reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
to się będziemy wspierać razem... u mnie wszyscy juz dzwonią i pytaja "i co i co juz?" albo "jeszcze nie urodziła?" jeszcze troche i zmienie nr swoj i mojej mamy :p :dry:

sempe, na wieściach ze szpitala 9 strona, napisała domi78. Malinkaizi urodziła Lenkę:-)

dzięki a staram się być na bierząco:-)

ja bym się nie obraziła gdybym w ten weekend urodziła.... inaczej mój plan na sierpień pójdzie w łeb!!!

PS do mnie juz przestali dzwonić bo wiedzą czym to grozi:angry: to dzwonią do męża... a mój mąż od środy mówi że tak urodziła juz tydzien temu a w niedziele chrzciny:szok::rofl2::-D:-D:-D

rodzina od meza do meza nie dzwoni tylko do tesciowej i prosza o numer do mnie............
a moje ciotki wszytskie dzwonia do mojej mamy...............
do meza dzwonia znajomi z pracy.....
a do mnie kumpele wszystkie....
zaraz wszystkim powiem ze urodzilam i bede miala swiety spokoj :p

heheh, dobre dobre, w razie czego tak bede zbywac wszystkich. chociaz poki co mam odwrotnie, wiekszosc jest w szoku ze to juz sie zbliza wielkimi krokami ;)

reklama
Do góry