reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
anda, Misiula też trochę katarzy i jakby zaczynała kaszleć. Ja się tak nie bawię! A poza tym to miałam się spotkać z kumpelą, obejrzeć jej Maleństwo grudniowe i ... nie mogę odpalić samochodu. Szlag mnie trafia. A mężuś w Warszawce... Jak zwykle, jak go potrzebuję...
A co tu taka cisza? Wszystkie na spacerkach? Nikt kawki nie pije?

ja wlasmnie małej zupke gotowałam z rykiem bo ona nie chciala siedziec w huśtawce, a na dziś już nie ma papu więc się darła ::)
te wózki coneco są całkiem fajne tez takie u nas iglądałam
Majka mi dziś coś strasznie tłumaczyła jak ją przewijałam myślałam normalnie że sie zleję ;D
boszeeeeeeee własnie wytargała kota, ten kot to niedługo łysy będzie

a justynę rzeczywiście wsysło coś, zresztąn ie tylko ją

a rudy kolor całkiem fajny, zresztą ja na głowie to chyba wszystkie kolory miałam oprócz zielonego i niebieskiego ;D

zmykam bo musze małą rozrabiarę pilnować, niemożliwy z niej czort

aha no jeszcze ślę buziaczki dla solenizantów, te spóźnione też
no i Marysi gratuluje postępów, jak zapomniałąm o kimś co pseplasam i buziaczki posyłam

anda55,to powrotu zdrówka życzę.Ja bym się cieszyła,jakby Domi nadal spał w wóziu,bo tak to chce siedzieć,a ja nadal nie mam tych cholerneych szelek.Chyba kupię te zwykłe i po kłopocie.
 A maluszek dopiero zasnął po długaśnym huśtaniu na kolanach,krzyczeniu"aa-aa-a" i biciu mamy po rękach,które zaraz mi chyba odpadną.A Wasze dzieci jak zasypiają?Same czy przy butelce,bujaniu?Mój jak sie niekiedy zacznie huśtać do przodu i do tyłu,to niektórzy sugerują mi od razu jakieś choroby,a on zdrów jak ryba,tylko właśnie tak lubi zasypiać...
arabella,właśnie ja z kawką zasiadłam.Arabella może jakieś ćwiczenia rozluźniające.Chyba już od tygodnia stresy Cię męczą :) :)

evelinka ja Majkę usypiam tak że ją kładę kłądę się obok niek smok w buźkę i głaskam, a jak nie chce spać to buch na podłogę i się bawimy, no i czasami jest zmęczona ale zasypia po 1-2 godzinach, ale jaj jej nie noszę nie lulam, jak sama nie zaśnie to trudno, w końcu jest tak że ją kładę a ona mordka otwarta do, smoka i oczka już zamknięte, mój mąż ją usupia nosząc za co go nagminnie opier...........
ide bo kot zagrożony, pies już gdzieś spier........ przed małym szkodnikiem ;D

evelinka, Misiunia zasypia tylko i wyłącznie przy cycu (no i ewentualnie na spacerze). Nie wiem czy i jak ją od tego kiedyś odzwyczaję, ale na razie jest mi z tym wygodnie.
Kumpela musi odstawić dzidziolka od piersi. Bardzo to przeżywa. To już co prawda trzecie jej dziecko, ale chciała jeszcze trochę pokarmić.
gaga, mnie się rudy też podoba, ale nigdy nie miałam odwagi, żeby na mojej pustej łepetynie coś takiego odwalić. Już powoli się przyzwyczajam.

Cześć Kobietki.

Ja zasiadłam z herbatką.

Anda, ja wiem, że tam się nie rozdkłada do pozycji leżącej, ale moje dziewczyny na dworze nie śpią w wózku całkiem opuszczonym, tylko własnie w pozycji półleżącej. Więc te wózki mi pasują. I zamawiam dzisiaj.

A jeżeli chodzi o zasypianie to Ania zasypia w huśtawce bez żadnych problemów, w łóżeczku też by pewnie zasnęła, ale tak mi jest narazie wygodniej. A jeżeli chodzi o Alicję to nawet mi się pisać nie chce, bo ten ciortek to już sam nie wiem jak ma spać. Ale usypia zazwyczaj tylko na rękach. W wózku na spacerze tez potrafi krzyczec ze chce na rece, ale na dworze jestem nieugieta i zasypia sama.

Nenar, z okazji imienin, spełnienia marzeń, dużo szczęścia i miłości.

okimieniny9ry.jpg

arabella to tylko włosy :) ja raz sobie z ciemnego brązu blond zobiłam
kurna już przylazła tu no i musze ją trzymać żeby łeba nie rozbiłą

marta uspic dwie kobitki to ło nizła sztuka, ja czasami z Majuta mam dosc ale na rece nie wezme, smiejemy sie z mezem ze jak jest bardzo zmeczona, to az sie slania, przewraca sie i tak dalej, no i rechotamy ze mamy słasice :)

reklama
Do góry