reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowa mama dba o siebie

reklama
Ja podobnie paznokcie jak nigdy, twarde i długie, to dobrze, bo wiosna idzie i mogę szaleć z kolorkami;) To samo jeśli chodzi o włosy, prawie w ogóle nie wypadają chyba, że to co sama wyrwę podczas czesania:) tylko na plecach krostki:wściekła/y:

KAROLAOLA u mnie dokladnie tak jak u Ciebie i z wlosami, i z paznokciami i z plecami...

Ja dziewczyny stosuje na brzuch i uda ten krem: GERBER KREM PRZECIW ROZSTĘPOM 150 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl polecila mi go kolezanka w ciąży i jestem bardzo zadowolona poki co i pomimo iz on jest do wszystkich partii czyli tez do piersi to napiersi stosuje oddzielne ten kremik: Dax Cosmetics, Perfecta Mama, Preparat do pielęgnacji biustu z wyciągiem z liści kapusty - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) i tez jestem bardzo zadowolona :)

Co do paznokci to ja zawsze nosilam żele, ale jak tylko zaszłam w ciąże to sciagnelam bo juz dawno nosilam sie z zamiarem zregenerowania moich :) a ciąża to ponoc najlepszy okres :), narazie mam jeszcze niezbyt piekne ale mam nadzieje ze do konca ciąży uda mi sie wychodowac swoje ładne pazurki :)

Marzenixx czy ten krem na rozstępy Gerbera jest wydajny i dobrze się wchłania ??
ja dopiero uzywam pierwsze opakowanie, ale moge powiedziec ze wchlania sie bardzo szybko, a to dla mnie wazne bo nie znosze jak balsam mi sie klei w łózku ehe
Kolezanka juz chyba 3 opakowanie uzywa ale ona smaruje sie tylko tym na wszytskie partie, mowi ze jest dosyc wydajny,a przede wszystkim niedrogi, ale z tego co wiem ciezko go dostac w drogerii , dostepny chyba tylko w aptece.

reklama
Co do paznokci to ja zawsze nosilam żele, ale jak tylko zaszłam w ciąże to sciagnelam bo juz dawno nosilam sie z zamiarem zregenerowania moich :) a ciąża to ponoc najlepszy okres :), narazie mam jeszcze niezbyt piekne ale mam nadzieje ze do konca ciąży uda mi sie wychodowac swoje ładne pazurki :)
Marzenixx-ja identycznie jak ty ciągle miałam tipsy,jak zaszłam w ciąże żelowałam swoje pazurki a z 2 mieś. temu ściągnełam żelik i mam swoje naturalne i tylko lakierek kłade ale są jeszcze bardzo słabe te moje pazurki lecz to najlepszy okres aby sie zregenerowały:-)

Do góry