reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

bibi ja tez sie modle o to zeby Twoich dzieciaczkow to nie dopadlo, na pewno beda dzielne i sie nie dadza!!!a co do zębów to chyba i tak nie powinnam narzekac bo oprocz tego ze Olek słabo spał i byl marudny to i tak w miare dobrze to znosil bez zadnej goraczki itp

a teraz Marcin go usypia chyba juz od pół godz i cos czuje ze skonczy sie na tym ze ja bede sie musiala za to wziac bo cos im nie idzie...ale na razie nie interweniuje niech sie pomecza

kurcze ale mi chodza po głowie spodnie z Zary fajne byly takie jakich szukam z tym ze sie przecenilam i zlapalam 40 a tu psikus mierze i za duze z jednej strony sie ucieszymal a z drugiej wkurzylam bo nie bylo 38 :mad:

oki babinki uciekam do lóżeczka nie słysze krzykow wiec mały chyba usnie bez mojej pomocy ;) dobrej nocki papa mam nadzieje ze jutro bedzie łandna pogoda bo od dzisiejszej to tylko mi łeb pękał ::) :( a moze to tesciowa tak na mnie działa...???? ;) :D ;D ::)

reklama
Oj Bibi ty się masz ze swoimi chorutkami. Buziaki dla Julki aby to nie były żadne wirusy :-* i oczywiście gratulujemy ząbka.

Wizyta się chyba udała, gorzej z makaronem :p. Muszę wam napisać przepis na te polędwiczki bo są pycha, takie troszkę wykwitne a proste w przygotowaniu. Teściowa zachywcona Marysią, ja nie lubię jak ona do niej tak piszczy, ale ja jej chyba w ogóle nie lubię. :p Boshe i my też będziemy kiedyś teściowymi ::)

Mailen u nas tylko ja usypiam Marysię, Darkowi udało się to kilka razy a zazwyczaj poddaje się.
Teraz jestem na etapie usypiania wieczornego bez smoczka i na razie jest ok (poza wczorajszym dniem) ale później jak jest pobudka to już daję Marysi smoczka bo inaczej szybko się nie uspokoi a nie chcę jej męczyć.
A i myślę że już po chorobie (obym nie zapeszyła tfu, tfu). Jeżeli to trzydniówka to była raczej łagodna i Bogu dziękuję za to. Ale badania moczu zrobimy jak mam skierowanie to czemu nie.

Mailen Zara jest w centrum Arkadia. Czasami tam chodzę popatrzyć sobie na ubranka dziecięce ale tylko popatrzyć bo ceny z kosmosu wzięte. A damskich ciuchów jest bardzo dużo.

kafffka dla wszystkich!
nenar u moich facetów jaderka zawsze zztepowaly w terminie, ale nie jest to nic groxnego. Trzeba własnie masowac a jesli samo nie zejdzie to zabieg jest bardzo prosty i krótki.

bibi jak tam malutka? :(. Szlag by trafil wszystkie choroby przywlekane z przedszkoli i szkół. :mad:

U nas szal komunijny w pełnym rozkwicie. Wczoraj bylismy po raz pierwszy z Witoniem w hipermarkecie. Zafascynowany jeździł w siedonku koszyykowym. Kupowalismy w Gremanosie telefon dla Boguchy. na szczescie znaleźlismy - bo nigdzie nie było takiego modelu w Tak taku. Tu jeszcze sie ostały 2 egzemplarze.

Dzis idziemy na grilla do Asiolka. mam nadzieje, że witoń nie będzie marudzil, bo ciagle walczymy z górnymi jedynkami. Męcza go straszliwie, budzi się co godzine z placzem.... I tak juz od bezmała miesiaca....

Bibi, jak tam nocka i chorowitki? Lepiej już?
U nas noc okropna! Między 19:30 a 23:30 Mała budziła się sześć razy, a potem to co najmniej dziesięć! No i usypia ją tylko cyc więc trochę mnie dzisiaj wyssała. Teraz tatuś mędzy się z podawaniem kaszki a ja udaję, że sprzątam ;D ;D

Żużaczku to kiedy jąderka zstąpiły u Twoich chłopaków?

Jak patrzę za okno to mam takiego nerwa :mad: leje i leje

A noc u nas też do bani, Szymon też strasznie się budził

Hej.

Ja zasiadłam z kawką, ale przy desce do prasowania. Nie chce mi się ale muszę.

Bibi, daj znać jak tam chorowitki. Mam nadzieję, że wszystko już dobrze.

Żużaczku, moje dziewczynki też strasznie lubią zakupy w hipermarkecie. Alicja do wszystkich się uśmiechała i wogóle taka była zadowolona. Widac, że kobitka i zakupy bedzie lubila:)

U nas tez górne jedynki wychodzą u Ali i nie chce wyjsc i zaczyna się ostatnio marudna znowu robić, ale nocki jakoś w miarę, przesypia. Obym nie zapeszyła.

reklama
witam z ranka
bibi rany co tam z wami, strasznie was choróbska męczą, trzyjacie się mocno
u nas dalej zębów brak, rany chyba jej w końcu wyjdą !!!!!!!!
zuzaczku smacznego grillka, oj tez bym zjadłą :)
ja po wczorajszym sprzątniu każdy mięsień czuję, a że wczoraj tylko śniadanko jedliśmy, to żołądek niestety też :(
no ale pogoda chyba dzis będzie w miaręłądna więc spacerek zaliczymy

Do góry