reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam, w słoneczny poranek.

Moje dzieci wstały dzisiaj o 6, ku niezadowoleniu Mamy i Taty niestety. A teraz już śpią znowu. Dzień zapowiada się sliczny, więc jak tylko wstanę idziemy na dworek.

Słowiczku, fajnie masz. U nas też już zaczyna się walka, narazie o zabawki. Nieważne, że Ala ma taką samą zabawkę tylko w innym kolorze i tak Ania musi ją mieć i na odwrót. Oj nie wiem co się będzie działo jak będą starsze.

Domicela, zemsta CI się udała super. U mnie to było gniewu co nie miara za coś takiego.

Idę wieszać pranie.

Buziaczki dla Szymonka :-* :-* :-* :-*

A i miałam Wam napisać, że wczoraj nasz Szef sprzedał nasz salon, czyli moje dawne miejsce pracy:( Więc ja niestety nie mam szans wrócić do mojej dawnej pracy. Mąż ma w tej chwili wiele możliwości. Może przejść do Szefa, do Lublina i pracować w jego sklepach, może zostać w tym salonie bo nowy właściciel chce żeby został i może przejść do całkiem innej branży. Nie wiem z czego skorzysta. Ja wiem jedno, jeżeli zdecyduję się wrócić do pracy, muszę szukać wcześniej, tak jak Gaga.

Wszystkigo najlepszego, najwspanialszego, najkolorowszego, najsłodszego i najcudowniejszego dla Szymonka i Sean Szymona!!!!
popcard39kn.jpg
Marta napewno znajdziesz coś. Przecierz dziewczyny z BB nie są w ciemie bite ;D.
Domicela i dobrze mu tak jak raz z dzieckiem dłużej pobył to chyba korona mu z głowy nie spadła. A ty przynajmniej mogłaś spokojnie zrobić zakupy.

Całus i duzo słoneczka i usmiechu dla naszych Szymonków !!!!!!!!!!!!!!!!!

a my dzis na piku byłysmy, i musiałam sama jechać z Liwią, i razem nas kuły ;D Liwia siedziała u jednej na kolanach druga pobierała jej z palca a w tym czasie trzecia mnie kuła!! Dzielna ta moja dziewczynka bo tylko podkówke zrobiła i ani nie pisła :)

Ale sie z niej tancerka zrobiła, jest fanką Majki Jeżowskiej ale akurat Destiny's Child leciały i ręce do góry i zaczeła sie bujać, rozkosznie to wygląda. I tak sobie tańczymy i jeszcze przy tym piszczy! Ale jedna piosenka i przerwa bo kondycha mi siada. Nie wiem po kim to ma bo rodzice oboje drewniane nogi ;D

Na Śląsku zastanawiają sie dziewczyny do kogo podobne są dzieciaczki, i podobno pierwsza córa do taty bardziej jest podobna. Coś w tym musai być bo wiekszosć mówi ze Liwia to bardziej Pawłowa :) chociaz niektórzy twardo ze do mnie podobna !! Chyba z niej taki mieszaniec :)

Domicela Ty to jesteś ...... :laugh:

ide tańczyć ;D

No my już po spacerze , Jula jest straszny uparciuch bo nie oprze sie w wózku tylko siedzi i plecy na baczność a później marudzi ,ze jest zmęczona a jak ją chcę oprzeć albo położyć to się drze nie nie nie i wszyscy się za nami oglądają ::)
No i mam problem bo znowu nie chce jeść zupek , tylko mleko i deserki.
A tak nawiasem mówiąc mój mąż był na mnie wściekły jak wróciłam , zostawił Julkę jak wróciliśmy i nie było go 2 godziny . Oczywiście później go przeprosiłam nie myślcie sobie ,ze mój maż jest taki wspaniałomyślny co to to nie.
Ale przypadek dwóch Szymonków ma urodziny w jednym dniu:
Dużo buziaków :-* :-* :-* :-* :-*
Kurcze moja dziewczyna nie dosyć ,że uparciuch to jeszcze leń do n-tej potęgi. Bo jeszcze sama nie siada ani nie raczkuje ani nie pełza jestem wkurzona.

Ooooo, i drugi Szymon ma dzisiaj swoje święto.
Buziaczki dla Szymonka

Nowe dziewczyny, podać daty do naszego kalendarza. Ja go w miarę czasu będę uaktualniać...

A my po długim pobycie na powietrzu, zaraz jakiś obiadek zmajstruję i dalej do piasku.
Dzisiaj porobiłam fotki, wieczorkiem wkleję.

Domicela, zapraszam, może Łukaszek jej pokaże co jak i do czego... ;D ;D ;D

reklama
Do góry