aż czasłam talerzem ze złości bo na czymś cza było sie wyrzyć, dobrze ze chłopa nie było ;D Normalnie myślałam ze szczele ją w tyłek !!! Czym prędzej poszłam z nią na 2 godzinny spacer i troche mi przeszło !!!

Gaga u nas ten wózek 385kosztuje ale ja go kupiłam za 370zł bo na karte stałego klienta, na internecie jak oglądałam to były tez tak ok 370 pare. No to fajny sklep masz !!!

Joanna i Arabella ja mam tez stracha bo juz zaczełam odstawianie od cycka i idzie lekko mówiąc marnie, juz si poddałam bo wiedze ze to jeszcze nie jej czas, ale staram sie nie usypiac jej cyckiem !!!

Bylismy tez u lekarki na rutynowej kontroli i wszystko ok, Liwia zrobiła popis jak ładnie tańczy bo akurat radio miała w gabinecie puszczone, potem nie dała sie obsłuchac bo bardzo ją zaciekawiły te słuchawki, a jak ją ważyła to poszarpała ją za włosy ;D No i problem mamy z ząbkami bo na jednym zauważyłam jakiś czas temu taką kropke siwą i lekarka potwierdziła ze to problem ze szkliwem. W czerwcu idziemy lakować - juz sie "ciesze" ::)

justyna ja Bogusiowi wszystkie zabki lakowalam. jest oki - jak sie ma fajna dentystke to maluch az piszczy ze smiechu. Z Witiniem ide jak mu ostatnia jedyneczka zupełnie wyjdzie.

Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy Wasze dzieciaczki tez tak straszliwie głosno piszcza? Mój potrafi tak , ze echo po osiedlu idzie i az w uszach wibruje (taki wizgot, ze szyby sie rysuja i kieliszki pekają). I najczęsciej z radosci, alebo jak jest czyms bardzo zafascynowany. Zaczynam się bac, ze moze to oznaka nadpobudliwosci???????? JAK JEST U WAS???????? :( :( :( :( :( :( :( :(

Żużaczku moje dziecię też czasami piszczy tak że cała okolica słyszy a nigdy nie pomyślałam w ten sposób co Ty. Sądzę ,że po prostu dziecko odkryło ,że ma głos i ze można się trochę powydzierać. Wczoraj jak byłam na placu zabaw to dopiero było krzykaczy.Szczególnie jak jakas mama chciała robić coś innego niż sobie dziecko wymyśliło ;D ;D ;D ;D
A swoją drogą Swornegacie to bardzo popularna miejscowość ze względu na spływy kajakowe Brdą. Śliczne krajobrazy.
Słowiczku co tam u Ciebie? Ucałuj Łukaszka w jego małe urodzinki

hej dziewczyny!!!!
dzieki za dodanie siły!!!! dam rade, musze ;) ;D
szkolenie konczy sie w piatek albo maksymalnie w poniedzialek wiec juz spoko ;) tylko najgorszy ten egzamin na koniec, dzis mam test z systemu komputerowego wiec trzymajcie kciuki ;D
buzka pa

reklama
Do góry