reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

czesc laski :)
ja padam, kupilam mojej corce ta lalke, wszystko bylo super, poszla do kolezanki, ja do pracy, odebralam ja, przyszlysmy do domku, i nagle fochy.. ale takie fochy ze chodzila i pietami walila, i burkotala, ze jej lalki gdzies pochowalam i cos tam cos tam... jak ja sie wkurzylam!
zabralam nowe lalki(skonfiskowalam) i poszlam wyszukac te stare, byly w siatce w jej pokoju, tylko ma taki balagan ze nie mogla znalezc...
no i teraz lezy i buczy, wyje w lozku...
ja zwariuje dzisiaj...
M.siedzi do piatku w delegacji, moj ojciec sie nie odzywa od poniedzialku jak przylazl pijany i wisial na bramce pod domem..
no gdzie tu normalnosc...
chyba sie przespie w salonie, albo lapa wezme do gory i film jakis wlacze...
nie moglabym zyc bez mojego M. :( a mlodej przejdzie i przemysli do jutra... dobrze ze mam jutro wolne

reklama
sopelek83 dwójeczkę nosisz więc pewnie największy brzuszek masz więc nic dziwnego,że tak widać. Czemu myślisz,że szpital cię nie minie????
karola82_82 super,że teraz dziewczynka będzie:)
LeRemi ty zdrowiej szybko co za przyjemność z leżenia jak wszystko boli i z nosa cieknie:(
dzag82 a czym to cię koleżanki tak straszą??Tym,że tak nas kopać mocno maluszki zaczną??No chyba,że mają na myśli te ostatnie 20 tc które zostało

:-)
milionka a musisz pracować szkoda ,żebyś się musiała w pracy denerwować i dawać jej satysfakcję ,że doprowadziła cię do płaczu. Trzymaj się i może puszczaj między uszy.
-Aia- jak ty tak ciągle w biegu jesteś to nawet się nie obejrzysz a już te twoje 3 tygodnie zlecą do wizyty:)
LeRemi dobrze,że zaczęłaś ten temat bo ciekawa jestem czy jesteście za czy przeciw LEWATYWIE przed porodem.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

Wszystkiego NAJ......i przede wszystkim wielkiej pociechy z mężów,synów,tatusiów itd...i to cały rok a nie tylko dzisiaj :-):-):-)
A co do tego porodu to ja osobiście jestem przerażona i nie chodzi o ból...Właśnie widziałam na tlc jak kobiety rodzą.Przepraszam,ale to obrzydliwe:z jednej strony kupy,z drugiej wymioty i to dziecko wychodzi z naciętego krocza takie oślizgłe,mokre i sine i nawet pielęgniarki nie wytrą tego malucha tylko kładą mamie na łóżku z tą grubą pępowiną zwisającą jeszcze...Nie pomyślcie sobie,że jestem jakąś wyrodną matką,ale dla mnie to naprawdę okropna perspektywa i strasznie się tego boję.

Ratinaz po porodzie nie widzi się tego wszystkiego. Swoje dziecko jest najpiękniejsze na świecie :-) Niedługo sama zobaczysz ;-)

Z moim kotem bardzo źle. Okazało się, ze to zatrucie. Szczerze wątpie, zeby z tego wyszedł :-( Ma niecałe 6 lat.

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki, ja dziś zamówiłam jak zwykle od męża tulipany, biedny pytał się z 3 razy jaki kolor bo wie, że ja nerwowa jestem:-) jak nie takie jak chce. Rok temu kupił książkę J. Oliviera i miał mi zrobić lazanie. Cały dzień w pracy nic nie jadłam, cieszyłam się, że pierwszy raz przyjdę do domu i zjem coś dobrego będzie podane i w ogóle.Dzwonił jeszcze parę razy ze sklepu jak wygląda seler naciowy itd.:-) Wchodzę do domu, a tu kuchnia pobojowisko, smażył mięso, tak że pływało wodzie i oleju, ale się wkurzyłam chyba cały blok mnie słyszał:-) no głodna byłam, lazania była dopiero za 2 h, nawet dobra. Teraz ma chłopina uraz do gotowani, powiedział, że już nic nie ugotuje nigdy. U mnie skurcze nóg nadal są, kurde a tyle magnezu jem;-)

Ratina, poród ja się nie mogę doczekać, na prawdę ja jestem panikarą, ale mnie to w ogolę nie przeraża i nie obrzydza. Zresztą mnie taki naturalizm nigdy nie zrażał wręcz fascynował. Wiem, że będzie bolało i to pewnie bardzo, pewnie nie zaznałam jeszcze takiego bólu. Od zawsze miałam b. bolesne miesiączki, podobno wąska szyjka. Pierwszy dzień okresu nie chodziłam do pracy, zwijałam się z bólu skurcze był tak silne, ketanol nie pomagał, teściowa lekarz mi mówiła widząc mnie, że tak będą wyglądały skurcze w początkowym rozwarciu to przynajmniej masz przedsmak:-)

Ostatnia edycja:
witam

z okazji dnia kobiet zycze wam samych pieknych i slonecznych dni , sczesliwego rozwiazania i duzo radosci z dzieci:tak::tak:

Ratinaz tak jak dziewczyny pisza ,nie ma nic piekniejszego na swiecie jak swoje dziecko:tak: Ja do tej pory jak widze takie baby to nie zawsze mi sie podoba:no: Ale Michalek byl i jest piekny:sorry2::tak::tak: :-D
Mysle ,ze im mniej sie mysli o porodzie to lepiej, przynajmniej w moim wypadku :tak::tak: Bylam zdania ,ze musze urodzic i juz i nie rozmyslalm sie na ten temat:cool2: Teraz czesciej mysle ale jeszcze sie nie boje i mam nadzieje ,ze sie bac nie bede:happy2:

reklama
celinka83 to na zatrucie tak ciężko coś znaleść ,zeby wyleczyć??? Nie trać nadziei koty są bardzo silne.
karola82_82 nawet jak się nasze dzieli za przeproszeniem zersa.... to dla nas to zapach konwalii no nie

:-D Na pewno żadna z nas nie będzie się brzydziła naszego maluszka w końcu to nasze z naszej krwi i kości:)
asia.85 ja mojemu nic nie przypominałam ciekawe czy się poczuje a u mnie w domu przecież oprócz mnie jeszcze dwie córy;)

Do góry