reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

LIWCIU - WIELGACHNE BUZIAKI, SŁONECZKA NA CODZIEŃ Z OKAZJI TWOJEGO MAŁEGO ŚWIĘTA!!!
Żużaczku, po prostu arcydzieło!
Justyna, dziękuję za zaproszenie, jakby co, to dam znać.
Agata, sole kw. borowego w stosowaniu zewnętrznym są na pewno bezpieczniejsze.
Gratulujemy ząbków.
Żużaczku to ciekawie musi wyglądać taki sposób poruszania się Witonia. A Ania coraz lepiej sobie maszeruje po mieszkaniu trzymana za nasze ręce (oj - kręgosłupy nasze biedne). I od tego tygodnia klaszcze, jeszcze tylko pa pa nie robi.
Ania tak mnie wczoraj w cycka ugryzła, że mnie do tej pory boli. A jak się cieszyła przy tym :(
Idziemy na podwórko na trochę.

reklama
normalnie zwiało nas ze spaceru !!!!!!!!!!! pizgawica niesamowita u nas i się nagle zimno strasznie zrobiło

zuzaczku ja cię nie pochwaliłam za hafty, ale strasznie łądne, ja się męczę ze swoim kubusiem ale coś mało czasu :(

tra la la la tra la la la giertych nam oświatę rozpier..........
tra la bum tra la bum Lepper zrobi wielki gnój

ja myślę że trzeba z tego kraju spier....... bo to już śmieszne być przestaje

a co z wami ??? nam się chyba cos ten wątek rozłazi powoli, mamuśki się wykruszają, oj szkoda szkoda
kobitki trzymajcie zaczynam dziś ćwiczyć, obym wytrwała, ehhhhhhhhh ciężko będzie

Ja jestem. Tylko jutro mam w domu imieniny teścia i ganiają mnie do roboty dzisiaj. A mi się tak chce tych jego imienin, że szok.

Gaga, Ty dzisiaj nawołujesz wszystkich tak jak wczoraj wszytskie Ciebie:)

Ja też się zabieram za ćwiczenia, a od poniedziałku do tego jakąś dietkę. I może jakoś będzie.
Maluchy już śpią, ale te zęby tak im dokuczają, że Alicję nawet smoczek od butelki uraża w te jedynki i już nie mogę na to patrzeć:(

GRATULACJE DLA MAJCI ZĄBKĄ!!!!!

dziekuje w imieniu Liwii za życzonka z okazji 9 miesiąca !!!!!!!

My idziemy na spacer ok 10 do 11 i potem po 13 do 15 ale jak jest ciepło i nie wybywam to siedzimy na podwórku od rana do 18 nonstop z przerwą na obiadek. Oczywiście w cieniu, a zakupiłam juz takie mleczko dla dzieci na słoneczko i Liwuś pachnie jak guma huba buba :)

Anda to pisz chociaz z paracy !!

Domicela Włochy hmhmhmhmh pomarzyć

Agata z moim chłopkiem tez walcze, bo ten matołek nawet w sobote wieczorem nastawia budzik na niedziele ::) no ale na szczeście juz mu przechodzi a poza tym mamy budzik ok 7 piątek swiątek czy niedziela budzi na pisk i rwanie włosów ;D

Dla Liwci wszystkiego naj, naj, naj ...
My też cały dzień na ogrodzie oczywiście w cieniu, chociaż Szymona wiatr opalił i ma takie brązowe poliki :laugh:
Umówiłam się do chirurga dziecięcego , zobaczy małego jąderka, Czyli w środę znowu poróż :p
Domicela nie martw się, mój mąż mówił, że we Włoszech są same "pulchne". Kobiety po 100 kg noszą obcisłe spodnie i bluzeczki! Wydaje mi się,że będziesz tam najzgrabniejsza! :)
A co do moich torbieli to jest mały problem, bo jestem nosicielką genu BRCA1 i nie mogę brać hormonów :(, we wtorek wynik na który czekam jak na zbawienie!

Żużaczku, możesz mi też podesłać te cud-ćwiczenia? Jak uda się moją wielką d... w ogóle ruszyć to może też się zmobilizuję. arabellaas@yahoo.co.uk
Gratulacje dla dzielnej Majeczki za ząbka. U nas dalej nic.
Moje dziecko zjadło dzisiaj przez cały dzień 1/4 słoiczka owoców plus cyc 3 razy. Wymiękam.

reklama
Liwciu, dużo zdrówka  :)

Na testach skórnych nic nie wyszło. Dzisiaj robiliśmy testy na pyłki drzew, trawy, sierść, pleśnie. Za miesiąc zrobimy testy na pokarmy. Coś jednak musi być na rzeczy, bo po odstawieniu Zyrtecu na kilka dni, znowu Zulkę wysypało na rączkach  :mad:
Usypianie Zuzki to teraz prawdziwa sztuka. Kiedyś można ją było odłożyć do  łóżeczka ze smokiem i pieluszką do przytulenia i jak była senna, to odlatywała. A teraz nie może uleżeć w miejscu. Łapie się szczebelek i wstaje, albo łazi po całym łóżeczku. Ogólnie wykazuje dużą ruchliwość, co nie ułatwia zasypiania.
Majka, gratuluję zębolka!
Gaga, w temacie polityki - też uważam, że należy zacząć się bać, bo żarty się skończyły  :mad:

Do góry