reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Sto buziaków dla raczkującej Majeczki

Dziękuję dziewczyny za wszystkie dobre słowa. U nas już prawie dobrze. Już wczoraj wieczorem było fikanie nóżkami i uśmiechy. Nocka spokojniutka (chyba nawet lepiej spała niż normalnie ;D), koniec przeklętej gorączki!!! Tylko jeszcze po oczkach widać, że coś nie tak i troszeczkę jakby nosek zapchany, ale jestem dobrej myśli.
Za to ja dzisiaj wybuchłam i chyba po południu się spakuję i wyjeżdżam stąd. Wolę użerać się z chłopem niż z matką.

reklama
Duzo uśmiechu dla Majeczki
A dla Wojtków - wszystkiego najlepszego w dniu imienin mój mąż też Wojtkowy
Wczoraj była u mnie siostra i wybyłyśmy na 5 godzin do miasta , nóg nie czułam, a Jula była z Wojtkiem i walnęła mu 3 kupy ;D ;D ale był zły ;D ;D
dzisiaj idziemy na Cytadelę bo jest Dzień Ułana i będą konie a wczoraj jak Jula zobaczyła konie to było : WWWWoooWWWWW. Ehh marudzi , muszę iść , miłych spacerów

gaga wszystkiego dobrego i kolejnych lat w miłosci i szczęsciu

i oczywiscie najlepsze życzenia dla dzisiejszych Wojtkowych solenizantów!!!

Witam
Najlepsze życzenia dla wszystkich jubilatów i solenizantów oraz wspólnie obchodzących rocznice :laugh: Niech słoneczko tak jak dzisiaj zawsze świeci na ich główkami. :laugh:

Pogoda piękna, aż gorąco. Tata griluje karkóweczkę mniam :laugh:

Tylko nie wiem jak teraz dziecko ubierać. Bo wiart trochę wieje ale na czapkę, nawet bawełniana za gorąco. Do tego Marysia nie lubi skarpetek i musi byc ubrana w rajstopy :p. Kupiłam jej dzisiaj krótkie spodenki na szelkach i tak będzie chodzić bo długie spodnie i skarpety odpadają. Buty i skarpety Marysia zdejmuje tak szybko, że ja zakładam jedną a druga jest już zdjęta.

dziękujemy za życzonka :)
evelinka my zaczęliśmy być razem 23 kwietnia (hehe bal chemika ;) pod Jaszczurami to było ::) ) a ślub wzięliśmy 31 lipca :)

my dziś wybyliśmy na cały dzień na Ryneczek, na Wawel i Planty, było cudownie pięknie, miło i romantycznie, na koniec odwiedziliśmy teściów i nas do domku podrzucili :) cholernie jestem zmęczona i do tego mam gębę jak zorro od okularów przeciwsłonecznych ::)

arabella z mężusiem na pewno niedługo będzie dobrze, no bo jak ma być :)

zuzaczku a ty to chyba tuz przed kominią ??? jak tam przygotowania

Mailen trzymaj się i wytrwałości, a mamą i tak jesteś najlepszą, pracowac trzeba takie mamy czasy niestety

dobra spadam bom padnięta

Wróciłam do domu. Powiedziałam facetowi co o nim myślę, potem się poryczałam, potem zrobiłam mu kolację (głupia baba ze mnie) a potem on zaczął narzekać, że źle się czuje, boli go głowa, łamie w kościach i ma 38 stopni gorączki. A moja dzidzia?!?!
Filutek już śpi. Wieczorem miała trochę katarek, ale jest bardzo dzielna. Moja królewna kochana. Ja ją chyba z każdą godziną bardziej kocham

reklama
Do góry