reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

dzag, no pisałam wczoraj katjuszy, że u mnie problem ze ściąganiem, jak irisson też ma ten sam to Tobie prześlę zdjęcie mojej pociechy gdy już będzie po:-)

reklama
Błonka, oczywiście że nie będziesz miała spokoju, bo wszyscy będą chcieli zdjęcie MMSem :-D.

asia, moja komóreczka się poleca :-).

Ostatnia edycja:
trzeba było się nie chwalić ciążą :-p ja mam spokój, mało osób wie :tak:

my nie mówiliśmy.. rozeszło się z prędkością światła od momentu zrobienia badania usg i wystawienia karty ciazy........ :) ale to dlatego ze rodzina cala na miejsu ode mnie prawie... i to taka bliska sercu (czyt. sympatyczna) czesto sie widzimy, a od emka czesc na miejscu a wszyscy sie tak "kochaja" dzwonia do siebie i tylko "chwala" co komu gdzie i jak...

my tu sobie gadu gadu a tu barszczyk się ugotował, podłoga umyła, pranie postawiło. Dzieć siedzi na podłodze, bawi się i udaję, że go nie ma. Co ja mam teraz robić :baffled:
Miałam w planie jeszcze ciastka z brzoskwiniami ale nie wiem czy to nie będzie przesada :confused: M pomyśli, że go zdradzam :rofl2:

reklama
witam brzuchatki i młode mamy:) ja tez jeszcze nie urodziłam i też objawów nie mam ale wcale się nie spieszę do porodu:no: chyba coś ze mną nie tak. pozdrawiam

Do góry