reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

Ja już z drżeniem rąk otwierałam wątek jak zobaczyłam Kira że coś napisałaś. Ależ trzymasz nas w napięciu :-p

reklama
Test negatywny,@ nadal nie ma:baffled:juz nie wiem co jest.Wizyte mam dopiero 26.02-biore pigułki:-pmam nadzieje ze sie wyjasni albo dostane do tego czasu:tak:Dzięki za trzymanie kciuków:-)

U mnie sie wszysto wyjasniło bo w sobotę dostałam @:-):-) bolało jak diabli:wściekła/y:juz zapomniałam jak to jest bo za 1 razem nic nie bolało i juz sie cieszyłam, że sie pozmieniało po ciązy ale niestety:sorry2:

ej no racja, przecież już u niektórych wróciły @@!! Zapomnialam o tym na śmierć, hehe
Jestem na cerazette i jak bylam na początku stycznia u gina, to mi zapisał na 3 miesiące i pytal ile jeszcze zamierzam karmić, bo trzeba wrócić to normalnego cyklu i pozwolić wrócić@. Jestem teraz na 2 z 3 opakowań, więc za 2 miesiące będę musiała uważać, koniec beztroski, bo na razie nie planujemy drugiego skarba.

Czy któraś zna sie na dietach? Poradzi mi co zrobić, żeby przytyć 2-3 kilo? Ciągle chudnę, a nie che już więcej, bo lubie takich wieszaków!!:-( Zdrowa jestem, spoko, badania zrobiłam, bo mój gino też zauważył, że caly czas chudnę.:zawstydzona/y:

Antylopka - to chyba to cycanie tak wyciąga, bo ja mam to samo, tyle że nie narzekam. Fakt że ciągle musze nowe gacie kupować, bo te miesiąc temu kupione z tyłka bez rozpinania już schodzą, ale co tam, trzeba wrócić do wagi ze studiów :cool2:

mrozik - ja ważę mniej niż przed ciążą i może by mi to nie przeszkadzało, gdyby mi buzia tak nie schudła. Jak niedożywiona na twarzy wyglądam:sorry2:

Wy chudniecie a ja idę w górę to chyba cos jest nie tak:-(A też przecież karmię piersią. Ja się załamuje powoli był okres gdzie ważyłam 60 kg a teraz znów wazę 65 nigdy nie schudne brzuch mam jak w 5 miesiącu . Nie jem aż tak dużo niewiem dlaczego tyję..... Po pierwszej ciąży szybko wróciłam do dawnej wagi a teraz nici z tego interesu moge zapomnieć o moich 48 -50 kg :-:)wściekła/y::szok::angry::no: Czasami jak patrzę na siebie to ryczeć mi się chce , w nic się nie mieszcze swoje rzeczy sprzed ciąży chyba sprzedam bo zajmuja tylko duzo miejsca.

no właśnie wy chudnecie a ja stoję w miejscu,jak nie w górę.Edyta nie jesteś sama.Ważę1-2kilo więcej jak przed ciążą,we wszyskie spodnie sie mieszcze nawet jakby ciut większe są(tyłka wogóle nie mam-deska:-(,a przed ciążą taki ładny był;-)) ale za to wszystkie góry jakieś ciasne nadal:confused:A o brzuchu to nawet nie wspominam:sorry2:Jak byłam miesiąc-dwa po porodzie to sprzedawczyni w sklepie poprsiła mnie na początek koleiki a ja jej mówe że "ja dopiero za tą panią" a ona na to "ale pani w ciąży jest".Masakra:wściekła/y::no::angry:
A co do @ to już po 3 miesiącach dostałam:wściekła/y:a sie na 6 przynajmniej nastawiałam(karmię piersią)hehe;-)

reklama
Kludi ale ty wazysz tylko 1-2 kg jak przed ciążą a ja aż 15 kg wiec to jest kolosalna róznica:-(

Do góry