reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
ej no racja, przecież już u niektórych wróciły @@!! Zapomnialam o tym na śmierć, hehe
Jestem na cerazette i jak bylam na początku stycznia u gina, to mi zapisał na 3 miesiące i pytal ile jeszcze zamierzam karmić, bo trzeba wrócić to normalnego cyklu i pozwolić wrócić@. Jestem teraz na 2 z 3 opakowań, więc za 2 miesiące będę musiała uważać, koniec beztroski, bo na razie nie planujemy drugiego skarba.
Czy któraś zna sie na dietach? Poradzi mi co zrobić, żeby przytyć 2-3 kilo? Ciągle chudnę, a nie che już więcej, bo lubie takich wieszaków!!:-( Zdrowa jestem, spoko, badania zrobiłam, bo mój gino też zauważył, że caly czas chudnę.
Jestem na cerazette i jak bylam na początku stycznia u gina, to mi zapisał na 3 miesiące i pytal ile jeszcze zamierzam karmić, bo trzeba wrócić to normalnego cyklu i pozwolić wrócić@. Jestem teraz na 2 z 3 opakowań, więc za 2 miesiące będę musiała uważać, koniec beztroski, bo na razie nie planujemy drugiego skarba.
Czy któraś zna sie na dietach? Poradzi mi co zrobić, żeby przytyć 2-3 kilo? Ciągle chudnę, a nie che już więcej, bo lubie takich wieszaków!!:-( Zdrowa jestem, spoko, badania zrobiłam, bo mój gino też zauważył, że caly czas chudnę.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Antylopka - to chyba to cycanie tak wyciąga, bo ja mam to samo, tyle że nie narzekam. Fakt że ciągle musze nowe gacie kupować, bo te miesiąc temu kupione z tyłka bez rozpinania już schodzą, ale co tam, trzeba wrócić do wagi ze studiów
Antylopka
Potrojna mamuska
mrozik - ja ważę mniej niż przed ciążą i może by mi to nie przeszkadzało, gdyby mi buzia tak nie schudła. Jak niedożywiona na twarzy wyglądam
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Wy chudniecie a ja idę w górę to chyba cos jest nie tak:-(A też przecież karmię piersią. Ja się załamuje powoli był okres gdzie ważyłam 60 kg a teraz znów wazę 65 nigdy nie schudne brzuch mam jak w 5 miesiącu . Nie jem aż tak dużo niewiem dlaczego tyję..... Po pierwszej ciąży szybko wróciłam do dawnej wagi a teraz nici z tego interesu moge zapomnieć o moich 48 -50 kg :-wściekła/y: Czasami jak patrzę na siebie to ryczeć mi się chce , w nic się nie mieszcze swoje rzeczy sprzed ciąży chyba sprzedam bo zajmuja tylko duzo miejsca.
Kludi
Mama Filipka i Franusia
no właśnie wy chudnecie a ja stoję w miejscu,jak nie w górę.Edyta nie jesteś sama.Ważę1-2kilo więcej jak przed ciążą,we wszyskie spodnie sie mieszcze nawet jakby ciut większe są(tyłka wogóle nie mam-deska:-(,a przed ciążą taki ładny był;-)) ale za to wszystkie góry jakieś ciasne nadalA o brzuchu to nawet nie wspominamJak byłam miesiąc-dwa po porodzie to sprzedawczyni w sklepie poprsiła mnie na początek koleiki a ja jej mówe że "ja dopiero za tą panią" a ona na to "ale pani w ciąży jest".Masakra
A co do @ to już po 3 miesiącach dostałama sie na 6 przynajmniej nastawiałam(karmię piersią)hehe;-)
A co do @ to już po 3 miesiącach dostałama sie na 6 przynajmniej nastawiałam(karmię piersią)hehe;-)
reklama
Podziel się: