reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

marta ja galerii nie zaniedbuje ;D

Kafffka raz

DZIEWUSZKI JA MAM - CHOLARA JASNA - RYŻE DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::) ::) ::) ::) ::) ::)

reklama
Już po długim spacerku albo raczej pobycie na placu zabaw. Gaba szalała, Łukasz się zdrzemnął.
A sprzątać dalej mi się nie chce.
Ale muszę troszkę ogarnąć.

A co do filmów, pamiętam, że Monika coś takiego kiedyś wklejała.Podawała linka. Jak jej Wiktorek się kąpał. Jest możliwość, tylko też się zastanawiam jak?? A może przez Żabę??

Witam. Wczoraj mnie nie było, siedziałam na dworze i takie tam inne sprawy. W końcu zrobiło się przyjemnie, ciepło.
Domicela, ja też wczoraj byłam w M1 po pampersy, zrobili super promocję więc trzeba było skorzystać (zapisałam sobie na lodówce, żeby nie zapomnieć ;D). Było pełno obywateli w wieku pieluszkowym. I oczywiście jaki rozmiar był najczęściej kupowany (tzn. było go najmniej na półkach) - oczywiście 4-ki, ale udało nam się wyszperać 2 paki czwórek. Przy okazji kupiłam małej czerwone trampeczki - coby jej jakiś wredny wzrok nie zauroczył ;).

A ja nigdy nie należałam do puszystych, nawet w okresie dojrzewania nie przybrałam ani pupy JLo ani biustu Pam ;). Na 1-szym roku studiów to nawet moja waga sięgnęła dna, coś koło 44 kg, sama skóra i kości. Aż dziw, że miałam siłę taszczyć ciężki plecak do Krakowa do akademika, na 4 piętro bez windy... A teraz waga jak sprzed ciąży - 48-49 kg (no nie wiem jak po świętach... najwyżej trochę diety i tyle).

Aha, jako, że wczoraj mnie nie było, to dzisiaj
dla Roksanki i Mareczka życzonka - dużo zdrówka przede wszystkim!!!​

Justyna, Wam pediatra zezwolił na pieczywo? super. Jak będę u lekarki to też spytam. W sumie to nudne teraz to jedzenie - kaszka, papka na obiad, papka z owoców i tak wkoło macieju. I cycek do oporu i do przytulania...
Arabella, moja Ania trochę mamusiowa, trochę tatusiowa (podobnie jak u evelinki). Wie że tata to do zabawy dobry, mama nie na wszystko pozwoli i męczy z myciem, ubieraniem i jedzeniem. Ale jek śpi rano z nami to na mamusię nogi zarzuca. I mamusia ma cycka.

reklama
Wiecie co ja pierwszy raz dałam taką suchą bułkę Julce w Wielkanoc i Julka była zachwycona mogła do woli szorować dziąsła. A że nic się nie dzieje tzn żadnej wysypki ani bólów brzuszka to dzisiaj też dostała i nie będę czekać aż skończy 9 czy 10 miesięcy. I spróbujcie dziecku zabrać piętkę to wrzask okropny a chrupki już nie są fajne...
W Poznaniu popadało troszeczkę a teraz znowu słoneczko i chyba zaliczymy drugi spacerek .Zakwitł mi kaktus wielkanocny i ma aż jeden kwiat i jak padało to się rozwinął - śliczny .
Wczoraj się dowiedziałam ,ze kuzynka mojej ciotki zmarła, była w 8 miesiącu ciąży zrobili jej cesarkę i dziecko uratowali a jej nie . Miała jakiś zespoł na H... polegający na tym ,ze płód pasożytował na niej i ona powoli umierała z każdym dniem ciąży.

Do góry