reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

reklama
aneta - ja tez, ale co ta za luzik, jak nie wiesz, czy w każdej jednej chwili nie najdzie cie @? a i z ciążą nie wiadomo, antykoncepcja ograniczona...
na tym zdjęciu co teraz masz,nasze kruszynki sa do siebie podobne. Nowe zdjęcia mojej Wiki w dziecięcym wątku.

A ja jeszcze nie mam okresu,z czego się cieszę. Ale jako że skończyłam już karmienie, to pewnie wkrótce dostanę. :baffled:

no ja niby tez jeszcze karmie, ale miesaic temu dostalam pierwszy okres, a teraz nima :zawstydzona/y:
Troche mnei to denerwuje, bo co chwile latam do ubi bo mysle ze wlasnie przyszedl, a na lekcji to jzu w ogole stresior.

Zaczekaj jeszcze cierpliwie podobno zazwyczaj drugi jest nieregularny a póxniej się unormuje chyba że mały bedzie mial rodzeństwo.

Tomola - ja jak dostalam pierwszy okres to nastepny dopiero za prawie 4 miesiace:szok:. Takze jak dostalam chyba w listopadzie czy pazdzierniku to do tej pory dopiero 2 mialam:-D Stresowalam sie strasznie, chyba 5 testow zrobilam. Ale fakt nieciekawo bo nic nie mozna przewidziec, ani dni plodnych ani kiedy okres sie dostanie, ani kiedy sie martwic jak sie nie dostanie:-D:-D Ja to juz nawet wyczuwalam ruchy dzidzi w brzuszku:szok::-D:-D

reklama
Ewelia - dobre z tymi ruchami:-D. Jestem ciekawa jak to u mnie będzie... na razie cisza.
Wyobraźcie sobie, że idziemy w sobotę na imprezkę, trochę się wytańczę!!! I kupiłam sobie wczoraj dwie fajne bluzki, więc już w ogóle super. a jeszcze na manicure idę w tym tygodniu, więc już po prostu szał!!:tak:

Do góry