reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A co do odchudzania to w biuście nie mieszczę się w większość moich ubrań. Zostają mi tylko t-shirty. Już po porodzie kupiłam sobie 3 bluzki koszulowe, żeby móc gdzieś wyjść no i znowu się nie mieszczę, guziki ledwo mi się dopinają ;D Przynajmniej Darek jest zadowolony ;D

reklama
Pozdrowionka.Piszę z pracy. W domu coś nam i sąsiadom się internet zrypał i nie mogę z Wami popisać . Bynajmniej melduję, że jestem stęskniona
BUZIACZKI DLA SŁODZIUTKIEJ LIWII

Anda jak tam się rodzinna uroczystość udała?

Gaga a czemu się nie odzywasz????

Dziewczyny w jakich porach chodzicie teraz na spacery??????. U mnie patelnia i trochę się boję wychodzic z małą, dopiero tak po 14, 15.

agata nie odzywam sie bo wczoraj moje wkur..... osiągnęło maxa, mężuś na poprawe humoru stwierdził że kupi mi butki, no i kupiliśmy sandałki i takie pełne na malutkim obsasiku, zamszowe super, w domu się okazało że sandały ok, a te drugie są za duże, myślałąm że mnie jeb........, no ale już jest ok, wymieniłam na mniejsze, zafarbowałam włosy i jakoś już lepiej troszkę
zastanawiam się nad kupnem tej herbatki, co to ma oszyszczenia, coś tam i stabilizacja, nic nie pisze że karmiące nie moga jej pić, jak myślicie ???

ja mam w wakacje dwa wesela, i musze jakoś wyglądać, przeciez nie bujdę w worze po ziemniakach !!!!

a co do spacerków to ja wychodze rano koło 9 na jakąś godzinke albo troszkę dłużej, a potem to po 14 bo u nas też żarówa

dziś udało mi się ugotować fasolke po bretońsku, Majci pomodorówkę z indyczkiem :) żadko sie zdarza teraz bo małą strasznie dokazuje

pisałam wam już że mamy ząbka przekłutego ;D na szczęście obyło sie bez marudzenia i gorączek uffffffffff

kochani solenizanci, ciocia gaga o was nie zapomniała tylko humoru nie miała, dziś buziaczki zaległe i dzisiejsze dla maluszków
444w.gif

gaga gratulacje dla Majci za ząbeczka
NAM TEZ DZIS JEDYNECZKA WYROSŁA... NARESZCIE... górna prawa.

herbatki bym nie piła, czort wie, jak maluch zareaguje - zeby rozwolnienia nie dostał.
Mnie mięsnie brzucha bola ale nic to ;D ;D

zuzaczek jak bola to znaczy że dobrze ćwiczysz, podaj no te ćwiczenia, może ruszę balerony i co porobię
a co do herbatek to własnie się o to boję, mała jeszcze ze 4 razy dziennie cyca, a nie chce jej odstawić,
ehhhhhhhhhhh czemu tylko cycyki nie mogą zostać po ciąży ???

reklama
gaga wysle ci na meila

ALE JAZDA!! Witon rozwija sie jak Bogucha. Własnie zaczal jeździc na pupie. Przehalsował cały pokoj i zmasakrował mi wszystkie gazety co pod ława lezały :mad: ::)

Do góry