reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama dba o siebie

Oli.b tak smarowałam oliwka cały czas w sumie smaruje i powiem ci ze jak narazie nie schodzi więcej...;) ale zobaczymy jak będzie w najbliższych dniach;) mam nadzieje ze szybko nam to po schodzi;)

reklama
Dziewczyny, ja też dostałam czerwonych plam na twarzy. Wdaje mi się, że to po prostu "ciążowe uroki", zmiany hormonalne. Nie wiem czy jest sens do dermatologa się wybierać, czy przeczekać po prostu i iść w razie gdyby się nasiliły. Widzę, żę nie jestem z tym sama.

jaskółka u mnie to na pewno po fluidzie bo bardzo mnie piekło, pomału już mi blakną te plamy

Dziewczyny znalazłam taki balsam na rozstępy dla kobiet w ciąży co o nim sadzicie miałyście go kiedyś?? Ziaja

ja od kilku dni uzywam emulsji do ciala babydream dla mam ( przeciw rozstepom) - pieknie pachnie, jedyny dla mnie minus to ze troszke ciezko sie wsmarowuje

dziewczyny ratunku czy wam tez tak włosy wypadają? bo mi wypadają jak szalone...;/ normalnie masakra mowie wam...;/

A to dziwne Monila,bo czysto teoretycznie włosy w ciązy właśnie mniej wypadają,szybciej rosną i sa grubsze( u mnie sie to dokladnie sprawdza w obu ciążach). Po porodzie fakt jest okres,ze wlosy wypadaja bardziej,ale ze juz teraz???moze witamin nie przyswajasz dobrze...pogadaj o tym z ginem,bo tak raczej nie powinno sie dziac.

reklama
Do góry