reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
aneta - ja tez, ale co ta za luzik, jak nie wiesz, czy w każdej jednej chwili nie najdzie cie @? a i z ciążą nie wiadomo, antykoncepcja ograniczona...
na tym zdjęciu co teraz masz,nasze kruszynki sa do siebie podobne. Nowe zdjęcia mojej Wiki w dziecięcym wątku.
na tym zdjęciu co teraz masz,nasze kruszynki sa do siebie podobne. Nowe zdjęcia mojej Wiki w dziecięcym wątku.
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Zaczekaj jeszcze cierpliwie podobno zazwyczaj drugi jest nieregularny a póxniej się unormuje chyba że mały bedzie mial rodzeństwo.
Tomola - ja jak dostalam pierwszy okres to nastepny dopiero za prawie 4 miesiace. Takze jak dostalam chyba w listopadzie czy pazdzierniku to do tej pory dopiero 2 mialam Stresowalam sie strasznie, chyba 5 testow zrobilam. Ale fakt nieciekawo bo nic nie mozna przewidziec, ani dni plodnych ani kiedy okres sie dostanie, ani kiedy sie martwic jak sie nie dostanie Ja to juz nawet wyczuwalam ruchy dzidzi w brzuszku
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
Ewelia - dobre z tymi ruchami. Jestem ciekawa jak to u mnie będzie... na razie cisza.
Wyobraźcie sobie, że idziemy w sobotę na imprezkę, trochę się wytańczę!!! I kupiłam sobie wczoraj dwie fajne bluzki, więc już w ogóle super. a jeszcze na manicure idę w tym tygodniu, więc już po prostu szał!!
Wyobraźcie sobie, że idziemy w sobotę na imprezkę, trochę się wytańczę!!! I kupiłam sobie wczoraj dwie fajne bluzki, więc już w ogóle super. a jeszcze na manicure idę w tym tygodniu, więc już po prostu szał!!
Podziel się: