reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mężowi obiadek baaaardzo smakował.
Potem długaśny spacer.
Teraz pracuje a ja się nudzę, bo dzieciarnia już śpi...

Mężowy jeszcze raz dziękuje za życznia i wszystkim innym solenizantom i jubilatom też życzy wszystkiego dobrego.

reklama
słowiczki kucharzyku ;D a jak mogło mężowi niesmakowac :)

arabella nie bój żaby dzidzia będzie, tylko przestań jej tak bardzo chcieć, bidny mężus ma za swoje ;D

a my obcięliśmy Milutka Majutka :) ma krótkie włosiczki, i tak mi żal tego zadziornego loczka co miałą......

I szlag trafił moje odchudzanie , zjadłam chyba 3000000 kalorii :wczoraj z siostrą pizza a dzisiaj mega deser lodowo - owocowy. Ale od czasu do czasu trzeba odpuścić a poza tym to pamiętam ,ze na te desey zaciągnęłam Wojtka na tydzień przed porodem i dzisiaj wspominałam jak to wtedy mówiłam ,ze nie wiadomo kiedy będzie następny raz. A Jula uwielbia oglądać wystawy sklepowe , Wojtek się śmiał ,ze to na pewno ma po mnie ;D ;D ;D ;D

oj domicela nie jesteś osamotniona z tym odchudzanoiem. U mnie też idzie kiepsko. Dziś byliśmy u siostry na obiadku, no i takie to wszystko pyszne. ;D Oliwcia wrąbała talerz rosołu z ziemniaczkami i marchewką. Ale to oczywiście pestka, bo w domu potrafi wrąbać trzy takie talerze.Potem poprawiła danonkiem i biszkoptami, aż jej się uszy trzęsły.
gaga ło matko, u nas by mnie zakrzyczeli, jakbym małej włoski obcięła, no wiecie, te przesądy, że do roczku nie wolno.A z resztą to ja długo nie podejdę do małej z nożyczami, niech ma włosy długie jek mama. ;D Oczy po tatku, to chociaż fryzurkę niech ma po mamusi, choć i kolor nie ten sam :( ;D
Dla Majeczki 1000 całusów od Oliweczki i Ady-cioteczki
no i pozdrowionka -życzonka dla słowiczkowego mężusia :D
Też już zmykam spać. Oj, jak ja nie lubię wracać po weekendzie do robotki, to szok. Tak bardzo bym chciała być mamą udomowioną :mad:

A ja chudnę. Już ważę 56 i pół.
Mam nadzieję, że dużo nie zleci. Bo nie chcę być znowu koścista.Tylko brzuch nie chce zejść. A co się dziwić po 2 ciążach oponka została... trzeba wziąć się za te cholerne brzuszki. Obiecałam sobie, że po 2 dzidzi wezmę się za ten brzuch a tu d... chudnie...

kurcze słowiczku, jak to robisz że chydniesz ??? u mnie waga stoi na 56 od chyba 5 miesięcy :( a ja chce moje 43 buuuuuuuu no może być 46, no tylko że od chcenia to chyba nie schybnę, jak myślicie ::) a jak bym tak kurna siłą woli normalnie schudła ;D
ja tez dziś zarzuciłam obiadek rocznicowy w Taco, enchiliadę pyyyyyyyycha no i tyskie do tego :) a d.u.p.a. rośnieeeeeee i bunio też.....
anda u nas rodzice mówili żeby ściąć małej włoski to bedzie miałą mocnejsze, teraz mam zamiar jej zapuszczać :)

Gaga sęk w tym, ze ja nic nie robię.
No, może czego nie mam czasu zrobić przy dwójce dzieci to zjeść. Trzy skromne posiłki w ciągu dnia i to koniec. Czasem zdarzy się coś słodkiego i wcale sobie nie żałuję.
A poza tym ciągle zasuwam. Nie mam czasu usiąść na chwilkę na d..., to tak właśnie przy dzieciach...
A zresztą, ja zawsze byłam taka, że mogłam jeść, jeść i jeszcze raz jeść i nie było tego po mnie widać.

słowiczku ja tez zawsze taka byłąm moje stałe menu to pizza, frytki, chipsy, i miałam 43 góra 46kg!!! a teraz, szkoda gadać, z tym że teraz mam spory apetyt, no ale widzę że małą jak zaczęła się poruszać też nie da mi zjesć śniadania pożądnego i mam nadziję że też zacznę mniej jeść, a do póki karmię nie ma mowy o diecie, choć coś chyba mi się mleczko kończy powolutku...
dobra idę spać dobranoc

Wszystkiego najlepszego dla kochaniutkiej Majunii od Szoszonka i jego mamuni!!
1102283711965gy.gif
Ale mój synuś miał dzisiaj frajde - pierwszy raz w życiu jeździł na karuzeli! Oczy miał wielkie jak spodki. Byliśmy dzisiaj w wesołym miasteczku. Bidulek nie wiedział gdzie ma patrzyć :D

reklama
Spóźnione ale szczere życzenia dla Majci i Wojciechów!!!
A u nas ok, poza tym że mamy siódmego ząbka :laugh: Dolna dwójka! Teraz wiem dlaczego Szymon był taki marudny przez kilka ostatnich dni! Z zębami to jesteśmy w przodzie ale reszta to daleko w polu. Jak oglądnełam galerię to jestem w szoku, Szymkowi to daleko to wyczynów Waszych pociech :-[

Do góry