reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

no hej dziewczynki :) ktoras kilka dni temu pisala ze jej corka monster high uwielbia, no wlasnie byla w asdzie, cos jak tesco taki sklep, i kupilam mojej corce taka nowa, 11f kosztowala C.A.Cupid sie nazywa :), pisze tak dla porownania :)
ja wrocilam od poloznej, wszystko w dziale z wizytami
spac mi sie chce

reklama
looooo matko!!! nie no dajcie spokoj, jak bedziesz chciala jakas lalke jej kupic na urodziny czy cos to mi daj znac, moge tutaj kupic i wyslac Tobie czy jakos tam, albo przekazac zeby ktos juz z PL Ci wyslal
no zaplacilam za identyczna 11f i jakies pensy, no to nie wiecej niz 55zl, a to jest duza wersja, sa mniejsze tez, ale akurat nie bylo to dostaniesz za 7-8f, na ebayu tez sa tanie, mloda ma posciel z serii, teraz ten plecak, bryloczki i takie tam rozne..
gorzej jak sie zacznie malowac jak te monster high albo nosic buty na obcasach, ale chyba nie, bo ostatnio dostala od tesciowej kozaczki na obasiku, malutkim, zalozylam jej, a ona wziela inne ze sona i po 5minutach przebrala i powiedziala za moge te z obcasem komus oddac bo sa niewygodne i zle sie chodzi na obcasie :)

cześć dziewczyny.:-) jestem po pracy i tak mnie zmęczenie dopadło, że muszę iść się zdrzemnąć:-( normalnie ledwo żyję...
Maggic ja też nie mogę winogrona jeść ale za to objadam się truskawkami :-D
ja też nie znam płci dziecka usg mam 3 kwietnia dopiero....

Hej dziewczynki, nadrobiłam to co napisałyście, a sporo tego :-D
Nie pamiętam co kto napisał :-p
Tak ogólnie, to psów się boję od czasu, gdy jakiś kundel ugryzł mnie w tył łydki jak byłam dzieckiem :-(
W domu zwierząt nie mam, mój kot mieszka u rodziców, bo mają dom z ogródkiem i jej tam dobrze. Ja sama nie znoszę kurzu i denerwuje mnie syf jaki zostawiają po sobie zwierzęta...no i mój mąż jest uczulony na sierść, więc po sprawie...

Sempe trzymaj się dzielnie, nie daj sobie wkręcić, że coś zrobiłaś nie tak...młody w końcu się ocknie a najprędzej obcy ludzie nauczą go rozumu i wtedy zobaczy...
Olga super, że mimo wczorajszych przejść, zachowałaś poczucie humoru :-DNerwy nic by nie dały.

Witam nowe mamusie, kurcze ale nas już dużo :-D

Ja dziś nawet aktywnie. Pojechałam do pracy po RMUA, bo jakoś czuję, że ten szpital jednak mnie czeka. Zobaczymy. Potem byłam w PZU po zwrot za pobyt w szpitalu...i wiecie co? pani w obsługi zaprosiła mnie poza kolejnością, bo jestem w ciąży :-D hehe...to znaczy ze chyba już widać :-D
Zrobiłam pranko, troszkę ogarnęłam mieszkanie a teraz leżę sobie z luteinką między nogami i fajnie jest :-D Na razie nie mam jakiś jazd psychicznych o których piszecie, nie płaczę, nie wkurzam się, a zazwyczaj jestem nerwowa- skorpion jestem :-p
Może też mój nastrój poprawił fakt, że kolega z Plus-a wytargował dla mnie super warunki przedłużenia umowy i będę miała nowy telefonik :-D będę się miała czym bawić :-D

Sempe mam nadzieje ,ze szyko sie uspokoi w twojej rodzinie:tak: Sciskam cie mocno,i gratuluje 2,5 letniego przedszkolaczka:tak:

Doti wspolczuje sytuacji z tesciowa ,my z mezem sie smiejemy ze mamy najlepsze tesciowe bo 1200 km od nas mieszkaja :-D:-D:-D Chodz jak jestesmy w pl tez sa zgrzyty :cool:

Olga i jak swedzenie?:sorry:
Rozsmieszyl mnie jeden post o piczce ze moze swerdzi od wewnatrz:-D:-D Faktycznie faceci nie maja z tym prtoblemu....

Ja dzis mam dobry humor mimo bólu glowy ,dzis bylam na usg i wszystko dobrze i bedzie dziewuszka hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra!!!! Zaczynam atak na dziewczece ciuszki ,bo mam 5 worów po Michalku ale je zwioze do pl i zostawie siostrom ,moze one......

Hejka laseczki! Karola ale masz fajnie, parke bedziesz miala, tez bym sie ucieszyla jakby sie nam tak udalo,ale cisnienia nie mam:tak:
Sempe co do malej przedszkolanki to przywyknie niebawem, ze i w soboty bedzie chciala chodzic. Moj maly na poczatku jak byl odwozony do opiekunki to tez byl placz, serce sie czasem krajalo, ale kilka dni i mu minelo. Teraz ma inna opiekunke i za nia po prostu ma swira i za reszta dzieci ktorymi sie ona opiekuje. Zawsze poczatki sa najgorsze. A ze starszym nieciekawie, ale tez sie chyba w koncu opamieta. A gadaniem ludzi wcale sie nie przejmuj, tacy zawsze sa najmadrzejsi:confused2: Ty najlepiej wiesz ze robisz tak jak trzeba, glowa do gory!

Jeszcze chcialam cos napisac, ale zapomnialam, glowe mam dzis ledwie na miejscu:no: Dopadlo i mnie jakies wirusisko czy cus, a cale wieki juz nie chorowalam! Ledwie dzis w pracy wysiedzialam, nos mam obolaly i czerwony od dmuchania, oczy lzawia ale najgorsza jest opryszczka, wczoraj wieczorem mi wylazla:wściekła/y: Od kacika ust az prawie na pol brody, maaaatko, pierszy raz tak mam:szok: No ale trudno, prosto z pracy pod kocyk, hektolitry herbaty z miodem i z cytryna, przed spaniem lykne tylko paracetamol i jakos przejdzie, nie ma innego wyjscia. Za to mam dobry pretekst zeby polezec teraz i nic nie robic:-) Nie ma tego zlego... heh

Witam:)
ale naskrobałyscie:D nie dam rady odpsać ale grzecznie wszytko przeczytałam:tak:
Ja bylam dzisiaj u diabetolog... i dostałam ochrzan, że się głodzę:szok:ja która ciągle gęba ruszam... no szok... ale w badaniu hemoglobiny glikowanej ( średnie cukry z 3 m-cy) wyszło że cukry mam za niskie no i pyk... ochrzan na maxa... do tego nie było w aptece moich pasków i zyje w niewiedzy totalnej... zaraz zasiadam do kolacji... później do 2 kolacji i tak bedę sięobjadać do 22 :D a mówią że sie głodzę... a mam w lodówce twarożek z truskawkami i aż mi slinka cieknie :-D
Co do zwierzaków to ja mam dwie psice, małe teriery ale kochają dzieci utrzymac je na smyczy kiedy w zasięgu znajdują się dzieci- raczej graniczy z cudem :tak::rofl2: mimo wszystko staram się trzymać je blisko siebie żeby dzieciaki nie skończyły siedząc na pupie wylizywane przez moje psy:eek:

Olga ale miałaś wieczór :-) grunt to dobry humor. A swędzenie piczy: polecam provag żel (na zewnątrz) oraz ecovag do środka. Te dwa chyba pominęłaś :-)

Celinka trzymam kciuki za kociaka, daj koniecznie znać czy coś się dowiedziałaś, jak on się czuje.
To dobre z zabawą o 2 w nocy :-)

Karola gratuluję córci! .... ja też czekam na taką wiadomość .... :sorry:

Witam nową mamuśkę

Ogólnie dzień jak codzień. Chyba nie mam dzisiaj weny na jakieś kwieciste wypowiedzi. Tęsknię za moim, niech już wraca z tej Austrii bo mi się tutaj czas dłuży. Chyba zaraz wskoczę sobie z laptopem do łóżeczka i będę oglądać głupie seriale na Ipla. No i to by było chyba na tyle dzisiaj. Buziaki

reklama
Karola gratuluję córci! :-) u mnie tez wory ciuchow po Kamilu czekaja:) w 18 tyg zeszlej ciazy dowiedzialam sie ze cora- oj szalalam z rozem:-) a w 24tyg corze wyrosl penis...no myslalam ze mnie cos kopnie:-D wioo po nibieskie ciuszki:-D
Nina- oj chcialabym moc mbyc na takiej diecie:p ale bym sie bezkarnie objadala:-D

Do góry