reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama dba o siebie

reklama
Ja podobnie paznokcie jak nigdy, twarde i długie, to dobrze, bo wiosna idzie i mogę szaleć z kolorkami;) To samo jeśli chodzi o włosy, prawie w ogóle nie wypadają chyba, że to co sama wyrwę podczas czesania:) tylko na plecach krostki:wściekła/y:

KAROLAOLA u mnie dokladnie tak jak u Ciebie i z wlosami, i z paznokciami i z plecami...

Ja dziewczyny stosuje na brzuch i uda ten krem: GERBER KREM PRZECIW ROZSTĘPOM 150 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl polecila mi go kolezanka w ciąży i jestem bardzo zadowolona poki co i pomimo iz on jest do wszystkich partii czyli tez do piersi to napiersi stosuje oddzielne ten kremik: Dax Cosmetics, Perfecta Mama, Preparat do pielęgnacji biustu z wyciągiem z liści kapusty - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) i tez jestem bardzo zadowolona :)

Co do paznokci to ja zawsze nosilam żele, ale jak tylko zaszłam w ciąże to sciagnelam bo juz dawno nosilam sie z zamiarem zregenerowania moich :) a ciąża to ponoc najlepszy okres :), narazie mam jeszcze niezbyt piekne ale mam nadzieje ze do konca ciąży uda mi sie wychodowac swoje ładne pazurki :)

Marzenixx czy ten krem na rozstępy Gerbera jest wydajny i dobrze się wchłania ??
ja dopiero uzywam pierwsze opakowanie, ale moge powiedziec ze wchlania sie bardzo szybko, a to dla mnie wazne bo nie znosze jak balsam mi sie klei w łózku ehe
Kolezanka juz chyba 3 opakowanie uzywa ale ona smaruje sie tylko tym na wszytskie partie, mowi ze jest dosyc wydajny,a przede wszystkim niedrogi, ale z tego co wiem ciezko go dostac w drogerii , dostepny chyba tylko w aptece.

reklama
Co do paznokci to ja zawsze nosilam żele, ale jak tylko zaszłam w ciąże to sciagnelam bo juz dawno nosilam sie z zamiarem zregenerowania moich :) a ciąża to ponoc najlepszy okres :), narazie mam jeszcze niezbyt piekne ale mam nadzieje ze do konca ciąży uda mi sie wychodowac swoje ładne pazurki :)
Marzenixx-ja identycznie jak ty ciągle miałam tipsy,jak zaszłam w ciąże żelowałam swoje pazurki a z 2 mieś. temu ściągnełam żelik i mam swoje naturalne i tylko lakierek kłade ale są jeszcze bardzo słabe te moje pazurki lecz to najlepszy okres aby sie zregenerowały:-)

Do góry