reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

zuzaczku chyba masz rację, Majce się nie podoba wcale ten nocnik, sadzam ją ale jak nudzi to zabieram, nic na siłę
wiecie co odkąd małą dopyla to jestem padnięta, zresztą ona też szybciej zasypia, dobrze że pogoda chociaż łądna to na polku odpoczywam na spacerku :)
dziś spotkałam moja koleżankę z pracy która została babcią, mała ma na imie Ala i ma 2 miesiące, boszeeeee jakie to maleństwo, ale jakie słodkie !!!! ona dumna babcia ;D a jej córka w domu odsypia nocki hihi

reklama
Moja już zasnęła, tzn. jeszcze się przewraca, to moje pisanie jej pewnie przeszkadza, bo dziś wyjątkowo śpię z nią w tym pokoju ,gdzie stoi komp, bo sąsiedzi wyprawiają imieniny i niestety prawie wszystko słychać, tzn. głośne śmiechy wybudzają małą. Ma tą gorączkę, to wolę jej zapewnić spokojny sen. :D
Niedawno jej mierzyłam i było 37,2 to chyba spadła, choć znów się robi jakby cieplejsza.
Mężuś na siatkówce, a Arturek u moich rodziców nocuje. Jutro idę odebrać z nim albę do komunii. Jak on będzie wylądał, chudzina jedna :(

WItam wieczorkiem.

Buziaczki dla Szymonków!!!

Wiadomość dnia: Ani wychodzi pierwszy ząbek! ;D ;D ;D

Szykujemy się do kąpieli, może później tu zajrzę i poczytam zaległości. Narazie

Moje potworki śpią:) A ja oglądam Harego Potera.

Jo-anna-on, gratulacje:)

Całuski dla Bartusia, który też ma dzisiaj swoje małe święta :-* :-* :-* :-*

Moje skarby już śpią ,ale ciekawe na jak długo? Mały jakiś niespokojny ,co10,15 min sie przebudza -utule go i śpi dalej.Przez to zaganienie nie wiedziałam nawet że dziś 21 i mój synuś kończy 9 miechów.Marta dzieki za życzonka i przypomnienie wyrodnej matce o miesiecznicy.Tatuś nadal balanguje i nie dzwoni-ja go chyba przeświece.lece bo ryczy maly,może jeszcze zagladne

Buziaczki dla Bartoszka

A Ani gratuluję ząbka. U nas nadal cisza...

Moje potworki też już śpią.
Jutro kolejny, ale jednodniowy wyjazd.

Z tym nocnikowaniem, to też się nie spieszyłam. Fakt Gabiszon miała nocnik od roczku ale naukę zaczęliśmy jak urodził się Łukasz to jest nie całe dwa latka. I myślę, że poszło szybciutko. Pampka mamy nadal tylko na noc i jeszcze na spacery. Ale robi się ciepło i mam zamiar oduczyć ją i na spacerze...

Anda, lekarka nam mówiła, że tempka 37 st. to normalne u maluchów...

Wszystkim dzisiejszym jubilatom dużo zdrówka!!!
W końcu mi dziś neta naprawili.Mamy w lokalnej sieci i ci partacze nie maja o niczym pojęcia.Przez dwa dni się męczyli...fachowcy...
Dziewczyny,pewnie mi nie uwierzycie,ale Domi pokazał nam dziś swojego 7-go ząbka.Sama jestem w szoku,że to tak szybko idzie i nawet bezobjawowo...Zuch chłopak :)
jo-anna-on ,w mojej miejscowości też jest problem z zakupem 4-rek i ostatnio musimy kupować inne,które się opłacają.Teraz próbujemy rossmannowskich i nie są najgorsze,jednak za najlepsze uważam pampersa...A tak na marginesie to ja też mam jeszcze kody,ale mój kupon można było wysłać do kwietnia,jeśliby się komuś miały przydać to chętnie oddam :) I gratuluję pierwszego ząbka :)
justyna ,mój to raczej nie tancerz,ale meloman.A szczególnie łasy na kobitki w teledyskach.Jak leci PussycatDolls,to oczu od tv nie odrywa a jak mu ktoś zasłoni to się wychyla byle widzieć.A wczoraj na spacerku zaczepiał dwie dziewczynki mniej więcej w tym samym wieku.Rośnie ananas... :laugh:
anda55 ,ja próbowałam małemu dawać budyń na mleku krowim,ale wcale nie chciał,nie smakowało mu i już.A wczoraj zjadł pierwszego banana z jabłuszkiem i aż mu się uszy trzęsły.W zasadzie to daję mu wszystkiego po trochę,niech się przyzwyczaja.Oczywiście bez strączkowych,kapustnych,pikantnych,smażonych i ...chyba tyle :)

całus dla Bartusia !!!

gratulacje pierwszego ząbka dla Ani

a my tez mamy wiadomośc dnia LIWCIOR SAMA PODNIOSŁA SIE !!! jaki pisk był i radocha nie mówiąc juz o mnie ;D teraz namietnie chwyta sie pudła i wstaje ! bo ma takie pudło do zabawy i na nim opiera sie i siup do góry !!! jak str zaba zadziala to zaraz wkleje zdj ;D Ale jestem dumna z tej mojej panny

a my nie mamy problemu z nocnikiem, na początku po troszku była zachęcana i nic na siłe ! teraz rano sadzam ją jak wstajemy i mówie "eee" i jak robi kupsztala to mówi "eeeeee" i jak zrobi to czeka zeby brawo bić i zaraz chce zejść ! Sadzam narazie tylko raz dziennie na kupke ! juz nieźle kumate są te nasze brzdące !!!

Anda 37,5 to podobno normalna temp u dzieci !! całusek dla Oliśa

reklama
No widzę, że nasze Maluszki się rozszalały. Raczkują, wstają i wogóle. Moje to w tyle za wszytskimi. Ale widzę że na każdego przyjdzie czas więc i na nas pewnie.

Gratulacje dla Liwii:)

Do góry