reklama
Dziewczyny, ja też dostałam czerwonych plam na twarzy. Wdaje mi się, że to po prostu "ciążowe uroki", zmiany hormonalne. Nie wiem czy jest sens do dermatologa się wybierać, czy przeczekać po prostu i iść w razie gdyby się nasiliły. Widzę, żę nie jestem z tym sama.
Ja stosuję:
Ziaja, LipoCell Bloker, Oliwka do masażu antycellulit - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Nie jest to typowo ciążowy kosmetyk ale bardzo wydajny, pięknie się wchłania, doskonale nawilża i nie lepi się jak inne specyfiki :-)
Ziaja, LipoCell Bloker, Oliwka do masażu antycellulit - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Nie jest to typowo ciążowy kosmetyk ale bardzo wydajny, pięknie się wchłania, doskonale nawilża i nie lepi się jak inne specyfiki :-)
A to dziwne Monila,bo czysto teoretycznie włosy w ciązy właśnie mniej wypadają,szybciej rosną i sa grubsze( u mnie sie to dokladnie sprawdza w obu ciążach). Po porodzie fakt jest okres,ze wlosy wypadaja bardziej,ale ze juz teraz???moze witamin nie przyswajasz dobrze...pogadaj o tym z ginem,bo tak raczej nie powinno sie dziac.
neilaaa
Fanka BB :)
Monila lepiej zaciągnij porady bo u mnie wręcz odwrotnie przed ciążą po umyciu włosów cała wanna w nich była, teraz tylko pojedyncze włoski wypadają.
reklama
Podziel się: