kruszki
Fanka BB :)
Ratina Kochana!! jak wlazlo to musi wylezc i tyle w temacie, nie ma co sie tu duzo zastanawiac bedzie dobrze:-)
A co do tego porodu to ja osobiście jestem przerażona i nie chodzi o ból...Właśnie widziałam na tlc jak kobiety rodzą.
nigdy nic nie wiadomo, koty maja silne organizmy!Z moim kotem bardzo źle. Okazało się, ze to zatrucie. Szczerze wątpie, zeby z tego wyszedł :-( Ma niecałe 6 lat.
aj :/ to On sie tak postaralja dziś zamówiłam jak zwykle od męża tulipany, biedny pytał się z 3 razy jaki kolor bo wie, że ja nerwowa jestem:-) jak nie takie jak chce. Rok temu kupił książkę J. Oliviera i miał mi zrobić lazanie. Cały dzień w pracy nic nie jadłam, cieszyłam się, że pierwszy raz przyjdę do domu i zjem coś dobrego będzie podane i w ogóle.Dzwonił jeszcze parę razy ze sklepu jak wygląda seler naciowy itd.:-) Wchodzę do domu, a tu kuchnia pobojowisko, smażył mięso, tak że pływało wodzie i oleju, ale się wkurzyłam chyba cały blok mnie słyszał:-) no głodna byłam, lazania była dopiero za 2 h, nawet dobra. Teraz ma chłopina uraz do gotowani, powiedział, że już nic nie ugotuje nigdy.
wlasnie ze wzgledu na gotowanie mojego M. i nie zmywanie po sobie, zarzadalam kategorycznie w domu zmywarki, teraz wchodze do kuchni i tylko oplukuje z grubsza i do zmywary
dziewczynki! a wiec zeby nam bylo super milo dzisiaj i jutro i zawsze!! za rok o tej porze bedziemy dumnie pchaly wozeczki
caluje Was